Blogg

Bästa iPhone 7 Plus Kickstand-fodral 2020

Med den extremt stora skärmen är iPhone 7 Plus utmärkt för att titta på filmer, eller hur? Uppriktigt sagt är jag väldigt förtjust i phablet ända sedan det bländade industrin i den allra första avataren. Det jag gillar mest med det är möjligheten att liva upp videotiden.

Vill du hitta ett iPhone 7 Plus-fodral med kickstand? Jag vet att du skulle älska att satsa stort på det eftersom det kan vara en hel del för att förbättra landskapsanvändningen på din 5,5-tums iPhone. (Se till att kolla in de bästa iPhone 7 fodral med kickstand). Låt oss dyka framåt för att handplocka en värdig matchning för din smartphone!

Bästa iPhone 7 Plus Kickstand-fodral 2020

Snabb länk:

 • ProCase
 • ZVEdeng
 • i-Blason
 • Zizo Static
 • Kitoo
 • Spigen Crystal Hybrid
 • ESR
 • Spigen Ultra Hybrid S
 • MoKo Premium
 • Vena
 • Zizo [Bolt Series]
 • Spigen Tough Armor
 • OCYCLONE
 • Moonmini

# 1. ProCase

ProCase kickstand-fodral har en robust design. Skalet är skapat med högkvalitativt TPU och PC-material och är väldigt hållbart. Det dubbla lagerhöljet kan enkelt motstå stötar från droppar och avvärja repor.

Kickstandsfodralet kommer med greppfäste för ringfinger för handsfree visning. Du kan också använda ringhållaren med magnetisk bilhållare. De täckta knapparna är mycket lyhörda.

USP: Stöd för magnetisk bilmontering

Kolla in på Amazon

# 2. ZVEdeng

ZVEdeng presenterar en vertikal och horisontell kickstand som du kan använda för att titta på videor / bilder och ringa FaceTime-samtal till dina vänner och familj. Den fällbara designen på kickstand gör det möjligt för användare att hålla telefonen bekvämt. När du tar en selfie fungerar den vikbara kickstanden som ett band för att hålla telefonen tätt i dina händer.

För skydd har ZVEdeng lagt till två lager för att undvika skador från plötsliga droppar, stötar, stötar och stötar. Missa inte den upphöjda kanten runt kameran och skärmen för att skydda mot repor.

USP: Hopfällbar kickstand

Kolla in på Amazon

# 3. i-Blason

i-Blason kickstand-fodral har en muskulös profil. Designen med dubbla lager kan motstå stötar. Den robusta konstruktionen gör detta fodral mycket hållbart.

Kvalitetssidemonterat hölster möjliggör säker montering och demontering. Du kommer att konvertera det till ett stativ för att få en bättre tittarupplevelse. Tillgängligheten av fyra färgalternativ som svart, blått, rosa och vitt gör att du kan välja ett lämpligt fodral för din phablet.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

# 4. Zizo Static Series

Om du vill lägga mer vikt på skyddet, skulle Zizo Static Series vara ett solidt alternativ. Fodralet har en robust struktur som enkelt tål även otäcka stötar tack vare efterlevnad av militärgrad 810.1-G.

Trots att det är så muskulöst ser inte väskan mycket skrymmande ut. Alla knappar är mycket lyhörda och erbjuder krispig feedback. Med det inbyggda stativet ombord är din mediatid eller handsfree-upplevelse ganska sömlös. Utöver allt kommer Static Series i sju färgvarianter som svart, rött, rosa och mer.

USP: Militärgrad 810.1-G-efterlevnad

Kolla in på Amazon

# 5. Kitoo

Detta kickstandsfodral från Kitoo har en robust design och är tillräckligt stark för att skydda din iPhone 7 Plus från fall och stötar. Dessutom höjs skärmens hörn och kameran något, vilket förhindrar repor när du placerar enheten på bordet.

Den stöder handsfree-visning i både vertikal och horisontell position tack vare kickstanden på baksidan. Väskan har exakta skärningar som ger sömlös åtkomst till alla portar och funktioner. Slutligen finns det i några få färgalternativ.

USP: Robust och hållbar design

Kolla in på Amazon

# 6. Spigen Crystal Hybrid

Spigen Crystal Hybrid-fodralet visar upp toppmoderna funktioner och design, och kan enkelt vara ett färdigt val för din sökning. Med den skarpa transparensen låter den din iPhone skina igenom. Den formanpassade designen förstärker sin klass.

De uttalade knapparna är ganska bekväma att känna och trycka på. Upphöjda ramar skyddar kamera och skärm. Crystal Hybrid finns i fyra attraktiva färger som Champagne Gold, svart, gunmetal och roséguld.

Det är inte allt; du kan välja Crystal Hybrid i fem attraktiva färger som Champagne Gold, svart, gunmetal och roséguld och danröd.

USP: Tydlig design

Kolla in på Amazon

# 7. ESR

För att uttrycka det rakt, har jag hittat ESR som en värdig utmanare för att vara ett fint par av iPhone 7 Plus. Väskan har en kompakt design och sitter fläckfritt på din smartphone. PC och slät stötfångare har kraftig dubbelskiktad konstruktion, som kan absorbera stötar.

Och ja, det finns också upphöjd kant för att erbjuda ytterligare försvar till pekskärmen. Med det inbyggda stativet kan du placera din smartphone både vertikalt och horisontellt för att få en bekvämare medieupplevelse.

Eftersom den stöder trådlös laddning behöver du inte ta bort fodralet för att starta din smartphone trådlöst. Dessutom kan du välja fodralet i tre färger: svart, silver och rosaguld.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 8. Spigen Ultra Hybrid S

Om du är ute efter ett ultralätt fodral med fascinerande design kan Spigen Ultra Hybrid S utan problem vara ditt önskade val. Den kristallklara ryggen huggen med de finaste PC-materialen kan ge det nödvändiga skyddet mot droppar.

Ultra Hybrid S har TPU-stötfångare som inte bara hjälper till att absorbera stötar utan också ger grepp. Den upphöjda läppen håller skärmen skyddad. Det integrerade stativet av metall med magnetiskt snäpp är perfekt för att du ska få ut det mesta av din videotid.

USP: Air Cushion Technology

Kolla in på Amazon

# 9. MoKo Premium

Vad som gör MoKo Premium-fodralet till ett attraktivt alternativ är extremt robust profil. Dubbelskiktfodral har ett mjukt inre skikt av silikon som är tillräckligt starkt för att vada bort droppets påverkan.

Det slitstarka datorns yttre lager har konstruerats för att tåla stötar. Du kommer inte att ha besvär när du öppnar knapparna och portarna på din enhet. Det inbyggda fodralet kan liva upp din handsfree-upplevelse. Den levereras med vridbart bältehölster med mikrofiberfodrad inredning som ger 180 graders rotation så att du enkelt kan bära den.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

# 10. Vena

Vena har designat ett plånboksfodral som kan omvandlas till en kickstand vid behov. Detta fodral har en inbyggd bakfällning, som tjänar dubbelt ansvar som plånbok och kickstand. Öppna veckan så kan du lagra dina kredit- / betalkort och ID. Denna flexibla vikning kan justeras i tre olika positioner för att titta på videor och filmer i önskad vinkel och komfort.

Väskan är kompatibel med trådlös laddning; också stör det aldrig Apple Pay. För att uppfylla militär fallteststandard har Vena använt polykarbonat och TPU med dubbla lager.

USP: Magnetiskt låsställ

Kolla in på Amazon

# 11. Zizo [Bolt Series]

Zizo har skapat ett muskulöst telefonfodral till din iPhone. Hämtad från sin populära Bolt-serie är detta kickstand-fodral tillverkat för att matcha Military Grade 810.1-G-standarder. Detta fodral levereras med 0,33 mm 9H skärmskydd i härdat glas, vilket ger 100% klarhet.

Zizo erbjuder detta fodral i tio färgvariationer; du kan välja någon eller flera för din iPhone. Den inbyggda kickstanden sätter sig anspråkslöst på baksidan. Du kan öppna den för visning av videor och för FaceTime-videosamtal.

USP: Mångsidigt fodral

Kolla in på Amazon

# 12. Spigen Tough Armor

Spigen är känt för att tillverka fall av hög kvalitet. Normalt gör varumärket tunga väskor, men användare kan också hitta lite elegans i Spigens fall. Detta tuffa pansarfodral kombinerar skydd i två lager och formmonterad konstruktion. Medan dubbla lager skyddar din telefon håller fodralet formen tunn och attraktiv.

Fotstödet är installerat på ett sätt som håller det nästan osynligt. Någon märker knappast sin närvaro eftersom kickstanden är tunn men ändå stark. Spigen har använt luftkuddteknik med milskydd i alla hörn. Denna teknik sparar din telefon när den släpps av misstag från dina händer.

USP: Trådlös laddningskompatibilitet

Kolla in på Amazon

# 13. OCYCLONE

Glitter, glam och ära - allt är förpackat i ett enda fall. Den glittrande designen skapar fodralet som ett modeaccessoar för kvinnor med kräsna smaker. OCYCLONE har gjort detta fodral i tio olika färger.

Det här vackra fodralet är besatt med konstgjord diamant som kan imponera på alla tonårsflickor och kvinnor. För att hålla din plusstora telefon bekvämt finns det ett ringstativ fäst på baksidan av detta fodral.

USP: 360-graders roterande ringstativ

Kolla in på Amazon

# 14. Moonmini

Det som hjälper Moonmini att fånga ögon direkt är den ultra-eleganta designen. Det dubbla skyddsskiktet med den mjuka gummerade inredningen för stötdämpning samt den tuffa avlägsna bakre polykarbonat-avtagbara bakpanelen för stöttålighet, gör att din smartphone har den nödvändiga skyddet för att bekämpa alla utmaningar.

Moonmini har en dold kortplats på baksidan där du kan hålla ditt kort säkert. Den antiskridiga strukturen stärker dess hållbarhet. Stödet är praktiskt för att titta på dina favoritvideor.

USP: Mjukt innerlager

Kolla in på Amazon

Det är allt, kompis!

Loggar ut

Kickstand-fodral är grundade för bekväm medievisning. Med ett så stort utbud av fantastiska fodral tillgängliga kan du enkelt välja det mest eleganta alternativet för din smartphone. Vilket av dessa fall kommer att kopplas ihop med din iPhone? Låt mig veta det. Om det finns något kickstand-fall, vill du se i den här listan, informera mig om det.

Du vill bläddra igenom:

 • Bästa iPhone 7 Plus bältesklämfodral
 • Bästa iPhone 7 Plus armband
 • iPhone 7 Plus tunga skal
 • Bästa bilfästen för iPhone 7/7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found