Blogg

Utbud av iPhone 7-fodral från Spigen 2021

Under årens lopp är Spigen den enda tillverkaren av iPhone-tillbehör som har imponerat mig mycket. Genom att blanda prisvärdhet, design och mode på ett sätt som passar de flesta kunders behov, kan det vara helt tillförlitligt att leverera en fantastisk matchning till din iPhone. Om du vill utforska alla de senaste erbjudandena från Spigen för iPhone 7, har vi gjort vårt bästa för att hjälpa din sökning att möta önskad destination. Varför vänta i våg? Låt oss upptäcka rätt val!

 1. Tunn passform
 2. Robust rustning
 3. Ultra Hybrid
 4. Tuff rustning
 5. Neo Hybrid
 6. Style Armor
 7. Flytande pansar
 8. Flip Armor
 9. Plånbok S
 10. Air Skin

1. Tunn passform

Detta fall från Spigen har en extremt tunn profil. Det snygga utseendet passar snyggt med iPhone 7.

Tillverkad av högkvalitativa polykarbonatmaterial av hög kvalitet, det erbjuder precis den nödvändiga skyddet från droppar till din enhet. Den matt finishen ger sin profil charm. Den upphöjda ramen har utformats för att skydda skärmen från början. Den finns i sju charmiga färger som svart, kristallklart, jet svart, champagneguld, jetvit, satinsilver och roséguld.

USP: Avundsvärt smal

Kolla in på Amazon

2. Robust rustning

Robust Armor är inte bara snyggt utan också mycket skyddande. Flaunt glansiga accenter i kombination med kolfiberstrukturer, den har huggits för att slå.

Det flexibla TPU-fodralet har inre spindelvävsmönster tillsammans med den upphöjda läppen som ger det nödvändiga skyddet mot repor. Luftdämpningstekniken hindrar stötar från oavsiktliga droppar. De taktila knapparna är lätta att trycka på. Det robusta pansarfodralet finns i två färger - svart och midnattblått.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

3. Ultra Hybrid

Med ett attraktivt utseende tillsammans med den kompakta designen kan Ultra Hybrid stötfångarfodral perfekt matcha överlägsenheten hos din nya iPhone. TPU-stötfångaren ger grepp som gör den bekväm att hålla i händerna.

Den upphöjda ramen är utrustad för att skydda skärmen och kameran från eventuella skador. Med luftkudden kan den absorbera stötar. De uttalade knapparna är ganska lätta att trycka på. Ultra Hybrid finns i fyra iögonfallande färger som svart, kristallklart, rosekristall och mynta.

USP: Mycket skyddande

Kolla in på Amazon

4. Tuff rustning

Är du orolig för skyddet av din iPhone? Tuff rustning kan vara ett omedelbart val för dig. Den tvådelade konstruktionen med stötdämpande TPU och robusta polykarbonatmaterial, det här fodralet kan utmärka sig när du lever upp till dina behov. Den är dropptestad och har styrkan att hålla länge.

De luftdämpade hörnen absorberar stötar och håller bort repor. Trots att det är så skyddande ser det här snygga fodralet inte skrymmande ut. Dessutom finns detta ultra-skyddande fodral i sex färgvarianter som gunmetal, black, jet black, satin silver, roséguld och champagne gold.

USP: Kraftigt skydd

Kolla in på Amazon

5. Neo Hybrid

Neo Hybrid iPhone 7-skal har ett fascinerande TPU-mönster som ger det bekväma greppet. Byggd med de finaste TPU-materialen och har polykarbonatstötfångare som skyddar mot stötar.

De metalliserade knapparna är bekväma att trycka på. Neo Hybrid passar perfekt. Den är lätt och ger din enhet mycket lite bulk. Om du är villig att ge en snygg kostym till din smartphone kan den här vara en hel del. Militärt skydd gör det extremt slagfast. Tre färgalternativ inkluderar champagneguld, satinsilver och gunmetal.

USP: Skydd med dubbla lager

Kolla in på Amazon

6. Style Armor

Style Armor har elegansen att vara en matchande följeslagare för din telefon. Att vara ganska smal, lätt och tätt passform, det ger en trevlig ögon-godis. Hårt PC-skal är fullt kapabelt att absorbera stötar.

Den metalliska ytan förbättrar både utseendet och känslan. Den mjuka inredningen tar hand om skärmen med önskad skydd. Finns i fyra färger - svart, mint, jetvit och rosaguld, Style Armor har kvaliteten att vara ett förstklassigt val.

USP: Metallic finish

Kolla in på Amazon

7. Flytande pansar

Med ett fashionabelt mönster kan Liquid Armor vara en skön vinnare du väljer. Det flexibla TPU-fodralet är långvarigt. Eftersom allt är så snyggt ger det ditt militära skydd till din iPhone.

Det som gör det så skyddande är de luftdämpade hörnen som är utrustade för att tåla stötar. Den matt finishen förstärker utseendet på sin profil. Detta minimalistiska fodral finns i endast två färgvarianter svart och midnattblått.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

8. Vänd pansar

Flip Armor är verkligen otrolig både vad gäller stil och kvalitet. Skuren med förstklassiga PC- och TPU-material, den är tillräckligt stark för att ge ditt iPhone det nödvändiga försvaret för att bekämpa effekterna av varje fall.

Den robusta konstruktionen med luftkuddteknik för alla hörn gör den mycket skyddande. Vad som gör det riktigt coolt är kortlagringen på baksidan av fodralet. Det kan låta dig hålla upp till upp till två kort. Detta robusta fodral kommer i fem färger som satinsilver, roséguld, jetvit, jet black, gunmetal.

USP: Miljöskydd

Kolla in på Amazon

9. Plånbok S

Grundad med högkvalitativt syntetiskt läder och PC har Wallet S det klassiska utseendet. Detta plånboksfodral levereras med tre kortplatser och en pengarmuff för att lagra några dollarsedlar. Det dubbla höljet kan avvärja stötar och förhindra repor.

Stativfunktionen ger en fantastisk handsfree-upplevelse. Det dubbelsidiga magnetbandet fäster det snabbt. Den finns i två färger; svart och brunt.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

10. Air Skin

Letar du efter ett fodral som gör att din iPhone kan lysa igenom även när fodralet är på? Air Skin kan vara ett fantastiskt alternativ för dig. Även om det inte kan ge skydd mot droppar, kan det hålla bort repor.

Air Skin har frostfinish som rikt pryder dess design. Den passar perfekt till din smartphone. Det extremt tunna locket kan enkelt installeras och tas bort. Det tunna fodralet finns i tre färger - svart, rött och mjukt klart.

USP: Frostfinish

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Har du valt något av fallen från den här listan? Är det ultratunnt eller extremt skyddande? Låt oss veta vilken kvalitet som har charmat dig i så fall.

Spigen-fodral är mycket pålitliga, hållbara och snygga. De har den snygga designen och passar snyggt på din enhet. Dessutom är de billigare än många av deras rivaler.

Du kanske vill titta på:

 • Bästa iPhone 7 plånboksfodral
 • iPhone 7 Folio Fodral
 • Bästa smala fodral till iPhone 7
 • iPhone 7 Kickstand Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found