Blogg

Eleganta och smarta personliga assistentappar för iPhone 2021

Jag är ganska upphetsad över de personliga assistentapparna och marknaden i allmänhet för det är där banbrytande artificiell intelligens förvandlas till praktiska saker som kan användas i det normala livet. I den utsträckningen har vi massor av personliga assistentappar för iPhone / iOS-enheter där ute. Siri uppfyller verkligen allt när det gäller smart hjälp. Vi vet dock att det finns alternativ och beroende på din smak och krav kan de vara smartare än Siri.

1. Amazon Alexa

Drivs av Alexa, den här appen är ganska populär på iOS. Den är utformad för att fungera med Amazon Echo-enheter. Med appen kan du inte bara hantera Alexa-aktiverade enheter utan också spela musik, lyssna på radio, skapa inköpslistor, få nyheter och styra smarta hemenheter.

Med stöd för nästan alla ledande musikströmningstjänster inklusive Spotify, Pandora, Amazon Music och mer, säkerställer det att du har mer flexibilitet att strömma din favoritmusikströmningsapp.

Dessutom kan du också aktivera rekommenderade färdigheter för en mer personlig upplevelse.

Inte bara det, appen kan till och med ringa eller skicka ett snabbmeddelande till enheter som stöds för att hålla kontakten med dina vänner och nära och kära.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. 24me

24me, rankad som en av de tio bästa produktivitetsapparna i App Store, är ett tydligt sätt att hantera din dag. Det kommer inte med mycket klockor och visselpipor, men det vet säkert sin väg. 24Me fungerar utmärkt för påminnelser, data och skicka meddelanden och mikrogåvor till dina vänner på deras födelsedagar och jubileer.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Google-assistent

Google Assistant är en populär röstassistent som främst används på Android-telefoner. Men dess användbarhet har också uppskattats av iOS-användare. En av de bästa sakerna som Google Assistant erbjuder är platstjänster. Människor litar på snabb information som väder och nyheter som delas av Google Assistant.

En av de uppenbara funktionerna i Google Assistant är dess integration i Siri-genvägar. Öppna bara Google Assistant och tryck på "Lägg till i Siri" -knappen; sedan, spela in röst "Ok Google" och fortsätt.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Cortana

Cortana är en extremt avancerad personlig assistent. Det kan utföra vissa saker som att meddela dig när det är rätt tid för dig att åka hem eller åka till ett möte beroende på trafik och väderförhållanden. Dessutom är det alltid redo att svara på dina frågor direkt.

Och om du vill spendera lite tid på att leka med det kommer den personliga assistenten att underhålla dig grundligt med sina kvicka svar. Det bästa med den virtuella assistenten är att den blir ännu smartare när den vet vad du föredrar.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. HOUND röstsökning och assistent

Letar du efter en smart personlig assistent som kan ge snabba svar på dina frågor? HOUND kan vara ett lönsamt alternativ för att få ditt jobb gjort bekvämt. Oavsett om du vill spela vilken som helst senaste eller topplåt, få de senaste nyheterna, ringa telefoner, skicka ett SMS eller surfa på nätet, det kan låta dig göra alla dessa saker och mycket mer perfekt.

Med den här virtuella assistenten kan du prata naturligt eftersom det är tillräckligt smart för att förstå din accent och vad du är ute efter. Beroende på ditt behov kan du filtrera, sortera och till och med lägga till mer information för att göra assistenten mer intelligent för att få ett bättre resultat.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Kawaii-assistent

Kawaii Assistant är inte bara ganska vacker utan också mycket interaktiv. Den japanska tjejassistenten kan hantera alla dina uppgifter med aplomb. Hon kan hjälpa dig att göra anteckningar och till och med fatta bättre beslut om saker du gör.

Och om du blir uttråkad kommer assistenten till och med spela spel med dig för att hålla ditt humör uppdaterat. Spelläget är exakt vad du vill ha roligare. Det andra intressanta är att hon inte tar så mycket tid att bli nöjd som din flickvän. Den stöder flera språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. DataBot

DataBot är en fantastisk personlig assistent som har utformats för att klara din uppgift. Den virtuella samtalsroboten svarar snabbt på dina frågor. Det kan skapa en anpassad multimediepresentation med röst, text såväl som bilder.

Den virtuella assistenten kan till och med låta dig dela ditt svar med SMS, e-post och sociala nätverk. Baserat på dina preferenser kan du anpassa assistentens språk, röst, namn och till och med beteende. Assistenten blir bättre med tiden när den lär dig och dina preferenser. DataBot finns på engelska, franska, tyska, italienska, portugisiska, spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Butleroy

När du jagar snäva scheman på en dag är en smart personlig assistent som Butleroy viktigt. Detta kan ta hand om din att göra-lista, restauranger i närheten av dina platser och händelser som listas i dina kalendrar. Butleroys artificiella intelligens kan effektivt hantera allt åt dig.

Denna personliga assistent hittar parkering nära dina möten och hjälper dig med Uber eller Lyft. Innan du bestämmer dig för ditt möte visar stadsmapparen dig det bästa sättet.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Röstsvar

Voice Answer ger information från Wolfram Alpha, som är en kunskapsmotor för beräkning. Du kan ställa frågor och appen ger dig detaljerade svar. Dess 3D-robot kommer att chatta med dig och vägleda dig.

Förutom att svara på dina frågor fungerar appen som din personliga assistent för att ringa dina kontakter, skicka textmeddelanden och e-post på dina vägnar.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

10. Min personliga sekreterare

Min personliga sekreterare är mycket kompetent och utför en ansvarsfull röstassistent som enkelt hanterar ditt skrivjobb. För att vara mer exakt kan du skriva snabbt med din röst. Bara börja prata så ord kommer direkt att konverteras till text.

Med hjälp av felkorrigeringsalgoritmen och en språkmodell skriver den dina ord korrekt och med önskad hastighet. Ännu bättre stöder den 23 språk. Du kan dela din text via Facebook, e-post, Twitter och andra medier. Om du inte längre vill skriva medan du svarar på frågor, smsar eller umgås med vänner på sociala nätverk är den här personliga assistenten rätt alternativ för dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut

Dessa personliga assistenter är verkligen coola, eller hur? Vad jag tycker om dem alla är att de är så smarta att få din uppgift klar. Så vilken av dessa virtuella assistenter är din favorit? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found