Blogg

Tenorshare - iPhone Data Recovery Software

Jag tappar inte data på min iPhone och på iGeeksBlog har ingen av oss någonsin haft ett stort behov av att återställa raderade data, men vi är medvetna om möjligheten att något kan gå fel någon dag.

Viktig anmärkning: Vi testade TenorShare och fungerade bra för oss. Men många användare klagar över att det fungerar som visas av företaget. Vi ber dig att kontrollera med säljaren innan du köper.

Det finns många sätt att säkerhetskopiera dina iPhone-data inklusive iCloud, iTunes och programvara från tredje part, men det finns väldigt få riktigt kraftfulla program som fungerar för att återställa dina iPhone-data. Och sanningen ska sägas, de flesta av dem är rip-offs och kostsamma.

Granskning - iPhone Data Recovery Software

Vi hittade Tenorshare iPhone Data Recovery, och när vi försökte återställa data från vår iPhone fungerade det som en charm.

Just detta är vad du gör:

  • Anslut iPhone till datorn
  • Starta Tenorshare iPhone Data Recovery-programvara
  • Hit Scan.

  • Välj filer som ska återställas
  • Hit Recover ( som låter dig återställa filerna i olika format beroende på ditt val.)

Vad jag gillade var att programvaran höll saker så enkla som möjligt. De flesta användare är inte tekniskt kunniga för att gå igenom en lång inlärningskurva för att återställa raderade foton från sina iPhones. Vi vill bara ha lösningar som fungerar direkt. Jag tror att Tenorshare Data Recovery spikar det rätt.

Programvaran låter dig återställa data direkt från iPhone eller från en tidigare iTunes-backupfil du har. Som vanliga användare kommer vi att finna oss som vill ha några foton tillbaka (foton som vi raderade för evigt år sedan). Eller kanske förlorade du några kontakter när du försökte synkronisera med iCloud. Saker kan gå fel när du försöker iCloud för första gången eller tar bort och lägger till iCloud-konton igen.

Med denna programvara kan vi återställa data från 2011.

I grunden tror jag att det bästa med Tenorshare iPhone Data Recovery är att den är utformad för vanliga människor: användare som inte har tid att läsa manualen och prova några gånger innan vi tar reda på hur saker fungerar. Speciellt när det handlar om dataåterställning, vilket är ett no-go.

Tenorshare iPhone Data Recoverys gratisversion visar alla filer som den har upptäckt (tillgängliga för återställning), men för att återställa dem till din dator måste du registrera dig.

Den $ 79,95 prislapp är brant , särskilt med tanke på billigare alternativ som inte är så enkelt och effektivt som Tenorshare trots jämförelsevis så. Jag har också hört ganska bra saker om Tenorshares support, så du köper dig till något väsentligt.

Om du verkligen måste återställa förlorade data från din iPhone till varje pris och göra det utan krångel, är Tenorshare iPhone Data Recovery ditt svar.

Läs mer på TenorShare.com

Det är det killar!

Du kanske vill läsa avkodning av iPhone-dataåterställningsmyter: Vad kan du inte återställa?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found