Blogg

Bästa iPhone-rengöringsappar (Topp 5 år 2021)

Det är viktigt att ha en bra renare app på din iPhone för att hålla ordning och bli av med skräp. Oavsett om det är kontakter, filer eller foton och videor som du inte längre behöver, kan det bli överväldigande att hålla koll på alla de olika uppgifterna på din telefon. Jag vet åtminstone att varningen “Storage Full” är en av de mest irriterande upplevelserna, särskilt när du är mitt i att försöka ta några foton eller videor. Lyckligtvis kan du nypa problemet i knoppen och hålla din telefon optimalt igång med dessa bästa iPhone-rengöringsappar.

Våra kriterier för att välja de bästa renare apparna för iPhone

Det finns ingen brist på appar som lovar att städa upp lagring, foton, videor, filer, kontakter etc. Men många av dem levererar bara inte och slutar orsaka fler problem på din enhet. Jag vet för jag gick igenom många av dem för att välja de som faktiskt fungerar och gör livet enklare. Jag baserade mitt val på två huvudaspekter:

 • Appens effektivitet för att städa upp min iPhone
 • Den lätthet som rensningen uppnås för att ingen har tid att fortsätta att röra med för många komplicerade inställningar.

Här är mina fem bästa val som du bör välja:

 1. Smart Cleaner
 2. Boost Cleaner
 3. Cleaner Pro
 4. Slidebox Photo Manager
 5. Tvillingfoton: Gallerirengörare

1. Smart Cleaner

Prova den här appen för ett enkelt och effektivt sätt att städa upp foton och kontakter på din iPhone. När du öppnar den har du möjlighet till smart rengöring eller manuell rengöring. Smart rengöring kommer snabbt att bli av med duplicerat innehåll och skärmdumpar. Däremot ger manuell rengöring dig mer kontroll över vilka kategorier av filer du vill ta bort, vare sig inom foton och videor eller kontakter.

Gränssnittet är lätt att förstå och guidar dig mot vilken rengöringsuppgift du behöver för att få gjort. Den analyserar telefonens lagring för att visa dig vad som kan raderas och låter dig sedan välja om du vill fortsätta. Vidare visar den dina dubbletter och ofullständiga kontakter så att du kan ta kontroll och organisera din lista. Det är en lek att slå samman, säkerhetskopiera och snabbt ta bort kontakter.

En anmärkningsvärd aspekt är att den, liknande fotovaultappar, ger dig ett hemligt utrymme för att säkert lagra privata medier och kontakter som du inte vill ska synas i din kontaktlista. Du kan till och med ordna foton efter plats och enkelt ta bort alla bilder som tagits på en plats.

Det jag uppskattar mest är det rena gränssnittet i minimalistiska vita och blå färger utan påträngande annonser eller betalväggar. Naturligtvis måste du prenumerera för att njuta av hela utbudet av funktioner.

Du kan också utföra funktionen Smart rengöring via Siri eller genvägar som ökar hastigheten och bekvämligheten.

Pris : Gratis (Premium börjar vid 4,99 USD)

Ladda ner

2. Boost Cleaner

Detta är en annan utmärkt rengöringsapp som tillåter ett snabbt, rent alternativ för att rensa upp dina foton eller videor och ett manuellt rengöringsalternativ som visar innehållet som kan rengöras, till exempel skärmdumpar och dubbletter.

Det erbjuder funktioner som att ta bort dubbla foton eller stora videor, slå ihop dubbletter av kontakter, säkerhetskopiera kontakter. Du kan utföra dessa åtgärder med bara en knapptryckning, vilket ökar din dagliga bekvämlighet och håller enheten fri från röran.

Appen ger dig också en tydlig bild av hur mycket lagringsutrymme du har kvar när som helst. Det är en bris att använda och får jobbet gjort effektivt. Dessutom har den ytterligare två alternativ, nämligen en annonsblockerare och ett nätverkshastighetstest. Annonsblockeraren är praktisk för att bli av med irritationer när du surfar på Safari.

Pris : Gratis ($ 9,99 för månadsabonnemang)

Ladda ner

3. Cleaner Pro

Den här är en dedikerad app för att hantera dubbla kontakter, och den fungerar som en charm. Det intuitiva gränssnittet och de tydliga instruktionerna gör det enkelt för alla att använda det på ett ögonblick och organisera sina kontakter.

Varför skulle du behöva använda det här? Att ha samma adressbok i flera år, byta enhet och importera kontakter från andra källor kan orsaka dubblering av kontakter eller förstöra din lista. Detta kan bli lite för mycket att hantera, och det är klokt att hålla dina kontakter städade för enkel navigering.

För sådana situationer hjälper det här praktiska verktyget dig att filtrera dina kontakter, slå ihop eller ta bort dubbletter och till och med säkert ångra alla ändringar du gör. Om du är som jag och snugglar med tusentals kontakter som har samlats genom åren, är den här appen ett måste-försök att ordna saker. Det bästa är att det är helt gratis och tillgängligt på femton språk.

Pris : Gratis

Ladda ner

4. Slidebox Photo Manager

Detta är en minimalistisk app som är ett måste för att hantera och organisera dina foton. Den visar alla dina osorterade foton och du kan välja namnet på albumet du vill placera dem i. Vidare kan du bara svepa uppåt för att radera eller vänster för att hoppa över det.

Du kan också visa dina album på en separat skärm så att det är enkelt att flytta foton till olika album eller lägga ett foto i flera album samtidigt. Det är också ett bra alternativ till Google Foto om du väljer att köpa i appen för att få lagring.

Om du älskar att ta bilder och ditt galleri är rörigt som mitt, kommer den här appen att vara en välkommen lättnad och hjälpa dig att organisera dina foton på det enklaste sättet. Försök att tro det och frigör massor av utrymme på din telefon.

Pris : Gratis (7,99 USD för premium)

Ladda ner

5. Tvillingfoton: Gallerirengörare

Här är en supersmart fotorenare-app som föreslår för dig vilka som är de bästa bilderna att behålla. Det kan upptäcka vad du verkar föredra, foton med bra fokus, ansikten, leenden, öppna ögon istället för stängda, etc. Detta gör ditt jobb lättare eftersom du inte behöver undersöka varje bild bland en grupp liknande för att bestämma vilket är värt att behålla.

Vidare hjälper det dig att hantera röran av skärmdumpar, exakta dubbletter, bilder av text etc. Gå igenom alla mediefiler du har och använd svepningsgester för att behålla den eller ta bort den. Detta gränssnitt lägger till överklagandet att använda appen och hjälper dig att städa upp när du är på språng.

Dessutom har den en extra funktion som kallas Photo Radar som förhindrar en framtida uppbyggnad av media genom rengöring när du är på språng. Så du kommer aldrig att se popup-varningen "Lagring full" igen. Ganska smidig!

Pris : Gratis ($ 4,99 för månadspremie)

Ladda ner

Säg nej till röran med de bästa iPhone-rengöringsapparna

Jag hoppas att de här fem apparna har varit lika effektiva för att städa upp din iPhone som för mig. Har du stött på några problem? Låt mig veta i kommentarerna nedan så gör jag mitt bästa för att hjälpa dig. Eller om du har några andra appförslag skulle jag gärna höra om dem också! Du kanske också vill kolla in de bästa filhanteringsapparna som hjälper dig att hålla ordning. Skål för en rörig telefon!

Du kanske vill ta en titt på:

 • Säkerhetsappar för iPhone och iPad
 • Nyårsupplösningsappar för iPhone
 • PDF-redigerare för iPhone och iPad
 • Stående appar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found