Blogg

Bästa iPhone 7 Plus Folio-fodral 2021

Varje fall har sin egen specialitet som hjälper det att lyckas möta olika behov. Exempel på vad dessa bästa iPhone 7 Plus-foliefodral kan erbjuda kan inte matchas med militärfodral eller för den delen. ultratunna fodral. Om du vill att kostymen på din iPhone 7 Plus ska vara mindre skrymmande men väldigt lättsam, kan ett foliofodral med glädje passa dina förväntningar. De kan till och med låta dig städa några kort och titta på media i handsfree-läge.

# 1. OtterBox STRADA-SERIEN

OtterBox STRADA SERIES är absolut klass. Förberedd med äkta läder, det har kvaliteten att vara en premiumdräkt för din enhet. Designen i ett stycke ser förtjusande ut på phableten.

Eftersom allt är smalt kan det skydda din enhet från fall och repor. Du kan enkelt installera och ta bort fodralet från din enhet. Den vertikala luckan är tillräckligt bra för att hålla ditt kort säkert. Slutligen finns Strada Series foliofodral till iPhone 7 Plus i tre färger som mörkbrun, svart och blekbeige.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

# 2. WenBelle

WenBelle har använt två olika nyanser i ett enda foliofodral till din iPhone 7 Plus. Enkelheten i designen tar bort bulk från fodralet, som är tillverkat av mjukt PU-läder av högsta kvalitet. Du kan lagra dina viktiga kreditkort, visitkort, körkort och andra ID-kort.

Ditt liv tar dig runt världen; med detta fall på din iPhone är du beredd att ta alla utmaningar. Skydda din premiumenhet med WenBelles kåpa i konstläder som skyddar telefonen mot tillfälliga droppar, repor och stänk.

USP: Snyggt skydd

Kolla in på Amazon

# 3. Lyxbok från Pad & Quill

Som själva namnet antyder är Luxury Book ett avancerat folioplånboksfodral för iPhone 7 Plus. Kvaliteten som gör den så anmärkningsvärd är det amerikanska läderytan med fullkorn och vaggan för björk i trä.

Med träinredningen har fodralet den styrka som behövs för att överleva droppar. UV-motståndet hjälper Luxury Book att behålla sin glänsande struktur länge.

Tack vare närvaron av flera slots kan locket rymma upp till 6-8 kort, och det finns också en enorm ficka där dina dollarsedlar. Dessutom har de fem vintage färgalternativen inklusive mörk choklad, whisky och mer.

USP: vagga för lövved av björk

Kolla in på Pad & Quill

# 4. FYY

FYY är ett varumärke som är känt för att tillverka fashionabla tillbehör för iPhones och iPads. Detta lyxiga foliofodral är tillverkat av PU-läder, som lyfter fram fodralets estetiska element på det subtilaste sättet. RFID-blockeringsteknik är en anmärkningsvärd funktion eftersom den skyddar din känsliga information krypterad på kredit- / betalkort.

FYY kommer alltid med eleganta tillbehör för kvinnor med kräsna smaker. För arbetande kvinnor tillåter detta fall dem att lagra plastpengar och hård valuta i dedikerade spelautomater. Detta fodral är 100% handgjort.

USP: Handgjord fodral

Kolla in på Amazon

# 5. LONTECT

LONTECT presenterar Slim flipfodral i foliostil som håller minimal vikt och vikt. Tillverkad av solid TPU med slitstark PU-läder exteriörlucka, detta fodral erbjuder allroundskydd till din iPhone 7 Plus. Folioskyddet har hörn- och sidoskydd samt säkerhet på telefonens skärm.

Livet kastar oväntade vändningar, och därför måste du vara försiktig med din dyra iPhone. Hållarens plånboksdesign i detta fodral ger dig ett bekvämt fack för att lagra dina kredit- / betalkort och kontanter.

USP: Solid TPU

Kolla in på Amazon

# 6. ULAK

Om du har ett antal kredit- och betalkort måste du köpa ULAKs foliofall. Detta fodral kommer med så många som nio dedikerade kortplatser för att lagra alla dina kort. Dessutom kan du också infoga valutaräkningar i fickorna.

Kombination av roséguld och remsor i vit bakgrund ger fallet fantastisk personlighet. Tillverkad av högkvalitativt PU-läder och mjuk TPU-hud, detta fodral är ett perfekt tillbehör för att hålla din iPhone 7 Plus.

USP: Magnetiskt förslutningsskydd

Kolla in på Amazon

# 7. FYY

FYY folio-fodralet är främst utformat för minimalister. Svelte-profilen kompletterar helt sitt utseende; gör det möjligt att göra ett trevligt par med smarttelefonen.

Det finns ett visningsfönster så att du enkelt kan kolla vem som ringer dig eller de senaste varningarna. Du kan enkelt glida längs baren för att svara på samtal utan att vända på locket. Dessutom kan du fördubbla det för bekväm medievakt. Det finns också några färgval.

USP: Användbart visningsfönster

Kolla in på Amazon

# 8. Icarercase

Icarercase folio-fodralet har ett ultratunt utseende och behöver inte lägga mycket ansträngningar för att locka din uppmärksamhet. Det äkta kohudskinnet gör det mer långvarigt.

Den handgjorda ytan tillför mer värde till. Med den böjda kanten passar den perfekt till din iPhone. Interiören i mikrofiber skyddar skärmen från grunden.

USP: Böjd kant för säkert grepp

Kolla in på Amazon

# 9. FLYEE

Den präglade blomdesignen skiljer detta fodral från andra produkter i listan. FLYEE har uppnått denna excellens genom känslig präglingsprocess på premium syntetiskt läder. Insidan av detta fodral är tillverkat av TPU-material för att skydda din enhet mot repor.

Detta fodral levereras med ett armband, vilket ger dig möjlighet att fästa eller lossa det. Du kan hålla din iPhone bekvämt även om du går genom trånga områden i din stad.

USP: Präglat blommönster

Kolla in på Amazon

# 10. TUCCH

Sportig imponerande handgjord design, TUCCH burk är ett snyggt fodral för din iPhone 7 Plus. Omslaget har en separat kassaficka och tre kortplatser.

Med stativfunktionen på gång kommer du att kunna stödja din enhet från en sömlös landskapsvisning. När det gäller skydd tål detta prisvärda folio-fodral ($ 18,99) chock. TPU-innerhöljet gör det möjligt att tåla påverkan av oavsiktliga droppar.

Dessutom passar den släta, gripande utsidan till alla handflatans konturer och förhindrar därmed glidning. Med fem snygga färger som svart, blå, brun väljer du den perfekta TUCCH foliodräkten för din phablet.

USP: Imponerande handgjord design

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Jag hoppas att du har kunnat hitta det lämpligaste foliofodralet till din iPhone 7 Plus. Tillverkade av högkvalitativt material, dessa fodral har alla egenskaper för att vara ett toppval för din smartphone, eller hur? Vill du inkludera ett foliofall till iPhone 7 Plus i den här listan? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske vill titta på:

  • Bästa iPhone 7 Plus plånboksfodral
  • iPhone 7 Plus Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 7 Plus Bältesklämfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found