Blogg

Bästa hörlurar för iPhone 6/6 Plus 2021

Att lyssna på din favoritmusik kan vara terapeutiskt. Oavsett om du vill bli pumpad eller koppla av kan musik hjälpa till. Men medelmåttiga hörlurar kan förstöra känslan och magin med fantastisk musik, varför äkta blå musikälskare alltid letar efter de bästa iPhone 6 och 6 Plus hörlurarna. Även om bra musik har karisma att överväldiga dig, har ljudkvaliteten som når dina öron lika stor betydelse. Mitt tips, om du älskar musik, kompromissa inte! Välj bara de bästa hörlurarna till din enhet och din typ av musik.

 1. Betron DC950HI Ljudisolerande hörlurar
 2. Brusreducerande Bluetooth-hörlurar från LINNER
 3. ROVKING Svettbeständig i hörlurar
 4. Sportörknoppar med mikrofon från Joysico
 5. Ta bort trådbundna hörlurar
 6. JLab Audio J6 Ergonomiska öronsnäckor i metall
 7. Lätta hörlurar med mikrofon från VddSmm
 8. ErgoFit-hörlurar med mikrofon och samtalskontroll från PANASONIC
 9. Amasing Noise Cancelling Stereo Bass Earphones
 10. Svettbeständiga hörlurar med Over Ear Hook från Avantree

1. Betron DC950HI ljudisolerande hörlurar

Vad som sticker ut i Betron DC950-hörlurar är förmågan att leverera imponerande ljudkvalitet. In-ear-designen gör dem till en utmärkt insats för din musiktid.

Med de mjuka öronsnäckorna i silikon kan du ha dem i timmar. Tack vare HD-mikrofonen och bullerisoleringstekniken ger hörlurarna kristallklart ljud.

Du kan använda multifunktionsknappen för att enkelt styra din musik. Slutligen kommer DC950 i tre par mjuka öronproppar så att du får perfekt passform.

USP: Snygg passform i örat

Kolla in på Amazon

2. LINNER Brusreducerande Bluetooth-hörlurar

LINNER Bluetooth-hörlurar har en ergonomisk design och kan ge liv åt din musiktid. Öronpropparna är ganska släta och bör därför vara kvar i öronen även under din hårda träning eller intensiva löpning.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos dessa trådlösa hörlurar är förmågan att undertrycka omgivande ljud upp till 28 dB - vilket är mer än tillräckligt bra för att du ska kunna njuta av handsfree-samtal. Den andra kvaliteten som är värt märkbar är 13 timmars lång speltid efter bara ett par timmars laddning.

Slutligen gör IPX 4 svettbeständig det tillräckligt för att låta dig njuta av musik i timmar.

USP: Brusreducering upp till 28 dB

Kolla in på Amazon

3. Svettbeständiga hörlurar från ROVKING

Omfamna den avancerade brusreduceringstekniken för att fördjupa dig i fantastisk musik helt. ROVKING-hörlurar levererar Hi-Fi-stereoljud toppat av tung bas. Eftersom öronen är väldigt smidiga kommer du aldrig att vilja lägga din musik på väntan.

Mikrofonen ger ett skarpt ljud som förbättrar din handsfree-samtalsupplevelse. Med multifunktionsknappen kan du enkelt styra din musik och kunna svara på samtal. Dessutom finns dessa fantastiska hörlurar i fyra attraktiva färger: svart, blå, orange och vinröd.

USP: Avancerad brusreduceringsteknik

Kolla in på Amazon

4. Joysico Sports öronknoppar med mikrofon

Joysico är perfekt med alla kvaliteter som är din pålitliga tillgång för att njuta av musik i sin fullvärdiga form. Det är den ergonomiska designen som har lockat mig mer i hörlurarna. De släta öronspetsarna passar snyggt i öronen, medan den bullerdämpande tekniken inte tillåter att klamrar distraherar dig under samtal.

Med de lyhörda knapparna är det enkelt att justera volymen och avsluta samtal. En annan anmärkningsvärd egenskap är det svettbeständiga materialet. När det gäller färger har du tre alternativ som svart, blått och rött att välja mellan.

USP: Tips för minneskum

Kolla in på Amazon

5. Ta bort trådbundna sporthörlurar

Dislot ser ganska imponerande ut och har in-ear-design för att öka din komfortnivå. Med en fantastisk ljudkvalitet förbättrar hörlurarna din musikupplevelse. Öronhåren är enormt släta, och därför har du den väsentliga komforten när du bär dem.

Eftersom hörlurarna håller stämningsbrus i sjön kommer du aldrig att få nog av dina favoritlåtar hela tiden. Kabeln är helt trasselfri och tappar inte sin toppfunktionalitet länge. Slutligen stöds Dislot av ett års kvalitetsgaranti.

USP: Earhook design

Kolla in på Amazon

6. JLab Audio J6 Ergonomiska hörlurar i metall

JLab Audio J6M-hörlurar har både den attraktiva designen och det fantastiska ljudet för att vara värda ditt val. De mjuka öronsnäckorna känns väldigt bekväma i örat; så att du kan lyssna på din favoritmusik länge. De avancerade 6 mm mikrodrivrutinerna ställer in den rapsodiska tonen för spektakulär musikuppspelning.

Den Kevlar-förstärkta kabeln med 24 karat guldpläterad domkraft förbättrar inte bara dess design utan stärker livslängden. Mikrofonen tillåter inte bakgrundsljud att störa din kommunikation. Framför allt har du sju fängslande färgalternativ att välja mellan.

USP: 6 mm mikrodrivrutiner

Kolla in på Amazon

7. VddSmm lätta hörlurar med mikrofon

Med en chipavkodning på studionivå levererar dessa hörlurar utmärkt ljudkvalitet med djupgående baseffekter. Silikonöronsnäckorna är ergonomiskt utformade för en bekväm och säker passform. De ultralätta hörlurarna är lämpliga för långvarig användning och ger ultimat musikrörlighet.

Särskild omsorg har också givits för kabeln. Sladdgängor av 1200 mm PTE-material säkerställer hållbarhet, styrka och komfort. En integrerad fjärrkontroll för uppringare med tre knappar gör att du enkelt kan hantera applikationen för musikspelare.

USP: Förbättrad bas

Kolla in på Amazon

8. PANASONIC ErgoFit-hörlurar med mikrofon och samtalskontroll

Panasonic är ett känt varumärke inom elektronikindustrin och deras produkter är alltid av god kvalitet. Dessa hörlurar är inte annorlunda. Den har en 3,6 fot lång sladd som gör att du kan hålla dig lite borta från din iPhone medan du lyssnar på musik i din säng. Ergonomisk design passar dina öron perfekt utan att skada den.

Den levereras också med tre uppsättningar öronsnäckor - små, medelstora och stora, som du kan använda beroende på din komfort. Slutligen finns det ett brett utbud av färger tillsammans med ett alternativ att välja hörlurar med eller utan mikrofon.

USP: en 3,6 fot lång sladd

Kolla in på Amazon

9. Brusreducerande stereobas hörlurar genom Amasing

Amasing hörlurar för iPhone 6/6 Plus har fantastisk ljudkvalitet. Med högupplöst ljud tillsammans med djup bas och kristallklar ljudkvalitet upplever du uppslukande ljudupplevelse. När vi pratar om komfort är de mjuka silikonknopparna bekväma att bära under lång tid.

Med de inbyggda kontrollerna kan du ringa / ta emot samtal eller styra musiken som du vill. Plus, den magnetiska designen låter inte kabeln trassla i sig. Slutligen finns det också tre färgval.

USP: trasselfri kabel

Kolla in på Amazon

10. Avantree svettbeständiga hörlurar med öronkrok

“Avantree E171” ser mer anpassad ut efter din plats. Med öronkroksdesign faller inte dessa hörlurar ner även under din stränga träning. Dessutom får du välja mellan tre olika storlekar av silikonöronsnäckor.

Närvaron av in-line-kontroll spelar en viktig roll för att hjälpa dig att ta kontroll över din musik och dina samtal. När det gäller ljudkvalitet är E171 tillräckligt bra för att ge ett skarpt och tydligt ljud.

USP: Öronkroksdesign

Kolla in på Amazon

Så vilken är din favorit?

Oavsett valet är vi säkra på att du kommer att ha en utmärkt tid med dessa hörlurar för iPhone 6 och 6 Plus. Missade vi dina favorit trådlösa eller trådbundna hörlurar? Ping oss i kommentarfältet nedan, och vi kommer säkert att kolla in det.

Du kanske vill ta en titt på:

 • Bästa iPhone 6/6 Plus billaddare
 • iPhone 6/6 Plus Power Banks
 • Bästa iPhone 6/6 Plus dockningsstationer
 • MW07 Plus äkta trådlösa öronproppar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found