Blogg

Bästa iPhone 5 / 5s Clock-Radio Docks 2021

Dockningsstationer för iPhone 5 / 5s har redan krypt in på marknaden och gör snabb försäljning. Det finns väckarklockor för iPhone 5 och sedan finns det stereohögtalardockor också. En brygga är en cool sak att ha, vid sängen, vid soffan i salongen eller till och med på köksbänken när du lagar mat och lyssnar på lite reggae. iPhone 5 / 5s dockor har blivit ganska populära på ett sätt. Mer specifikt letar människor också efter iPhone 5 / 5s Clock / Radio dockor med inbyggda FM- och AM-kanaler som kommer att strömma skarp radiomusik.

1. iHome “iPLWBT5B”

iHome's "iPLWBT5B" är utformad för att samla både din iPhone och Apple Watch. Om du är villig att ha en mycket kompetent laddare för båda enheterna kan den här vara en utmärkt utmanare.

Docken ger bra ljudkvalitet så att du kan njuta av att strömma musik trådlöst. Den har också en inbyggd mikrofon för att stärka ditt handsfree-samtal.

Med FM-stereoradio med sex förinställda stationer kan du lyssna på dina radioprogram. Dessutom har den också dubbla larm som hjälper dig att hålla dig synkroniserad med din tid.

USP: Ladda iPhone och Apple Watch effektivt

Kolla in på Amazon

2. iHome iPL23

iHome's iPL23 är en av de finaste klockradiodockorna för iPhone 5, SE och iPhone 5s. Utrustad med avancerad reason8-teknik, levererar högtalaren högkvalitativt ljud.

Du kan använda den för att ladda din iPhone säkert. Det finns också FM-radio med 6 förinställningar som låter dig komma ikapp med alla dina favoritprogram.

Dubbelt larm säkerställer att du håller dig synkroniserad med din tid och aldrig kommer sent för ditt arbete. Den har också en vilotimer så att du automatiskt stänger av högtalaren vid en förinställd tid. Dessutom kommer iPL23 i två färger som svart och vitt.

USP: Avancerad reason8-teknik

Kolla in på Amazon

3. Hemtid

Homtime presenterar en allt-i-ett-klockradiodocka för din iPhone. Med denna dockningsstation kan du strömma trådlöst ljud från din Bluetooth-enhet eller använda ett aux-ingång för att ansluta din iPhone eller någon annan enhet. Kontrollera den dubbla USB-porten för att ladda din iPhone eller iPad över natten.

Dubbla högtalare har ultrabasstereoanlägg som kan fylla ditt rum med magnifikt ljud. Den säkra och snabba laddningsfunktionen skyddar dina iPhones och iPads mot överladdning, överhettning och överström.

USP: Allt-i-ett-design

Kolla in på Amazon

4. iHome iPL8XHG

Bli inte förvånad över att se den här ännu en högkvalitativa laddningsdockan från iHome. Höjdpunkten i denna dockning är Reson8 högtalarkammare som ger utmärkt ljudkvalitet. Med den utökade baskretsen berikar den din musik med tung bas.

När det gäller laddning av din iPhone har den möjligheten att fylla i enheten med anständig hastighet. FM-radio och dubbelt larm gör det till ett komplett paket.

Den har imponerande kompakt design som inte tar mycket plats på skrivbordet. Den bakgrundsbelysta skärmen låter dig snabbt kolla in tid, alarmtid, radiostationsfrekvens och jämn volymnivå.

USP: Utökad baskrets

Kolla in på Amazon

5. Philips

Philips har en universell laddningshållare för att ladda din iOS-enhet effektivt. En anmärkningsvärd egenskap hos denna dockningsstation är att den tar bort kabelförvaltningen från ditt skrivbord. På baksidan kan du linda upp laddningskabeln för att göra ditt skrivbord rörigt.

Du kan ställa in dubbla larm för att väcka dig själv och din partner vid olika tidpunkter. Dessutom kan du upprepa larmet för ytterligare en snooze. Denna klocka hjälper dig att vakna till din favoritradio eller en summer.

USP: Dubbel larm

Kolla in på Amazon

Det är det, folkens!

Ditt val?

Har ditt specifika krav uppfyllts med rätt docka? Om ja, låt oss veta vilka funktioner du har gillat i den.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa iPhone Power Banks
  • Trådlösa laddare för iPhone X, 8 och iPhone 8 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found