Blogg

Bästa iPhone 7 Kickstand-fodral 2021

Med en underbar skärm är iPhone 7 utmärkt för att titta på filmer eller videor. Jag är säker; du hade redan börjat ta det för en rolig åktur. Vad sägs om att underlätta landskapsanvändningen av din smartphone? Ett ultramodern fodral med kickstand kan vara timens verkliga behov, förutsatt att du vill använda din smartphone bekvämt i liggande läge och njuta av handsfree-upplevelsen. Oavsett om jag vill njuta av videosamtal eller titta på några av mina favoritfilmer blir stativfunktionen en praktisk tillgång för mig. Det är därför; Jag har gjort denna exklusiva lista över iPhone 7 fodral med det inbyggda kickstanden. Förhoppningsvis vill du utforska det och välja en trevlig till din helt nya smartphone. Låt oss ta en titt!

1. Aduro

Den förstklassiga gummerade strukturen i detta fodral ger det extra skydd och låter dig greppa det lätt. Det inbyggda kickstanden på fodralet gör att du enkelt kan titta på filmer och FaceTime-samtal. Med hjälp av detta kan du placera din telefon antingen horisontellt eller vertikalt, vilket gör den väldigt praktisk och praktisk.

En hölsterbältesklämma med svivel (tillval) och en låsmekanism ingår också. Detta ger dig mer frihet och komfort för att hålla din telefon säker. Dessutom kan du ta bort din enhet från höljet utan att ta bort den från fodralet.

Pris: $ 11,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

2. Zizo statisk serie

Detta kickstand-fodral från Zizo har gjorts för tunga arbetsuppgifter. Den färgglada designen ser snygg ut på den. Den kraftfulla konstruktionen uppfyller det militära falltestet.

Slagspridningstekniken gör den helt stötsäker. De lyhörda knapparna säkerställer att du har en bekväm tid när du använder enheten. Detta kraftiga fodral finns i sju livfulla färger.

Pris: $ 24,99 [$ 10,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

3. i-Blason Transformer

i-Blason Transformer är extremt stark. Det kraftiga fodralet har utformats för att enkelt ta bort droppets påverkan. Stötdämpande innerhylsa förhindrar repor.

Bältesklämmans svängbara hölster gör att du kan bära din enhet bekvämt. Med stativfunktionen kan du titta på videor från din önskade vinkel. Täckta knappar är mycket lyhörda och lätta att trycka på.

Pris: $ 14,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

4. Zizo Bolt-serien

Zizo Bolt-serien uppfyller militärgrad 810.1-G-överensstämmelse. Den robusta konstruktionen i kombination med det högkvalitativa materialet gör detta fodral till ett förstklassigt väska.

Med det inbyggda kickstanden ger den en fantastisk tittarupplevelse. Du kan enkelt trycka på täckta knappar. Den levereras med härdat glas skärmskydd med 9H hårdhet. Dessutom finns fodralet i 11 charmiga färger.

Pris: $ 29,99 [$ 17,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

5. ESR Simplace-serien

Jag gillar den tunna designen av ESR Simplace Series-fodralet. Den har dubbelskiktskonstruktion med högkvalitativt PC- och TPU-material.

Det hårda utsidan skyddar din enhet från stötar, medan den mjuka inredningen skyddar den från grunden. Denna magnetiska kickstand är utmärkt för medievisning. Fast tapp gör stativet stabilt. Den finns i tre färger som svart, jet svart och rosaguld.

Pris: $ 18,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

6. Zvedeng

Zvedeng kickstand-fodral har en tvådelad design som ger det ett robust men ändå elegant utseende. Det dubbla höljet gör detta fodral stötsäkert; så att den kan uthärda påverkan av oavsiktliga fall.

Den mjuka TPU gör det möjligt att skydda iPhone från grunden. Det inbyggda stativet är rätt för pengarna för att se coola videor och spela spel. Du kommer inte ha några svårigheter att trycka på de täckta knapparna eftersom de är lyhörda för pressen.

Pris: $ 45,99 [$ 12,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

7. Spigen Crystal Hybrid

Spigen Crystal Hybrid är surrad med elegansen för att vara ett fantastiskt val för dig. Den dubbla skiktets hårda PC Back och TPU-stötfångare är tillräckligt starka för att ge förstklassigt skydd mot stötar eller fall. Den kristallklara transparensen gör att din iPhone kan fortsätta att flagga ut.

Höjda läppar lyfter skärmen såväl som kameran från plana ytor för att skydda sig mot repor. Det inbyggda stativet i metall är idealiskt för handsfree-användning av din smartphone. Detta fodral finns i fyra färger som gunmetal, champagne guld, svart och rosaguld.

Pris: $ 34,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

8. Inkapslad

"Halkfritt, säkert greppstruktur" i det här iPhone 7-fodralet säkerställer att du säkert kan bära din enhet utan onödig risk att tappa den med slumpmässiga glider. Den mjuka strukturen gör det enkelt och bekvämt att greppa. Encased-fodralet skapar inget krångel och låter dig komma åt skärmkanten samt alla portar, knappar och sensorer.

DuraClip-locket har en upphöjd läpp som håller skärmen repfri när den placeras med framsidan nedåt på en grov yta. Det säkra passformhöljet är utformat för att rotera både vertikalt och horisontellt. Mjukt foder i mikrofiber är ett utmärkt tillskott som ytterligare säkerställer att din iPhone charm behålls.

Pris: $ 12,95 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

9. Korecase

Letar du efter extremt skydd? Om ja, här är ett skyddsfodral med två lager i militär rustning med ett 360-graders svängbart ringstativ. Eftersom vi talar om kickstand-fodral, låt mig berätta att den här har en hållbar och oknuslig metallring kickstand, som har klarat miljoner rotationstester! Den inbyggda metallplattan på baksidan kan stödja magnetiska bilhållare och är till hjälp under körning.

Dual-layer kombinationstruktur som uppnås från flexibel TPU och högkvalitativt PC-hårskal ger det superskydd och uthållighet. Den runda bubbeldesignen på insidan av detta fodral underlättar snabb värmeavledning och ger stötdämpning, vilket skyddar din enhet när den tappas.

Pris: $ 11,96 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

10. MoKo Premium

MoKo Premium är ett av de billigaste fallen. Trots att det är så lågt prissatt är det ganska bra och har designen såväl som kvaliteten för att vara en kompetent bild på din iPhone.

Detta dubbla lagerfodral med robust PC-bakpanel och mjuk interiör kan erbjuda det väsentliga skyddet mot droppar. Detta fodral levereras med vridbart hölster med mikrofiberfodrad inredning som ger 180 graders rotation; vilket gör det enkelt att bära. Stödet är trevligt för användning i liggande läge. Detta premiumfodral finns i fyra färger som lila, rött, svart och blått.

Pris: $ 6,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

Loggar ut

Det är dags att fatta ett klokt beslut och välja rätt kickstand-fodral för din iPhone. Lyckligtvis finns det massor av bra alternativ tillgängliga för att möta alla specifika behov. Vilket fall väljer du för din smartphone? Är det något av dina favoritfodral som saknas i listan? Låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske vill titta snabbt:

  • Bästa iPhone 7 bältesklämfodral
  • iPhone 7 tunga skal
  • Bästa smala fodral till iPhone 7
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found