Blogg

Bästa handskriftsappar för iPhone och iPad 2021

De säger, "Du är aldrig för gammal för att lära dig." Om du vill ha vacker handskrift ännu inte har uppfyllts, eller om du letar efter en app som kan lära ditt lilla barn hur man skriver graciöst, ge dessa bästa handskriftsappar för iPhone och iPad en chans att visa upp deras värde.

Appar för att förbättra handstil för barn

1. LetterSchool

En exceptionellt välgjord och hjälpsam pedagogisk app för de små. Barn kan lära sig engelska alfabet och siffror (1 till 10) på ett roligt sätt att lära sig.

Den lär ut bokstavsbanor, linjeriktningar och erbjuder också övningar där de måste associera bokstäver med ord. Det finns ett spelläge som inte låter tristess smyga in i lärandet.

LetterSchool har delat kursen i två nivåer: silver och guld. Plus, som iögonfallande animationer, livlig grafik och coola ljudeffekter säkerställer att ditt barn har en boll medan han behärskar konsten att skriva vackert.

Pris: Gratis, (Lås upp alla former - $ 2,99)

Ladda ner

2. Skrivguide för barn

Det finns många bra saker, men tre funktioner stod särskilt för mig i den här handskriftsappen. Först och främst bjuder det superintuitiva användargränssnittet barn öppet.

Då använder appen ett spännande koncept för att hjälpa barn att behärska konsten att spåra ord, siffror och bokstäver på ett roligt sätt. För det tredje, med mer än 50 animerade klistermärken och matchande ljudeffekter, håller appen tristess borta.

Speciellt kommer ditt barn att njuta av att lära sig skriva elegant. Du kan också skapa anpassade ordlistor och hålla en flik över ditt barns framsteg. Dessutom kan du skapa ett användbart PDF-kalkylblad också.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

3. iTrace

iTrace är en av de bästa apparna för att lära barn handstil. Det finns flera alternativ för att anpassa appen för att hjälpa barnen att förbättra handstilskickligheten. Dessutom låter det dig också spåra ditt barns framsteg.

Dina barn kan lära sig siffror, deras namn, stora och små bokstäver och ord. Appen erbjuder flera skrivmetoder och erbjuder mer än 600 belöningar. Så ditt barn kommer att ha många anledningar att lära sig.

Dessutom stöder iTrace flera spelare och sparar automatiskt deras framsteg.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

4. Montessorium: Intro to Cursive

Så, ditt barn kan inte behärska skickligheten med kursivt skrivande? Denna app kan vara till stor hjälp.

Det lär dina barn hur man läser, skriver och förstår bokstäver från a till ö. Dessutom erbjuder den också ljudet från bokstäverna så att ditt barn kan uttala dem ordentligt.

Appen har ett avsnitt där ditt barn kommer att kunna öva både stora och små bokstäver. Och han / hon kan också dra nytta av sandlådan för att lära sig att skriva dem fritt.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

5. Redo att skriva ut

Ready to Print är utvecklad och underhållen av en arbetsterapeut och erbjuder en omfattande inlärningsupplevelse. Oavsett om du är förälder, terapeut eller utbildare, kommer appen att vara till nytta när det gäller att lära förskrivande färdigheter till barn.

För att bygga en stark grund har Ready to Print 194 separata nivåer i 13 aktiviteter. När aktiviteterna och nivåerna korsas kan barnen behärska den visuella-motoriska, visuella-perceptuella och utmärkta motoriska färdigheter.

Med appen kan du ändra storlek och skicklighetsinställningar enligt barnets förmåga. Vidare kan du ställa in flera användarprofiler, och appen kommer ihåg färdighetsinställningar och spårar framsteg enligt varje användare. En framstegsrapport skickas direkt från appen. Observera att appen endast är tillgänglig för iPadOS.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

De bästa apparna för förbättring av handstil för vuxna

1. Kalligrafi Penmanship

Som namnet antyder låter appen dig behärska penmanship med hjälp av en Apple Pencil eller annan stylus från tredje part som är kompatibel med din iPad. Appen gör att din penna kan bete sig som en bläckpenna.

Beroende på variationer i ditt handtryck varierar nyanser och borstbredd. Du kan välja frihandsteckning eller utbildning för bokstav för bokstav enligt dina önskemål. Dessutom kan du utvärdera dina framsteg med stroke för strokeövningar.

För att bättre förstå anatomin för varje bokstav och dekorativa kurvor kan du spåra mönster. Du kan också skriva in enkel text, spåra designen och försköna dem enligt din smak.

Läs också: Bästa kalligrafiappar för iPhone och iPad

Pris: Gratis, (Lås upp alla funktioner - $ 2,99)

Ladda ner

2. Cursive Converter

Charmet med kursivt skrivande är något helt annat! Och den här appen hjälper dig att lära dig kursiv skrivning samtidigt som du förbättrar dina handstilfärdigheter.

Till skillnad från alla barnspecifika appar lär den här dig inte bokstav för bokstav. Istället kan du skriva in ditt favoritord, låt oss säga ditt namn och konvertera det till flera kursiva stilar.

Välj det typsnitt du gillar mest och börja spåra. Om du går vilse kan du också kolla in rätt ordning och pennposition via ett specialläge. Dessutom håller en bekväm historikfunktion reda på dina framsteg.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Kalligrafikonst

Konvertera din iPad-penna till en kalligrafipenna och skapa fantastiska mästerverk med den här appen. Tack vare en steg-för-steg-kurva-för-kurva-handledning kan du snabbt lära dig kalligrafi.

Precis som den verkliga pennan kan du välja spetsvinklar, tjocklek och bläckfärgen som flyter genom den. Eftersom den virtuella pennan perfekt efterliknar den verkliga motsvarigheten, kommer du att kunna skriva vackert på papper med samma lätthet.

Appen innehåller 21 engelska kalligrafiska teckensnitt, 3 kinesiska skrivstilar, 16 bläckpennor, fyra penslar, 24 förvalda pennvinklar och 9 pennstorlekar. Och om det inte räcker, har du också 12 gamla bakgrundsbilder, omfattande färgpalett, 2000% zoom och möjlighet att spara och dela ditt arbete.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

4. GoodNotes 5 Med tanke på att övning gör män / kvinnor perfekta har jag lagt till den här appen i listan. Bland de mest populära anteckningsapparna låter GoodNotes dig skriva anteckningar med en penna eller fingrar.

Dessutom, med en avancerad digital bläckteknik, är dina handskrivna anteckningar läsbara, snygga och delbara. Oavsett om du skriver anteckningar, lägger till anteckningar i din PDF- eller Word-fil, är allt ett sätt att skriva.

Dessutom, eftersom du kan göra markeringar över ett dokument, bara ladda ner handskrift kalkylblad från internet. Använd pennan för att skriva över bokstäverna och tada !! Du kan öva och förbättra ditt skrivande för varje stroke.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

5. Callicreative App

En app som Manuscript Pen Company tillför dig för att träna kalligrafi, handskrift, färgläggning och teckning. Förpackad med en mängd olika pennor, markörer, spetsbredd och färger kan du klottra till ditt hjärta.

Tack vare inbyggda mallar för kalligrafi kan du göra perfekta drag genom att spåra dem. Du kan också lära dig att skapa kursiva och gotiska bokstäver, minuscules, majuscules och siffror.

När du väl är säker trycker du bara på frihandsfliken och skapar nya mästerverk. Och inte bara skapa, utan dela det också med dina vänner och familj.

Pris: Gratis

Ladda ner

Bonus:

Pen att skriva ut

Som vi sa är övning viktigt, men ibland blir handskrivna anteckningar lite besvärliga. Det är därför vi kanske ignorerar att skriva, men varför fruktar när vi har en fantastisk handskrift till textappar som Pen to Print.

Appen omvandlar snabbt och nästan korrekt dina blockbokstäver, kursiva och vanliga skript till text. En överlägsen OCR-teknik (Optical Character Recognition) möjliggör snabb textutvinning från skannade papper och konverterar dem till redigerbar text.

Det bästa är att du snabbt kan kontrollera konverteringen rad för rad. Efter kontrollen kan du spara filerna för senare användning. Eller exportera dem till dina favoritappar som Evernote eller Apple Notes.

Pris: Gratis, (Månadsplan - $ 1,99)

Ladda ner

Så när kommer mitt handskrivna tackbrev? 

Nu när du har utforskat de mest anmärkningsvärda handskriftsapparna, glöm inte att kasta din feedback i kommentarfältet nedan. Vad vi kommer att uppskatta är en tagg på dina handskrivna mästerverk, här hanterar våra sociala medier för taggning - Facebook, Twitter och Instagram.

Du vill också läsa dessa inlägg:

  • Bästa iPad-appar för att få ut det mesta av din Apple-penna
  • FreeCell, Solitaire och mer, Bästa iPhone- och iPad-kortspel
  • Bästa iPhone och iPad Science Apps för barn
  • Problem med att skriva? Prova dessa bästa skrivappar för iPhone och iPad

Älskade att läsa denna app sammanfattning?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found