Blogg

Bästa iPhone 8 Bumper-fodral 2020

Jag gillar att para ihop min iPhone med ett stötfångarfodral. Det gör att jag kan utforma min smartphone utan att kompromissa med skyddet. Personligen föredrar jag de med en kristallklar profil. Även om jag också har en speciell smak för dräkten med det pansrade höljet. Efter att ha utforskat det breda sortimentet av alternativ har jag handplockat de bästa iPhone 8-bumperfodral som jag säkert skulle kunna leva upp till din uppgift. Låt oss hoppa över!

  • Spigen Ultra Hybrid
  • SUPCASE-Unicorn-Beetle-Style
  • Spigen-Crystal-skal
  • Ansiwee
  • ESR
  • MoKo
  • Spigen-Ultra-Hybrid-S

1. Spigen Ultra Hybrid

Med en imponerande design är Spigen Ultra Hybrid ditt pålitliga stötfångarfodral. Det som sätter pansarfodralet i gott skick är det industriella standardskyddet mot droppar. Högkvalitativt PC- och TPU-material ger fallet möjlighet att överleva alla fall.

Den mjuka strukturen har en fin känsla. Eftersom knapparna är mycket lyhörda kommer du inte att ha några besvär när du använder din enhet. Dessutom kan du välja detta eleganta stötfångarfodral i så många som fem charmiga färgalternativ.

Pris: $ 22,99 [$ 11,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

2. SUPCASE Unicorn Beetle Style

SUPCASE Unicorn Beetle Style är riktigt robust. Beredd med högkvalitativ TPU och PC, erbjuder den en kompromisslös skärm till din iPhone från påverkan.

Snap-on-designen säkerställer att du kan installera och ta bort fodralet utan problem. Taktila knappar svarar på ditt klick ganska bra, medan de exakta utskärningarna låter dig använda din enhet utan krångel. Halkskydd förhindrar droppar. Dessutom kommer detta solida stötfångarfodral i fyra färgvarianter som hjälper dig att välja en bättre matchning för din smartphone.

Pris: $ 14,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

3. Spigen Crystal Shell

Spigen Crystal Shell är gjord för att fungera som en bedårande sköld för din enhet. Den robusta strukturen (PC- och TPU-material) som förstärks av skydd av militär kvalitet kan tåla påverkan av även otäcka fall.

Luftdämpade hörn stärker ytterligare den redan robusta konstruktionen. Med kanten mycket mjuk har du extra komfort när du håller enheten. Den upphöjda ramen håller skärmen helt skyddad mot repor. Detta hållbara stötfångarfodral finns i fyra färgalternativ.

Pris: $ 24,98 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

4. Ansiwee

Ansiwee stötfångarfodralet drivs av robust konstruktion och ger ditt iPhone fullständigt skydd. Tillverkad av hårt polykarbonatmaterial och är stöttåligt. Det betyder att du inte behöver oroa dig för oavsiktliga stötar eller fula repor.

Matt struktur ger bättre grepp för att säkerställa att smarttelefonen inte glider ur dina händer. Detta stötfångarfodral passar perfekt på din smartphone. De exakta utskärningarna och de lyhörda knapparna gör att du bekvämt kan använda din enhet. Dessutom finns Ansiwee stötfångarfodral i fem färger.

Pris: $ 7,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

5. ESR

För robust men ändå minimalistiskt skydd, kolla in detta yttre skal i aluminiumlegering skyddar din iPhone från yttre skador, medan det flexibla innerfodret absorberar chock. Upphöjda hörn skyddar skärmen och kameran från att skrapa mot plana ytor.

En flexibel ramfog säkerställer att fodralet är enkelt att ta på / av. Lätt att trycka på knappar, exakta utskärningar och stöd för trådlöst laddningsstöd gör detta fodral till ett bekvämt alternativ i alla situationer.

Pris: $ 13,99

Köp det från Amazon

6. MoKo

Moko kan se snygg och sofistikerad ut, men den har tillräckligt med kraft för att vara en perfekt försvarare för din iPhone. Ultra-transparent design låter smarttelefonen lysa igenom.

Jag gillar den kompakta strukturen (PC & TPU) som erbjuder skydd runt enheten. De förstärkta hörnen ger mer uthållighet. Höjda ramar skyddar både skärmen och kameran från grunden. Framför allt kommer detta tunna stötfångarfall med livstidsgaranti och finns i 12 färger.

Pris: $ 12,99 [$ 7,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

7. Spigen Ultra Hybrid S

Välj den här solida försvararen för att aldrig låta din smartphone skadas av olyckliga stötar. Den flexibla stötfångaren och den styva ryggen har gett sin konstruktion tillräckligt med styrka för att slå ner varje utmaning som kommer.

Alla fyra hörn har förstärkts med luftkuddtekniken. Främre ramen är det pålitliga skyddet på skärmen som håller den upphöjd när den placeras platt på ytan. Ett inbyggt kickstand gör att du kan få ut det mesta av videorna i önskad vinkel. Slutligen kommer Ultra Hybrid S bara i två färger: jet svart och kristallklart.

Pris: $ 24,99 [$ 12,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

Ditt val?

Vilken av dessa stötfångaröverdrag kommer att kopplas ihop med din iPhone? Jag antar att det är den som är dropptestad och helt stötsäker. Det skulle vara riktigt coolt att känna till dess namn tillsammans med de kvaliteter som du har beundrat i det.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa iPhone 8-fodral
  • Plånboksfodral för iPhone 8
  • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found