Blogg

Bästa simuleringsspel för iPhone och iPad 2021

Ibland känner vi alla att fly från verkligheten och utforska okända världar. Simuleringsspel erbjuder ett roligt sätt att göra detta. Det finns massor av olika App Store-alternativ, från racing till strategi, pussel och rollspel som kommer att hålla dig engagerad. Så nästa gång du vill utforska något nytt, prova några av dessa bästa simuleringsspel för iPhone och iPad.

 1. The Sims Mobile
 2. Cykellopp
 3. Minecraft
 4. Driving Academy Cars Simulator
 5. Plague Inc.
 6. Stardew Valley
 7. Extrem bilkörningssimulator
 8. Plane Flight Simulator
 9. Berg-och dalbana Tycoon Classic
 10. Bridge Constructor

1. The Sims Mobile

Fördjupa dig i en helt annan värld med detta kända livssimuleringsspel. Det låter dig skapa karaktärer och ge dem unika personligheter. Du kan även anpassa nästan vad som helst, från framträdanden till hem och mycket mer.

Dessutom har du fullständig kontroll över berättelsen och guidar dina simmar genom deras karriärer, relationer, hobbyer, dagliga aktiviteter och mer. Du kan till och med starta en familj och skicka kraftfulla arv.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

2. Cykellopp | Simuleringsspel för iPhone

Ha det roligt att cykla genom spännande banor med hopp och öglor i detta enkla men snabba fysikbaserade racingspel. Du måste luta din iPhone eller iPad för att luta din cykel och knacka på skärmen för att accelerera framåt eller slå bromsarna.

Den har både singel- och multiplayer-lägen i ett dussin beroendeframkallande världar. Och glöm inte att samla de hårt förtjänade stjärnorna för att låsa upp nya nivåer. Den färgglada grafiken och utmanande äventyr kommer att hålla dig hakad!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Minecraft

Utnyttja din kreativitet när du utforskar oändliga världar och bygger allt från de enklaste tornen till de största slotten. Det finns ett kreativt läge som ger dig obegränsade resurser och ett överlevnadsläge som utmanar dig att avvärja fiender.

Spelet uppdateras regelbundet med spännande nya funktioner. Du kan också spela med vänner på olika enheter. Dessutom är det också bland de bästa offline-spelen som kan spelas på en flygning eller när du försöker spara mobildata.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

4. Driving Academy Cars Simulator

Som namnet antyder är detta en virtuell körskola som låter dig behärska dina färdigheter vid ratten. Du måste följa alla verkliga protokoll som att bära säkerhetsbältet, följa vägskyltar, undvika fel sväng och parkera ordentligt.

Den har över 100 nivåer, och det finns test att klara i varje steg. Vidare finns det också ett nattkörningsläge och ett utmaningsläge. Du kan till och med välja mellan över 135 olika bilar för att uppleva otroligt praktiska körlektioner.

Pris:  Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

5. Plague Inc.

Den här är inte för alla, eftersom det handlar om att vara en skurk snarare än en hjälte. Ditt uppdrag är att infektera världen med en dödlig patogen för att åstadkomma slutet på mänsklig historia. Det kan verka sadistiskt, men det är också aktuellt och relevant.

Utmaningen ligger i att strategiskt sprida sjukdomar och samtidigt motverka allt som mänskligheten gör för att anpassa sig till dem. Det är bland de bästa simuleringsspelen för iPhone och har fått hyllningar för att skapa en värld som engagerar spelare i folkhälsofrågor.

Pris : $ 0,99

Ladda ner

6. Stardew Valley

Detta prisbelönta rollspel simulerar livet på landsbygden. Det låter dig skapa och odla en gård med olika grödor och djur. Du kan även anpassa och designa din bondgård som du vill.

Det finns mer än 50 timmars spelupplevelse att njuta av, med massor av olika alternativ som att starta en familj, utforska grottor, upptäcka skatt, fly monster, delta i festivaler, fiska eller krabba och mer.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

7. Extrem bilkörningssimulator

Drömmer du om att köra sportbilar? Uppfyll dina fantasier i detta gratis iPhone-simulatorspel som låter dig ta snabba bilar för en virtuell snurrning. Släpp lös din väldesur när du tävlar med rivaliserande fordon och utför stunts för att förbättra action.

Det finns flera olika kameravyer och exakt fysik involverad. Du kan uppleva realistiska skador när du kraschar din bil. Använd ratten och accelerometern för att styra ditt fordon.

Pris : Gratis (Ta bort annonserbjudandet - 0,99 USD)

Ladda ner

8. Planflygsimulator

Har du någonsin gillat att flyga ett plan? Här är ett simuleringsspel som låter dig prova på det. Den erbjuder handledning om grunderna för start och landning, trafikmönster etc. Den modellerar också fina detaljer som flex av plana vingar och lutning av landningsställ.

De högkvalitativa flygplanen med flera liveries och interaktiva cockpits gör spelet roligt och engagerande. Vidare är den fylld med många övertygande stridsuppdrag och nödscenarier som testar dina färdigheter och håller dig på att spela den länge.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Berg-och dalbana Tycoon Classic

Ge ditt inre barn en njutning med detta strategispel för temaparkbyggnad. Skapa parker, bygg spännande åkattraktioner, kör butiker och tjäna pengar på ditt nöjesparkimperium. Kan du hålla alla dina gäster nöjda?

Detta spel testar din förmåga att hantera både människor och ekonomi. Du kan gå igenom 95 klassiska parkscenarier och lära dig att driva ett blomstrande företag. Den isometriska grafiken och den ursprungliga nöjesparkens musik och ljudeffekter gör det ännu bättre.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

10. Brokonstruktör

Var kreativ och bevisa dig själv som en skicklig mästarkonstruktör i detta brobyggande pusselspel. Ta dig igenom 40 olika nivåer och använd material som trä, stål, kablar och betongpelare.

Utmaningen är att välja rätt material och hålla sig inom budgeten för att bygga majestätiska broar över djupa dalar, kanaler och floder. Stresstester kommer att avslöja om bron du bygger tål den dagliga stressen vid kontinuerlig användning.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

Summering!

Så vilka av dessa simuleringsspel ska du prova på din iPhone eller iPad? Berätta om dina favoriter i kommentarerna nedan.

Du kanske vill ta en titt på:

 • MMORPG-spel för iPhone
 • Bästa Trivia-spel för iPhone
 • Topp BMX-spel för iPhone
 • Bästa Tower Defense-spel
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found