Blogg

Trendiga iPhone 5s-designerfodral 2021

Det finns en miljon vanliga iPhone 5s-fodral av alla tänkbara typer: tunn, plast, läder, plånbok, stötfångare, minimal och så vidare. Och det finns också en miljon ärenden som kallar sig trendiga. Men trendiga designer iPhone 5s-fodral är svåra att upptäcka, svårare att besluta om.

1. ESR

ESR-designväska har ett underbart utseende. Det sportar lager för PC, TPU och färgmakeup. Det kan erbjuda mindre skydd för din enhet från fall och repor. Eftersom den är väldigt lätt kan du bekvämt bära den i dina händer.

Det här vackra fodralet klickar perfekt på din smartphone, vilket ger problemfri tillgång till alla portar och knappar. Du kan bekvämt installera och ta bort det här tunna fodralet.

Dessutom finns ESR i fyra intensiva färger - silver, roséguld, svart och champagneguld.

USP: Glitterfilm

Kolla in på Amazon

2. FYY

Gå inte någonstans utan dina nödvändigheter! Detta designplånboksfodral till din iPhone 5S har gott om plats för dina kort och kontanter. Den är gjord av premium PU-läder som ser bra ut och håller länge. Det finns också enkel åtkomst till alla portar och kontroller för enkelhets skull.

Vidare är kickstand-funktionen bekväm för filmvisning eller videochatt. Du får också ett års kundsupport vid kvalitetsproblem. Uttryck din personlighet med de olika färgerna och mönstren som finns.

USP: Plånboksfodral

Kolla in på Amazon

3. CCLOT

Vad som gör detta designerfall från CCLOT så speciellt är blommönstret. Tack vare den överlägsna utskriftsteknologin ser designen ut. Den glidande designen gör den mer skyddande.

Med det högkvalitativa materialet har det styrkan att hålla länge. Detta snygga fodral passar perfekt på din iPhone. Dessutom finns det mer än 30 livfulla färgalternativ med ett trendigt mönster.

USP: Avancerad teknikutskrift

Kolla in på Amazon

4. BENTOBEN

Om glittrande blingdesign är din grej, kan BENTOBEN vara ett ganska bra val. Med den prydda glödande strass ser den iögonfallande ut. Väskan passar snyggt runt iPhone och kan motstå mindre påverkan.

Den är gjord av giftfritt konstläder och har halkskydd. Alla utskärningar är på plats för att du ska ha enkel åtkomst till kameran, hörlursuttaget och högtalarna. Slutligen förstärker den rosa guldfärgen sitt utseende ytterligare.

USP: Mousserande bling-design

Kolla in på Amazon

5. Caka

Caka är designad för att se bländande ut. Tack vare de glittrande stjärnorna kan den lätt fånga ögonkulor. Med det mjuka TPU-materialet är det ganska flexibelt. Därför kan du bekvämt installera och ta bort fodralet.

Den släta stötfångaren förstärker dess struktur samtidigt som den erbjuder halkfritt grepp. Dessutom kan du välja det här fodralet i två fina färger: blått och rosaguld.

USP: Mjuk TPU-stötfångare

Kolla in på Amazon

6. Luolnh

Stå ut från mängden med detta unikt mönstrade fodral. Den har högupplöst utskrift, en blank yta och en mjuk känsla som ger en speciell marmoreffekt. Det gör ett utmärkt jobb för att skydda din telefon från repor, stötar och andra dagliga skador.

Du har full tillgång till portarna och knapparna på din telefon för sömlös användning varje dag. Dessutom finns det upp till elva olika färger att välja mellan för att uttrycka din personlighet på bästa möjliga sätt.

USP: Unikt marmorutseende

Kolla in på Amazon

7. Speck CandyShell

Specks “CandyShell” har inte bara den vackra designen utan också den hållbarhet som behövs för att vara en långvarig partner för din iPhone. Den kommer i livfulla färger med den underbara designen. Så du har flera alternativ att experimentera.

CandyShell har två lager av skydd. Medan det hårda yttre skalet gör det möjligt att bekämpa stötar, gör det mjuka inre skalet det att absorbera stötar. Med den upphöjda fälgen har pekskärmen ytterligare ett skydd mot repor.

USP: Mjukt vadderat interiör

Kolla in på Amazon

8. YogaCase InTrends

YogaCase InTrends är färgstarkt. Det behöver inte arbeta hårt för att få uppmärksamhet. Om du vill att folk ska märka vilket fall som finns på din smartphone, särskilt i partierna, skulle det vara värt att ge ett skott.

På grund av det släta silikonmaterialet är detta designerväska mycket smidigt att röra vid. Det snäpper smidigt på din iPhone och ger det ett skraj utseende. Åtta olika färger med coola mönster ger dig möjlighet att handplocka en passande kostym till din iPhone 5s.

USP: Färgglad design

Kolla in på Amazon

9. JAG

Den fängslande färgglada designen, IWONE är den största försäljningsargumenten för IWONE. Du får över 40 färgvarianter att välja mellan. Därför kommer du inte ha svårt att hitta det mest bedårande paret för iPhone.

Med det mjuka TPU-materialet är det exceptionellt mjukt och passar perfekt runt iPhone. Den upphöjda kanten fungerar som den nödvändiga skärmen för skärmen. Trots att den är ganska lätt kan den lätt absorbera stötar.

USP: Extra skydd för pekskärm

Kolla in på Amazon

10. Rök dem om du har dem

Society6s iPhone 5s-fodral är fodral med hårda skal. Enskilda designers låter sitt arbete anpassas till en mängd olika saker, inklusive iPhone 5s. Smoke 'em If You Got' em-fodralet från Dr. Lukas Brezak är ett av de coolaste skinn du kan få för din iPhone. Det stryker swag men på ett bra sätt; på rätt sätt att se och känna sig cool. Den är tillräckligt kompakt för att skydda din smartphone från grunden.

Förutom det är det här ett tunt fodral i kombination med en silikoninredning som ger basen för iPhone att passa in.

USP: Mjuk silikoninredning

Kolla in Society6

Loggar ut

Förutsatt att alla dessa fängslande fall har imponerat på dig. Vad jag tycker om dem alla är den överlägsna designen och det iögonfallande mönstret de pryder. Så, vilket av dessa designerfall har stulit ditt hjärta? Det skulle vara riktigt coolt att veta ditt val.

Du kanske vill titta snabbt på:

  • Plånboksfodral till iPhone 5s
  • iPhone 5s skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found