Blogg

Bästa iPhone-bilparkeringsappar 2021

Precis som din iPhone älskar du din bil mest. Varje dag kör du till ditt kontor i din vackra bil. På helgerna tillbringar du rolig tid med din familj på stranden; din bil följer dig vart du än går. Men när du måste parkera din bil tillsammans med tusentals andra som är parkerade i en flervåningsplats är det väldigt mycket utmanande. För att överdriva detta problem skulle jag säga att det är bättre att hitta en nål i höstacken. Problemet slutar inte här eftersom det är lika tröttsamt att hitta en parkeringsplats på en trångt plats.

1. Parkmobile

Parkmobile är en smart parkeringsapp som idealiskt tar hand om alla dina behov. Du kan spara din bil och tillhörande information så att du omedelbart kan boka en parkeringsplats.

Appen låter dig också ändra fordonsinformation för gästbilar. Du kan anpassa meddelandet perfekt för att hålla dig uppdaterad. Med den aktuella varningen meddelar den när din parkering ska gå ut. Ännu bättre, du kommer att spåra parkeringsutgifter med hjälp av hela historiken för dina parkeringssessioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. PayByPhone-parkering

När det gäller funktionalitet är PayByPhone Parking ganska snyggt. Appen fungerar smart för att låta dig snabbt boka lämplig parkeringsplats och låter dig också förlänga din parkering. Det skickar dig snabba påminnelser så att du inte glömmer plats och tid.

Idag View Widget kan du enkelt hålla en flik på din parkering. Appen låter dig perfekt hantera dina kvitton för kostnader och bokföring. Dessutom skickar den aviseringar om lokala evenemang, parkeringshistorik och trafikinformation samt aktiv parkering.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. ParkWhiz

När det gäller att tillhandahålla önskad bekvämlighet för att boka rätt parkeringsplats är ParkWhiz i nivå med det allra bästa. Ange bara dina destinationer så visar appen dig alla platser i närheten.

Förutom att du enkelt kan boka en önskad plats, låter appen dig också spara upp till 50%. Med den här appen kommer du att kunna få rabatterad parkering var som helst. Du kan få de lägsta priserna från dess största nätverk av garage och partier.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. SpotHero

Med SpotHero är det mycket lättare att hitta och boka den lämpligaste parkeringsplatsen i större städer inklusive New York City, Los Angeles, Chicago, Atlanta, Austin, Baltimore, Boston, Dallas, Denver, Detroit, Houston, Indianapolis och mer. Om du bokar din parkering i förväg kommer du att kunna spara upp till 50%. Med iMessage-appen kan du också dela dina bokningar med dina vänner.

Apple Watch-appen lägger till mer bekvämlighet i spelet genom att låta dig boka, omboka eller till och med betala räkningen. Dessutom erbjuder den också enkel kostnadshantering och fördelar före skatt.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. BestParking

BestParking hjälper dig att hitta billiga parkeringsmöjligheter i 105 städer och 115 flygplatser över hela Nordamerika. Appen är det bekvämaste sättet att spara många dollar. Appen ger också korrekta data och de skryter av sin noggrannhet om du hittar felaktig information får du $ 5 Starbucks eGift.

Appen omfattas omfattande av ledande mediebyråer i USA. Få alla detaljer som priser per timme, per dag eller för hela ankomst / avresa. Dessutom kan du hitta specifika parkeringsbehov som om du kan parkera dina större fordon som skåpbil eller lastbil, där du kan hitta de billigaste parkeringsområdena och andra.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Way - Parkering & bilförsäkring

Här är en allt-i-ett-app för dina bilbehov. Du kan använda den för att boka flygplatsparkering, timparkering, månadsparkering, stadsparkering och mer. Dessutom hjälper det dig med att få service och försäkring för din bil.

Det har ett rent och lättförståeligt gränssnitt som gör det enkelt att söka efter parkering efter stad, evenemang eller flygplats. Du kan även sortera parkeringsalternativ efter pris, avstånd eller användarrecensioner. Den innehåller en parkeringskarta för att göra det bekvämt.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Parkopedia

Om du hittar någon parkeringsapp som ger dig mer än 60 miljoner parkeringsalternativ i 8000 städer runt om i världen, vad ska du göra? Du bör ladda ner den här appen omedelbart. Parkopedia Parkopedia, som namnet antyder, är kanske den största källan till parkeringsinformation.

Med hjälp av den här appen kan du söka efter parkering med din aktuella plats eller genom att ange adressen. Få vägbeskrivningar, kontrollera tillgängligheten för parkeringsplatser i realtid, lära känna öppettider, uppdaterade priser och betalningssätt och mer; appen ger också filter som gratis, kreditkort accepteras, täckt etc. för att nollställa val.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Hitta din bil med AR

Hitta din bil var du än parkerade med hjälp av appen Augmented Car Finder. Vyn augmented reality i appen visar vilken riktning din bil ligger, gatuadressen nära din parkerade bil, hur långt din bil är och datum och tid du parkerade.

Bland de många funktionerna är en av de mest anmärkningsvärda 3D-teknik med förstärkt verklighet. Med den här appen behöver du inte fråga om adressen du måste nå till; följ bara en rörlig pil så kommer du dit.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Parkering

Om jag skulle välja en parkeringsapp baserat på den omfattande täckningen i Storbritannien, skulle Appyparking vara ett av mina bästa val. Den täcker alla större städer i Storbritannien och erbjuder också en Smart City Parking-tjänst i vissa områden som erbjuder parkering i realtid. 

Du kan använda appen för att söka efter gratis parkering på gatan nära dina destinationer och också jämföra priset på alla betalda parkeringsplatser. Dessutom ger den också korrekt information om parkeringsplatser på gatan och begränsningar. 

Medan den gröna zonen på kartan låter dig ta reda på när det är gratis att parkera, visar gröna zoner när begränsningar är på. På så sätt kan du fatta ett välgrundat beslut om var du ska parkera din bil. 

Pris: Gratis

Ladda ner

10. ParkMe

ParkMe hjälper dig att boka en parkeringsplats för din bil i ett antal städer; inte bara detta; du kan betala för parkering i förväg. Detta sparar mycket tid och pengar. Appen ger dig realtidsbeläggning av parkeringsplatser och garage i tunnelbanor över hela USA. En live karta kan visa dig om det finns plats för gatuparkering. ParkMe kan ge dig mycket sinnesfrid i trånga städer som Los Angeles, Santa Monica och San Francisco.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är ditt val?

Vilken av dessa parkeringsappar har du valt för din iOS-enhet? Låt oss veta dess namn och de funktioner du har gillat i det?

Du kanske också vill utforska dessa inlägg:

  • Bästa produktivitetsappar för iPhone och iPad
  • Affärsappar för iPhone
  • Bästa Expense Tracker-appar för iPhone och iPad
  • Hur man använder Stör ej under körning
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found