Blogg

Hur man förhindrar leverans av iMessage till iPad och Mac

Apple-designad iMessage för att vara sömlös på alla dina enheter. Det är därför du kan skicka och ta emot iMessages från din iPhone, iPad, iPod touch och Mac. Men vad händer om du vill hindra iMessage från att gå till din iPad eller din Mac? Vad händer om du vill begränsa iMessages till endast iPhone? Det här är inte ett mycket populärt användarfall (eftersom iMessages sömlöshet och kompatibilitet över flera enheter är en viktig funktion) men när du vill förhindra att iMessages levereras till din iPad (eller andra enheter), här är några tips.

Så här stoppar du iMessages från att gå till iPad och andra enheter

Stänger av iMessage

Ett av de enklaste sätten att förhindra att iMessages skickas till din iPad eller Mac är att stänga av iMessage-omkopplaren. Om du stänger av iMessage på en enhet stängs endast av iMessage på den enheten.

Steg 1. Gå till Inställningar  → Tryck på Meddelanden. 

Steg 2. Stäng av strömbrytaren för iMessage.

Detta är dock en filtlösning. När du stänger av iMessage kan du inte skicka någon iMessage också.

Tweaking Skicka och ta emot

Det finns ett annat alternativ som förhindrar att ditt Apple-ID associeras med ditt iMessage-konto. Genom att göra detta ser du till att iMessages inte skickas till enheter där Apple ID fungerar som iMessage-mottagare.

Att justera skicka och ta emot på din iPhone

Steg 1. Gå till Inställningar  → Öppna meddelanden.

Steg 2. Tryck på Skicka och ta emot.

Steg 3. Tryck nu på e-post-id under etiketten "Du kan nås av iMessage At" för att avmarkera den.

Se till att din iPad inte har det nummer som är kopplat till iMessage. (Kan kontrolleras via Inställningar → Meddelanden → Skicka och ta emot). När du är klar ska din iPad sluta ta emot iMessages.

Det handlar om det. Observera att detta stänger av alla meddelanden. Förutsatt att din iPad bara får iMessages (och det är vad du har försökt stoppa eller inaktivera), borde det vara bra.

Det är allt, kompis!

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found