Blogg

Bästa appar för inbjudningskorttillverkare för iPhone och iPad 2021

När stora firande som födelsedagar och jubileer är runt hörnet börjar vi planera evenemanget till perfektion i god tid. Och när planeringen är över letar vi efter en designer som kan skapa ett vackert inbjudningskort för att bjuda in alla gäster till festen. Nyligen befann jag mig i en liknande situation där jag kände att det skulle vara klokt att gå till ett digitalt inbjudningskort. Förutom att minska kostnaderna, skulle det hjälpa mig att skicka en inbjudan snabbare och bekvämare. Det var det som så småningom fick mig att granska några av de bästa apparna för inbjudningskorttillverkare för iPhone.

1. Evite

”Evite” är mycket mer än bara en vanlig tillverkare av inbjudningskort. Höjdpunkten i denna app är det ständigt växande biblioteket med fördefinierade mallar som kan passa in i alla tillfällen som födelsedag, bröllop, årsdag och mer.

Med massor av anpassningar som erbjuds kan du skapa ett snyggt inbjudningskort genom att lägga till evenemangets titel, tid och plats. Skriv värdmeddelandet och lägg också till ett lämpligt foto för att ge ditt kort lite mer personlig prägel.

När ditt inbjudningskort är klart kan du skicka det via e-post och till och med sms. Dessutom kommer du också att kunna hålla koll på svaret och kunna skicka kommentarer.

Pris: Gratis / $ 12,99 för upp till 15 gäster

Ladda ner

2. Canva - Creator för grafisk design

Om du vill bli lite mer kreativ, ge "Canva" ett seriöst övervägande. Oavsett om du vill göra ett iögonfallande foto för att dela med dig av dina favoritappar för sociala nätverk eller skapa en inbjudande inbjudan, det har fått dig täckt.

Det som sätter den här appen före kurvan är samlingen av över 60 000 gratis mönster. De är alla skickligt utformade och kan tillgodose olika behov.

Du kan lägga till rörande citat i dina foton för mer anpassning. Ännu bättre, du har möjlighet att använda flera coola filter, finjustera ljusstyrkan och också använda vinjett för att dina bilder ska se tilltalande ut för ögonen.

Pris: Gratis / $ 4,99 för bilder per månad

Ladda ner

3. Invitation Maker från Picthug Pte Ltd.

Att skapa ett snyggt inbjudningskort blir en ganska lätt uppgift när du har massor av super praktiska verktyg att experimentera. Med den här appen har du tillgång till inte bara över 1000 högkvalitativa mallar utan också många anpassningsalternativ.

Koppla ihop det enorma mallbiblioteket med mer än 5000 konstverk och över 500 teckensnitt och du har ett förstklassigt verktyg. Så det spelar ingen roll om du planerar att göra ett kort för en födelsedagsfest eller en ungkarlsfest, det kan stå upp till uppgiften beundransvärt.

Denna app för korttillverkare låter dig också skicka ut inbjudningar via flera medier som e-post, text och mer. Dessutom gör det det super lätt att hålla koll på RSVP och hantera dem utan krångel.

Pris: Gratis / $ 4,99 prenumeration per vecka

Ladda ner

4. Invitation Maker från Essential Apps LLC

När det gäller att designa attraktiva kort får den här mycket höga betyg. För mig är det bästa med den flexibilitet som den erbjuder. Både som professionell designer och nybörjare kommer du verkligen att älska dess uppsättning verktyg.

Med hundratals färdiga mönster till förfogande är det ganska enkelt att ta reda på den som passar perfekt med ditt tema. När det gäller anpassning kan du styra nästan alla aspekter av dina kort.

Så det är att byta text, lägga till en lämplig bild eller sätta en anpassad logotyp, det ser till att kreativitet har tillräckligt med frihet för att komma med ett unikt inbjudningskort.

Pris: Gratis / $ 2,99 veckoprenumeration med 3 dagars gratis provperiod

Ladda ner

5. Inbjudningskorttillverkningsapp från Clear Coast LTD

Om du vill gå med en otroligt enkel korttillverkare, behåll den här appen på din önskelista. Jag gillar det ganska eleganta användargränssnittet som känns bekant redan från början.

Dessutom erbjuder denna inbjudanstillverkare massor av professionellt utformade mönster. Du kan använda foton, mörka färger och lockande text för att göra ditt inbjudningskort bedårande. När du har designat kortet kan du ladda ner det, skriva ut det eller skicka ut till alla dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Tillverkare av inbjudningskort, e-kort

Inte alla är skickliga på att redigera bilder eller skapa fantastiska mönster, eller hur? Och det är här de lättanvända teknikerna är mycket praktiska för att du ska kunna göra märkbara kort.

Jag har hittat den här appen upp till varumärket både när det gäller att göra kortskapandet enkelt och erbjuda alla praktiska verktyg. Dessutom tillhandahåller den mallar för ett brett utbud av kategorier som bröllopsönskningar, baby shower, bridal shower, julfirande och mer. Därför bör det inte vara en stor sak att välja den som passar ditt speciella tillfälle och ge den ett elegant utseende.

Pris: Gratis / $ 4,99 för månadsvis propaket

Ladda ner

7. Rose Gold Inbjudan Maker

Även om Rose Gold inte är en fullt utrustad tillverkare av inbjudningskort som många av sina rivaler, har den tillräckligt för att leva upp till förväntningarna. Den har ett rent gränssnitt och levereras med alla viktiga redigeringsverktyg.

Rose Gold erbjuder mallar för alla tillfällen, så beroende på vilken typ av evenemang du planerar väljer du enkelt en fin design. Du kan lägga till vacker text och använda snygga teckensnitt för att få meddelandet att se ut.

Dessutom finns det också ett alternativ att välja den färg som passar ditt tema. Eftersom den här korttillverkarappen är tillgänglig gratis kan du utforska alla funktioner utan några begränsningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Inbjudningsmakare för födelsedagskort

Så mycket om de statiska gratulationskorten? Om du vill att din inbjudan ska bli mer live och uttrycksfull, måste du prova videokortet. Jag slår vad om att de kan fånga fler ögonbollar och låta dig förmedla meddelandet mer elegant.

Men den enda frågan som kan hemsöka dig är: om du kan skapa ett fantastiskt videokort? Naturligtvis kan du få det gjort med lätthet.

Appen låter dig använda din favoritmusik, minnesvärda foton och videor för att skapa ett fascinerande kort. Du kommer också att dekorera din kreativitet med ett bra citat eller ett tungt-i-kind meddelande.

Pris: Gratis / 5,99 dollar för att låsa upp alla funktioner

Ladda ner

Det är allt, vänner!

Vad är ditt val?

Eftersom du fortfarande måste göra en checklista över alla uppgifter och hantera dem obefläckat, finjustera det digitala kortet ASAP och skicka dem till alla dina vänner och nära och kära. Använd den inbyggda RSVP-chefen för att hålla kontakten med alla dina gäster.

Men glöm inte att dela dina tankar om din favoritapp innan du kommer in i feststämningen. Också de saker som har krävt din uppmärksamhet på samma.

Du vill också utforska följande inlägg:

  • Bästa projekthanteringsappar för iPhone och iPad
  • Kalenderappar för iPhone och iPad
  • Bästa appar för kontakthantering för iPhone och iPad

Om du gillar att utforska iOS-appuppsättningar, se till att hålla kontakten med oss.