Blogg

Bästa Micro USB till blixtadaptrar 2021

Det finns två främsta anledningar till att jag föredrar att blixtar till mikro-USB-adaptrar. Medan den ena är problemfri dataöverföring är den andra bekvämligheten. Det enda jag gillar med blixtadaptern är att även om du har glömt eller tappat din blixtkabel kan en Micro USB-kabel låta dig slå på din iPhone eller iPad.

  1. StarTech
  2. AmazonBasics
  3. Likada
  4. VisionTek
  5. Avantree
  6. Äpple
  7. VisionTek
  8. Trenro
  9. HomeSpot

1. StarTech

Till skillnad från de små adaptrarna kommer den här med en 4-tums kabel som gör det lite svårt att förlora. Dessutom absorberar kabeln spänningen när iPhone placeras i trångt utrymme under laddning eller synkronisering.

Dessutom är det MFi-certifierat vilket gör det till rätt val att använda för din iPhone. Dataöverföringshastigheten är i nivå med alla andra adaptrar. Allt som allt är det ett värde för pengarna.

USP: MFi-certifierad

Kolla in på Amazon

2. AmazonBasics

AmazonBasics har alltid varit en av mina favorit Lightning to micro USB-adaptrar för iOS-enheter. Vad som gör det så praktiskt är den högkvalitativa strukturen och möjligheten att ladda enheten med snabb hastighet.

Det är upp till märket när det gäller att överföra data med högsta hastighet. För alla är ganska lätta, det är mycket slitstarkt.

Apple MFi-certifiering garanterar att din enhet har maximalt skydd mot vanliga faror som kortslutning. Dessutom kommer AmazonBasics micro USB till blixtadapter med ett års garanti.

USP: Snabb dataöverföring

Kolla in på Amazon

3. Likada

Detta smidiga tillbehör har ett smart chip som ger plug-and-play-funktionalitet, tillsammans med överströms- och överspänningsskydd. Det säkerställer säker laddning och stabil dataöverföring för daglig bekvämlighet.

Dessutom är den kompatibel med nästan vilken enhet som helst och kommer i ett paket med fyra. Du kan behålla en på olika platser som ditt hem och kontor, eller dela den med familj och vänner. Det är hållbart och snabbt!

USP: Säkerhetsfunktioner

Kolla in på Amazon

4. VisionTek

VisionTek erbjuder ett paket med tre USB till Lightning-adaptrar, som konverterar mikro-USB-anslutning till en manlig Lightning. Som namnet går har den en tydlig vision att ge dig felfria laddnings- och dataöverföringsåtgärder i alla miljöer.

Att vara så liten i designen att du enkelt kan bära den i fickan eller väskan och ta bort var du än går. Det stöder dock iOS-enheter nyare än iPhone 5 och 5s.

USP: Pålitlig och prisvärd

Kolla in på Amazon

5. Avantree

Avantree-adaptern är tunn och snygg i design, vilket gör den bekväm att bära den överallt. Förutom det kommer det också med ett band för att ytterligare säkra dem från att gå vilse. När vi pratar om dataöverföring är hastigheten i nivå med de ledande produkterna i kategorin.

Klämman är dammtålig, så du behöver inte oroa dig för det. Slutligen är adaptern Apple MFi-certifierad, vilket ser till att den håller länge utan att försämra prestandan.

USP: MFi-certifierad

Kolla in på Amazon

6. Apple

Denna micro USB till Lightning-adapter är från Apple själv. Så du kan förvänta dig att den är helt kompatibel och fungerar sömlöst.

Prata om byggkvaliteten; adaptern är ganska kompakt. Men gå inte efter den lilla designen, den kan överleva det vanliga slitaget och hålla länge.

När det gäller priset (17,99 USD) kan det vara lite på den högre sidan. Men om du överväger kompatibiliteten och säkerheten är det värt att överväga allvarligt.

USP: Effektiv laddning

Kolla in på Amazon

7. VisionTek

Här är en annan praktisk liten Micro USB till Lightning-adapter som erbjuder en pålitlig och prisvärd anslutning till ett stort antal Apple-enheter. Det är super lätt att använda med plug and play-kapacitet.

Dessutom är den kompatibel med alla de senaste iOS-enheterna så att du aldrig stöter på problem. Den är gjord av robust material och kommer att hålla dig länge. Den kompakta storleken gör att du kan lämna spetsen på kabeln och hålla den med dig vart du än går.

USP: sömlös kompatibilitet

Kolla in på Amazon

8. ARKTEK

Om du alltid tappar bort dina små prylar kommer denna blixt till mikro-USB-adapter med en nyckelring som gör det lättare att hålla dig säker. Samtidigt är den byggd med ett 56KΩ uppdragningsmotstånd för säkrare och mer tillförlitlig kvalitet.

Dessutom garanterar det minimalistiska utseendet med låg profil med aluminiumytan hållbarhet, värmeavledning och en lång livslängd. Det är lätt att bära genom att fästa på din nyckel, plånbok, väska och kablar.

USP: Hållare för nyckelring

Kolla in på Amazon

9. HomeSpot

HomeSpot blixtadapter har konstruerats för att stödja blixtsnabb laddning och datasynkronisering. Den levereras med 30 mikro tums guldplätering på kontakter som gör den mer hållbar. Eftersom den är korrosionsskyddad slits den inte lätt.

Eftersom den är värmebeständig kan du helt lita på att den ska utföra uppgiften säkert även under extrema förhållanden. Viktigast är att det är Apple MFi-certifierat.

USP: Värmebeständig blixtkontakt

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vilka blixt till mikro-USB-adaptrar har fått din röst? Vi skulle vilja veta ditt val i kommentarerna. Håll dessutom kontakten med oss ​​för fler sådana coola samlingar av tillbehör och appar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found