Blogg

Bästa VR-headset för iPhone X, iPhone 8 Plus och iPhone 8 2020

VR-headset är fantastiska för att få ut det mesta av kraftfulla 3D-spel och filmer. De förvandlar din smartphone till 3D-film. Om du tycker mycket om en mer omfattande livsupplevelse, skulle du gärna välja ett av dessa bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus VR-headset. De kvaliteter som gör dessa topp VR-headset så anmärkningsvärda är möjligheten att låta dig finjustera visningen efter önskemål. Med en HD-lins gör de din titt till en utmärkt upplevelse och låter inte bländning eller ögonutmattning krypa upp.

 1. GEARSONE
 2. digib
 3. Canbor
 4. DESTEK
 5. Slå samman VR
 6. AOGUERBE
 7. VR SHINECON
 8. BNEXT
 9. KAMLE
 10. Pansonite VR

1. GEARSONE

iPhone X och dess syskon har en större skärm och ett starkare batteri än föregångarna. Och detta gör det ännu mer spännande att titta på visuellt innehåll.

När du använder ett VR-headset från GEARSONE, kan du vara säker på att du inte kommer att känna något obehag eftersom GEARSONE har utformat detta justerbara headset för bekväm användning.

Dess tre punkter bildar kraftbalans minskar trycket på näsan och huvudet. För att skydda dina ögon använder GEARSONE HD-objektiv och anti-distorsionsyta. För att få den bästa bilden kan du justera pupillavstånd och brännvidd.

USP: Justering av elevavstånd

Kolla in på Amazon

2. digib

digibs virtuella verklighetsglasögon är den bästa presenten du kan ge dina barn. VR-headseten är exakt inställda på din iPhone X, iPhone 8 och 8 Plus, eftersom den kan rymma vilken iPhone som helst mellan 4,5 och 6,3 tum. digib har ögonsäkra justerbara HD-objektiv, som gör att dina barn kan titta på videor under långa timmar.

Du kan uppnå perfekt betraktningsvinkel och bildskärpa på de virtuella 3D-glasögonen; detta är möjligt på grund av högkvalitativa HD VR-objektiv. Du kan njuta av ditt val av visuellt innehåll i timmar eftersom dessa VR-glasögon är lätta och inte skadar näsan.

USP: Ögonsäkra HD-linser

Kolla in på Amazon

3. Canbor

Till skillnad från andra VR-headset presenterar Canbor VR-glasögon som kan eliminera behovet av glasögon om du bär ett regelbundet. Dessa VR-glasögon kommer med fjärrkontroll för din iPhone för att styra föregående och nästa, pausa och spela. Detta lätta och bekväma VR-headset väger bara 9,9 oz.

För ultimat komfort har Canbor designat en justerbar huvudrem med mjukt och ventilerande läderfoder. Produkten utövar inte tryck på dina ögon, ansikte och huvud; därmed kan du njuta av ditt favoritinnehåll i timmar.

USP: Anti-blå funktion

Kolla in på Amazon

4. DESTEK

Utrustad med ett enormt 110 ° synfält ger Destek V5 liv till din 3D-tittarupplevelse. Den har anti-blått ljus HD-linser som skyddar dina ögon. Ansiktsdynan är där för att din hud ska kännas bekväm och ger en sömlös tittarupplevelse.

Huvudremmen har flera grader av justering uppåt så att remmen inte rör dina öron; därför känner inte ditt huvud och näsa något tryck. Kombinationen av fjärrkontroll och beröringsknappar gör det enkelt att kontrollera VR-spel.

USP: Support glasögon

Kolla in på Amazon

5. Slå samman VR

Möjligheten att leverera en fantastisk virtuell verklighetsupplevelse gör att Merge VR blir ett snitt över resten. Headsetet är tillverkat av mjukt skum av hög kvalitet och passar sömlöst alla ansikten. Tack vare dubbla ingångsknappar kan du navigera genom dina spel på ett enkelt sätt.

Linserna är perfekt justerade för att passa dina ögon. Det högkvalitativa materialet tål lätt droppar. Du kan välja det här förstklassiga VR-headsetet i fina fascinerande färger.

USP: Dubbla ingångsknappar

Kolla in på Amazon

6. AOGUERBE

AOGUERBE har packat flera funktioner i sitt VR-headset för iPhone. Detta VR-glas kommer med tre viktiga tillbehör: hörlurar, ergonomiskt bälte och högkvalitativ svamp. Du kan hålla ditt VR-headset snyggt och rent efter att ha använt det varje dag. Den ergonomiska remmen är gjord av lätt material för att hålla den justerbar. Olika användare i en familj kan använda ett VR-headset.

För utmärkta resultat använder AOGUERBE premiumlinser som ger dig 360 graders panorama VR-värld. För att justera den sfäriska linsens position kan du använda knappen på toppen av 3D VR och få en bättre upplevelse.

USP: Lämplig för allas huvud

Kolla in på Amazon

7. VR SHINECON

VR SHINECON HAR ABS + EJ-vävt justerbart nylonhuvudband, vilket ökar din komfort medan du tittar på ditt favoritinnehåll på dina iPhones. Den innovativa tygdesignen gör skillnad för användare i olika åldersgrupper och skalle.

VR SHINECON har gjort stora ansträngningar för att tillverka detta virtual reality-headset. Den noggranna uppmärksamheten på detaljer syns i PMMA optisk hartslins och åtta lager nanobeläggning efter fem gånger polering.

USP: Optisk hartslins

Kolla in på Amazon

8. BNEXT

Om du har satt dig in på förstklassig VR-spelupplevelse bör du inte missa BNEXT. Så, vad gör det till en så het affär för actionfylld spel?

Tja, det är de större linserna som levererar bred FOV som tar din visning till nästa nivå. Lägg till det justeringen av FD och PD med jämn segling. Huvudremmen kan justeras helt för perfekt passform. Ännu bättre, BNEXT har fått stöd av över 300 VR-spel så att din fantastiska löpning tar en oändlig åktur i vildmarken som är större än livet.

USP: Större linser för bredare betraktningsvinkel

Kolla in på Amazon

9. KAMLE

Den ena funktionen, som jag inte missar när jag köper något VR-headset, är rätt värmeavledningsdesign. Det beror på att det ger bättre ventilation. Som ett resultat förblir smarttelefonen kyld och blir inte varm även efter ett maratonspel. Om du är en hardcore-spelare eller aldrig verkar få nog av VR-spel bör du hålla detta headset i åtanke eftersom det har den här mycket efterfrågade funktionen.

Med antireflexions- och strålskyddet ger den ögonskyddet nödvändigt. Således känner du inte att skjuta upp det även efter en lång spelperiod. En annan funktion som har fångat mina ögon i detta headset är möjligheten att leverera det enorma 120-graders synfältet som exakt vad du vill öka din visning.

USP: Massivt 120 graders synfält

Kolla in på Amazon

10. Pansonite VR

Pansonite är tidsinställd för en oändlig 3D-film och högoktanspel. Med ergonomisk design låter headsetet inte trötthet skada din glädje. Det mjuka skummet passar alla ansikts konturer; så att du kan andas bekvämt.

Den t-formade remmen är gjord av mjukt material och känns ganska varmt. Den levereras med HD-asfärisk lins, som ger hög klarhet och håller också snedvridning. Den problemfria justeringen av pupillavstånd (PD) och brännvidd gör den idealisk för alla. Den bredare FOV (Field of View) gör visning till en anmärkningsvärd upplevelse.

USP: HD asfärisk lins för hög klarhet

Kolla in på Amazon

Så det avslutar vår finaste lista över VR-headset för iPhone!

Ditt val?

Så, vilket av dessa topp VR-headset har lyckats klara ditt syratest framgångsrikt? Jag vet att det är den som har alla ingredienser för att stå hög i alla aspekter. Det skulle vara ett nöje att känna till ditt val.

Du kanske vill titta snabbt på:

 • Bästa iPhone X, 8 och 8 Plus Bluetooth-hörlurar
 • iPhone X, 8 och 8 Plus Billaddare
 • Bästa iPhone X, 8 och 8 Plus Power Banks
 • Bästa iPhone X, 8 och 8 Plus bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found