Blogg

Bästa iPad Air Stands 2021

Vi har täckt dockningsstationer för iPad Air. Det finns också en uppsjö av fodral som fungerar som en monter för iPad. Men ingenting slår specialdesignade iPad Air-stativ. Tyvärr är antingen marknadens efterfrågan på iPad-ställen låg eller så är det inte så många tillverkare som är involverade i att göra en monter för iPad Air. Det finns väldigt få iPad-ställ av god kvalitet på marknaden, men det finns stor potential och lovar att bedöma hur produkterna dyker upp. Vi försökte fastställa de bästa iPad Air-stativen som för närvarande finns på marknaden. Här är listan:

1. Lamicall

Lamicall är utformad så att du får ut det mesta av din iPad. Den är tillverkad av högkvalitativt aluminiumlegeringsmaterial och har robust konstruktion.

Du kan placera din surfplatta både vertikalt och horisontellt för att få en bekvämare betraktningsvinkel. Gummikuddar skyddar enheten från början, medan halkskyddet ger den nödvändiga stabiliteten.

Du kan välja denna stativ i fyra imponerande färger som svart, grå, rosaguld och silver. Utöver allt kommer Lamicall med livstidsgaranti.

USP: Högkvalitativt aluminiumlegeringsmaterial

Kolla in på Amazon

2. UGREEN

När det gäller stativ för iPad är bra grepp det vi letar efter. Denna stativ från Ugreen har täckt marken med sin design, och den glider inte eller faller. Dessutom kan du justera stativet i olika betraktningsvinklar för att passa dina synkrav.

Stativets hållbarhet motiveras av premium ABS-material och mjuk men fast silikongel i botten. Det finns också två färgalternativ tillgängliga - svart och vitt.

USP: Premium ABS-material

Kolla in på DesignMI

3. OMOTON

När du pratar om den bästa surfplattan står för iPad kan OMOTON enkelt gå in i sortimentet. Vad som gör det till ett så bra alternativ är den ganska snygga uppbyggnaden.

Stativet är tillverkat av högkvalitativt aluminium och är exceptionellt hållbart. Den kan hålla din iPad både vertikalt och horisontellt för att ge bättre betraktningsvinklar.

Tack vare den klibbiga basen förblir den ordentligt intakt medan du håller enheten. Med silikonplattorna har din surfplatta det nödvändiga skyddet från grunden. Dessutom kan du välja detta bedårande stativ i sex snygga färger som svart, guld, grå och mer.

USP: Silikonplattor

Kolla in på Amazon

4. TechMatte

TechMatte är i grunden ett universellt stativ för surfplattor, minitavlor och till och med smartphones. Den är designad för att passa iPad Air också. TechMatte har en enkel design men fungerar bra. Det finns inga klämmor och hållare och liknande: du öppnar bara stativet och placerar din iPad på den.

För att säkra iPad på sin plats kommer TechMatte med halkfria greppflikar och liners. Det fungerar inte som mikrosug men replikerar typ av detta beteende för att hålla iPad säkert även när du sveper genom appar och webbplatser.

TechMatte låter dig också hålla iPad Air i liggande läge för videor, filmer och presentationer. Stativet är mindre än de flesta andra (vilket gör det väldigt lätt att ha med sig var som helst) och det är också väldigt lätt.

USP: 270 rotationsgrader

Kolla in på Amazon

5. Amazon Basics justerbar hållare för surfplatta

AmazonBasics erbjuder några av de mest bekväma och prisvärda tillbehören för dina enheter. Detta iPad-stativ är extremt bärbart och passar i valfri väska eller ficka.

Den hållbara basdesignen håller dessutom stativet säkert på plana ytor. Det gör det bekvämare att ställa upp din iPad när du arbetar i långa timmar - dessutom stöds den av ett års Amazon Basics-garanti.

USP: Lätt och bärbar

Kolla in på Amazon

6. MiStand

MiStand var det första mikrosugningsstället vi snubblade på Kickstarter (före Slope). Det finns en stor skillnad mellan Slope och MiStand: flexibilitet. Slope's design fixar iPad-orienteringen. MiStand levereras med ett kulkontaktarrangemang som låter dig rotera iPad Air i vilken grad som helst. Detta gör den perfekt för både läsning (stående) och film (liggande) på iPad utan att behöva ta bort / fästa den på stativet (som i fallet Slope).

MiStands design innehåller också två mikrosugplåster istället för en enda stor. Det senare verkar mycket säkrare och bättre designmässigt. Ändå har MiStand också ett coolt utseende med sin metallfinish. Det finns också flera färgalternativ.

USP: Ball-socket arrangemang

Kolla in på DesignMI

Läs mer: MiStand är den coolaste och bästa iPad Air Stand någonsin

Det är allt!

Ditt favoritställ?

Så vilken av ovanstående tablettstativ har fångat dina ögon? Det skulle vara ett nöje att få veta namnet.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa 9,7-tums iPad Pro-fodral
  • Bästa 9,7-tums iPad Pro Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found