Blogg

Bästa iPhone 5 / 5s bumperfodral 2020

Om du vill köpa ett bumperfodral till iPhone 5 / 5s, leta inte längre. Dessutom fungerar stötfångarfodralet för iPhone 5 / 5s också på iPhone SE, vilket är en extra fördel.

Även om Apple undertecknade den här, har flera fodralproducenter producerat några utmärkta iPhone 5 / 5s bumperfodral som säljer en krona ett dussin på Amazon. Okej, inte precis så billigt men du förstår, eller hur?

Var och en av dessa plockades ur en grundlig genomgång av vad människor - riktiga användare som har köpt och använt dessa stötfångarfodral - säger om stötfångarfodralet för iPhone SE, 5s och iPhone 5. Redo att dyka in? Nu kör vi:

Bästa bumperfodral för iPhone SE, 5 och 5s

# 1. Trianium

Trianium är ett av de ledande varumärkena som tillverkar högkvalitativa iPhone-tillbehör. Detta stötfångarfodral från Trianium skyddar din iPhone med fyra sidor. Fodralet skyddar säkert din iPhones pekskärm såväl som kameran.

Till skillnad från andra stötfångarfodral, som är skrymmande i profil, håller detta smala och lätta fodral din telefonprofil tunn. Du kan enkelt skjuta din iPhone i fickorna. Njut av maximalt skydd för din iPhone med detta stötfångarfodral.

USP: Passar exakt

Kolla in på Amazon

# 2. Ailun

Stötfångarhöljet från Ailun är ganska enkelt men väldigt elegant. Det är ett vanligt svart fodral som tar hand om alla fyra hörn på din iPhone 5 / 5s och iPhone SE också. Naturligtvis finns det sju olika färger tillgängliga, som du kan välja beroende på dina önskemål.

Slutligen kan fodralet absorbera normala stötar och fall, vilket håller din enhet intakt från stöten.

USP: Anti-Scratch Design

Kolla in på Amazon

# 3. Basse

Komfort, stil, styrka och design - du får allt i ett enda stötfångarfodral tillverkat av Basse. Detta funktionsrika stötfångarfodral är perfekt för din iPhone 5 eller iPhone 5s. Dess enkla stil lockar alla ögon; den svarta färgen gelar bra med andra tillbehör till din iPhone.

TPU-gummi i detta fall säkerställer bättre seghet och flexibilitet för att absorbera stötar som skapas av kollisionen mellan mobiltelefoner. Materialet håller din iPhone lätt och skyddad hela tiden.

USP: Mjukt och glider inte

Kolla in på Amazon

# 4. ULAK

Ett tydligt skal avslöjar den verkliga skönheten i din iPhone 5 eller iPhone 5s. Visa de verkliga färgerna och imponera på människor med din värdefulla besittning. Håll telefonen skyddad från vattenstämplar, repor och fingeravtryck med ett fodral som är tillverkat av UV-beläggning av polykarbonat.

Det genomskinliga fodralet passar perfekt på din iPhone och låter dig snabbt komma åt alla telefonens portar, kontroller och knappar. Det lätta fodralet lägger till minimal volym på din iPhone.

USP: Polykarbonat UV-beläggning

Kolla in på Amazon

# 5. JETech

Om du letar efter ett stötfångarfodral som inte döljer den naturliga skönheten i din iPhone 5 / 5s och iPhone SE, är JETech stötfångarfodral ett perfekt val. Det är helt transparent, vilket pryder Apple-logotypen.

Dessutom bekräftar fusionen av TPU och polykarbonat att din enhet är fri från påverkan av normala fall eller stötar. Slutligen finns det olika ramfärgalternativ tillgängliga när du skriver detta.

USP: Ultra transparent

Kolla in på Amazon

# 6. Ansiwee

Ansiwee's tydliga baksida visar den verkliga skönheten i din iPhone. Du kan visa enhetens färg när fodralet pryder genomskinlig baksida. Detta kraftfulla fodral är tillverkat av mjuk TPU-stötfångare blandad med hård PC-ram.

Starkt grepp och tunn profil gör detta fodral mer bedårande. Den kristallklara baksidan och den metalliserade beläggningen gör din iPhone 5 mer modern. Även om fodralet är böjbart, ger det ett bra skydd med sin styva och robusta profil.

USP: Böjbart fodral

Kolla in på Amazon

# 7. Besiva

Flagga skönheten i din iPhone 5 med detta genomskinliga bumperfodral. Den är tunn och lätt utan att kompromissa med din iPhones säkerhet. Stötfångarna höjs i hörnen för att absorbera stötar från fall och stötar. Även kanterna är något upphöjda för att hålla repor borta från skärmen och kameran.

Det passar perfekt på iPhone 5 och de exakta skärningarna på fodralet ger åtkomst till alla portar och funktioner. Eftersom det är ett tydligt fall finns det inga tillgängliga färgval.

USP: Höjda hörn för extra skydd

Kolla in på Amazon

# 8. Spigen

Spigen är det mest populära och pålitliga varumärket inom iPhone-tillbehör. Namnet är särskilt känt för skyddande fall. Detta ultrahybridfodral är packat med luftkuddteknik för extremt fallskydd.

Även om fodralet ger låg stil, erbjuder det överlägset dubbelt skydd med en kombination av TPU och polykarbonat. Till skillnad från andra fall ger Spigen läppar på både fram och bak för att skydda pekskärmen och bakpanelen från repor.

USP: Läppar fram och bak

Kolla in på Amazon

# 9. TENDLIN

Här är något för dem som vill leva ett liv av nöje och dyra saker. Detta underbara stycke är tillverkat av naturligt trä och TPU-silikon för att göra det stöttåligt och tåligt.

Detta fodral i ett stycke är ergonomiskt utformat för att ge dig utmärkt grepp och ultimat komfort. Titta på den imponerande träkornfinishen och den snygga profildesignen som kan blända alla ögon. Den unika bågfångardesignen med stötdämpande TPU skyddar din iPhone från stötar, fall och stötar.

USP: Naturligt träkorn

Kolla in på Amazon

# 10. Maxboost

Det är dags att lägga till några glittrande färger i ditt liv med Maxboost-stötfångarfodralet. Katalogen över Maxboost-stötfångarfodral består av fem olika ljusa färger, som säkert kommer att tala om din personlighet. Bortsett från ljusa färger passar fodralet perfekt på iPhone 5 / 5s och iPhone SE.

Fodralets insida är ganska mjukt och se till att det inte lämnar några repor på baksidan av din iPhone när fodralet tas bort.

Pris: 360 ° SKYDD

Kolla in på Amazon

BONUS

Eloven

De flesta stötfångarhöljen har en plan yta på baksidan, vilket gör det lite svårt att hålla ibland. Detta stötfångarfodral från Eloven har en vågig design på baksidan, vilket ger dig ett fast grepp om din iPhone.

Fodralets främre ram höjs nominellt, vilket skyddar iPhone-skärmen när den läggs upp och ner. Bortsett från det är det hårda skalet en expert på att skydda din iPhone från normala fall. Slutligen finns det tre olika färgalternativ när du skriver detta.

USP: Kortplats

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Loggar ut…

Stötfångarhöljen är kända för sin robusta kropp och omfattande skydd. För din iPhone 5 och iPhone 5s kan du välja något av fallen ovan. Köp en eller flera och dela dina erfarenheter med oss.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa iPhone 5 läderfodral
  • Bästa iPhone 5 plånboksfodral

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found