Blogg

Bästa Apple Pencil Apps för iPad 2021

Apple Pencil är en livsförändrande enhet för artister, grafiska formgivare och alla som älskar att skriva eller skissa. Du kan utnyttja den här sofistikerade pennan på bästa sätt med flera appar som är avsedda att skapa teckningar, lager i konstverk, design och handskrivna anteckningar. Det replikerar upplevelsen av att använda papper men med de extra fördelarna med enkel redigering, spara i molnet, konvertera till olika format etc. Så få din kreativitet att flyta med dessa bästa Apple Pencil-appar för iPad.

  1. Autodesk SketchBook
  2. Adobe Illustrator Draw
  3. Paper från WeTransfer
  4. Adobe Photoshop Sketch
  5. Skapa
  6. Adobe Fresco: Rita och måla
  7. Astropad Standard
  8. Flow av Moleskine Studio
  9. Sketch Club
  10. Affinity Designer
  11. Pixelmator
  12. Inspire Pro
  13. Notabilitet
  14. PDF-expert
  15. Microsoft OneNote

1. Autodesk SketchBook

Från snabba skisser till intrikata konstverk, här är en perfekt app för alla dina kreativa behov. Den är full med ritverktyg och ett minimalistiskt användargränssnitt. Ge dina idéer fria tyglar och dra nytta av hjälpsamma funktioner som perspektivguider, en snäppväxling, försvinnande punktslås och horisontlinjesynlighet.

Den stöder Scan Sketch för nyare iPad-modeller och dubbeltrycksfunktionen i andra generationens Apple Pencil. Dessutom är den fullständiga versionen av SketchBook gratis att använda utan irriterande annonser eller köp.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Adobe Illustrator Draw

Det här är ett oumbärligt verktyg för vektorkonstnärer. Den har en uppsjö av anpassningsbara borstar för att skissa, designa och utforma din konst till perfektion. Formstenciler påskyndar din process medan du kan ändra storlek på dukar så att du får extrema detaljer.

Du kan till och med blanda foton med dina vektorritningsskikt för att skapa unikt konstverk. Ge också andra en inblick i din process med de automatiskt genererade tidsfördröjningsvideorna för ditt arbete.

Pris: Gratis (CC-lagring 20 GB - $ 1,99)

Ladda ner

3. Paper från WeTransfer

Här är en uppslukande skissapp som innehåller perfekt anpassade verktyg för att skissa, collage, måla, rita och utforska din fantasi på vilket sätt som helst som passar dig. De intuitiva gesterna hjälper ditt kreativa flöde och hjälper dig att fokusera, utan distraktioner.

Och om du står inför ett block finns det massor av kreativa uppmaningar, anvisningar, tips och tricks etc. för att inspirera dig. Dessutom är det otroligt enkelt att använda, utan besväret med komplexa lager. Lägg bara till flera bilder på en sida och klipp ut, stick och flytta dem för att skapa mästerverk.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

4. Adobe Photoshop Sketch

Adobe är ledande inom kreativt programvaruutrymme och Photoshop Sketch är ett måste för alla professionella artister och skapare där ute. Förutom att vara en kraftfull fotoredigerare, erbjuder den 24 inbyggda borstar med anpassningsbara inställningar för storlek, färg, opacitet och blandning. Vidare kan du dimensionera din duk till en imponerande upplösning på 8 k

Du kan till och med fånga din digitala ritningsprocess i en automatiskt skapad tidsfördröjningsvideo. Njut av all kraften i den fullfjädrade skrivbordsversionen av Photoshop på din iPad och skapa on-the-go.

Pris: Gratis (CC-lagring 20 GB - $ 1,99)

Ladda ner

5. Skapa

Släpp lös din kreativitet med hundratals borstar, innovativa konstnärliga verktyg, ett avancerat lagersystem och en flammande grafikmotor som håller jämna steg med ditt flöde. Det är en av de bästa Apple Pencil-appar som tar din konststudio med dig vart du än går.

Några av de anmärkningsvärda funktionerna inkluderar super HD-dukar på upp till 16k och 4k på en iPad Pro, intuitivt Apple Pencil-gränssnitt, 250 nivåer av ångra och göra om, över hundra anpassningsbara penselinställningar och mycket mer.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

6. Adobe Fresco: Rita och måla

Denna Adobe-app har exklusivt byggts för att användas med Apple Pencil på din iPad. Den kombinerar kraften i dina favorit Photoshop-borstar med den raffinerade precisionen hos vektorborstar och innovativa Live Brushes. Detta tar ditt konstnärliga uttryck till nästa nivå!

Vidare förbättrar det de viktigaste verktygen för artister som urval och maskering för att göra skapande processen enklare och snabbare. Och när du uppgraderar till Premium-versionen får du också tillgång till Photoshop för iPad med automatisk molnsynkronisering för att fungera över olika enheter.

Pris: Gratis (premiumfunktioner - $ 9,99)

Ladda ner

7. Astropad Standard

Den här innovativa Apple Pencil-appen låter dig använda din iPad för att måla direkt i Photoshop eller andra kreativa appar på din Mac, som Illustrator, Corel Painter, Lightroom, etc. Anslut bara trådlöst eller med USB för fullständig kreativ frihet.

Det ger en naturlig ritupplevelse med din Apple Pencil och ger oklanderlig bildkvalitet utan komprimering. Det flammar också snabbt för att hålla jämna steg med dina handrörelser och förbättra användarvänligheten.

Pris: $ 29,99

Ladda ner

8. Flöde av Moleskine Studio

Om du gillar de berömda bärbara datorerna från Moleskin kommer du att älska den här appen som återskapar den riktiga pappersupplevelsen på din iPad. Det är perfekt för att skapa teckningar, detaljerade konstverk och vackert detaljerade anteckningar på ett och samma ställe.

Du kan välja mellan dussintals papperstyper, färger och verktyg för att tillfredsställa dina kreativa behov. Dessutom kan du också skapa din anpassade uppsättning verktyg för enkel åtkomst, ungefär som ett virtuellt pennfodral.

Pris: Gratis (månadsmedlemskap - $ 1,99)

Ladda ner

9. Skissklubb

Den här är som en virtuell skissbok fylld med verktyg för att skissa, rita, klotter, måla och redigera foton. Du kan arbeta med hundratals lager med konfigurerbar blandning, namngivning och färgmärkning för fullständig anpassning.

Dessutom kan du hitta inspiration för att fortsätta skapa genom användargemenskapen. Njut av nya dagliga teckningsutmaningar och delta i tävlingar och samarbeten för att få kontakt med andra artister.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Affinitetsdesigner

Den här grafiska designappen har byggts med inmatning från några av världens ledande designers och har all kraften i en stationär app. Njut av en uppslukande upplevelse som kommer att sticka din kreativa eld och hjälpa dig att göra saker snabbt och effektivt.

Oavsett om du arbetar med komplicerade illustrationer, varumärkesdesign, UI / UX, tryckprojekt, konceptkonst eller något annat, har den här appen alla verktyg du behöver. Den utnyttjar din Apple Pencil med full kraft och precision och erbjuder snabba prestanda.

Pris: $ 19,99

Ladda ner

11. Pixelmator

Oavsett om du är en mobilfotograf, konstnär eller designer, kan den här fullt utrustade appen hjälpa dig att skapa lite kreativ magi. Det låter dig uppleva med lager för att skapa komplexa bildkompositioner.

Dessutom fungerar det sömlöst med Mac, så att du kan börja skapa på din iPad och sedan fortsätta på din Mac om du behöver. Dess styrka ligger i hur den effektivt kombinerar fotoredigering, målning och grafisk design i ett gränssnitt.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

12. Inspirera Pro

Dra nytta av otroligt smidig och realistisk skiss-, ritnings- och målningsupplevelse för att fånga dina idéer när inspiration slår till. Den här appen har en proprietär målningsmotor som gör penseldrag med lysande 64-bitars färg, laserskarp precision under pixlar och supersnabb hastighet.

Det finns 150 borstar att välja mellan och 1000 nivåer av ångra och göra om. Så oavsett om du är professionell konstnär eller nybörjare eller någonstans i mitten, prova Inspire Pro för att förbättra ditt illustrationsspel.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

Bästa Apple Pencil Apps för anteckningar

13. Notabilitet

Fånga och ordna alla dina idéer med olika antecknings-, journal- och ritverktyg i den här ledande anteckningsappen för Apple Pencil. Den stöder bläck, överstrykningspenna, text och ljud.

Du kan skapa anteckningsböcker med en oändlig rullning och även importera läroböcker, dokument, bilder och bilder för att markera. Det erbjuder en exakt och lyhörd handupplevelse för bekvämlighet när som helst och var som helst.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

14. PDF-expert

Utnyttja kraften i din Apple Pencil för att uppnå alla dina PDF-relaterade uppgifter med denna PDF-redigeringsapp. Kommentera och markera med en intuitiv frihandupplevelse medan du håller originalinnehållet intakt.

Anpassa alla aspekter av dina dokument, till exempel enstaka sidvy eller oändlig rullning. Vidare integreras den med flera molntjänster som Dropbox, iCloud Drive, Box, OneDrive, Google Drive, etc.

Pris: Gratis (PDF Expert PRO - 6,99 USD)

Ladda ner

15. Microsoft OneNote

Microsoft kan vara en av Apples arkivkonkurrenter, men den erbjuder också den här fantastiska Apple Pencil-appen för dina anteckningsbehov. Det låter dig fånga allt snabbt och effektivt för att hålla dig organiserad och informerad.

Du kan använda en mängd olika pennfärger och anpassade inställningar för att skapa vackra ritningar och handskrivna anteckningar. Organisera allt som du vill och lägg till lite säkerhet med ett lösenord eller TouchID.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering

Vilka Apple Pencil-appar uppfyller dina konstnärliga behov? Dela med oss ​​i kommentarerna nedan. Och överväga att få en praktisk hållare för din Apple Pencil så att du aldrig tappar ur sikte när du arbetar.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Presentationsappar för iPad och iPhone
 • Rita appar för Mac
 • Handskriftsappar för iPhone och iPad
 • Kalligrafiappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found