Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s Plus träfodral 2021

Träfodral kanske inte ser lika underbara ut som smala fodral, men de har den avundsvärda naturliga känslan för att ge din iPhone ett estetiskt utseende. Dessutom är de mycket skyddande och kompakta. Med tanke på din kärlek till naturlig design har vi ställt upp några av de bästa iPhone 6 / 6s Plus träfodral. Den beundransvärda handgjorda designen är den viktigaste aspekten av dessa träfodral. De är väldigt lätta och erbjuder en allround skydd för din iPhone. Dessutom erbjuder dessa träöverdrag ett bättre grepp som känns ganska bekvämt i din handflata. Så låt oss ta en snabb titt på dessa topp iPhone 6 / 6s Plus träfodral

1. Timberline från Pad & Quill

Timberline är utan tvekan ett förstklassigt träfodral. Vad som gör detta täcka ett snitt över sina konkurrenter är det FSC-certifierade lövträet som kan bekämpa en inverkan med aplomb. Det inkluderade skalet av polykarbonat ger höljet ytterligare så att din smartphone har ett pålitligt försvar.

Med den reptåliga ytan kan den hålla bort repor. Precisionsutskärningarna säkerställer att du inte har några problem när du öppnar portar, högtalare och kamera. Slutligen kommer Timberline i tre varianter som American Cherry, Rosewood och premium American Walnut.

USP: FSC-certifierat lövträ

Kolla in på Pad & Quill

2. FXYRAIN - iPhone 6 / 6s Plus träfodral

FXYRAIN ger ett fodral av naturligt trä och hård PC-materialplast. Observera att det är äkta trä och inte annat imiterande material. Kolla in dess framsida, som är en riktig träplatta och kanten är av PC-plastmaterial.

Upplev smidig känsla när du håller fodralet i händerna. Det luktfria fodralet är gjort lätt så att du enkelt kan flytta det.

USP: Unik och snygg design

Kolla in på Amazon

3. iATO

IATO har tillverkats av högkvalitativt valnötträ och polykarbonatmaterial. Den solida konstruktionen gör att den tål stötar och skyddar din smartphone från grunden. De exakta utskärningarna ger enkel åtkomst till alla portar och knappar. Träfodralet passar perfekt på din iPhone och erbjuder förbättrat grepp för att hålla den bekvämt. Detta fodral finns i fem färger.

USP: Solid konstruktion

Kolla in på Amazon

4. KERF

KERF Case har några olika alternativ av träväskor att välja mellan. Lådorna är gjorda av mahogny, valnöt, lönn, körsbär, etc. Den helt naturliga strukturen accentueras av den handgjorda ytan. Det finns inga gravyrer eller andra markeringar på fodralet. Själva fallen är mycket enkla och minimala. Bild perfekta utskärningar för kameran och knapparna håller iPhone 6 / 6s Plus helt tillgänglig. Läs hela recensionen.

Funktioner:

 • Olika träval
 • Minimal, handgjord
 • Karaktäristiska, naturliga trämönster

USP: Material av hög kvalitet

Kolla in på KerfCase

5. Hacao

När det gäller kvalitet och design hör Hacaos träväska till iPhone 6 / 6s Plus till elitlistan. Tillverkad av finaste trä, väskan ser klassen ifrån varandra. Det som gör dem så imponerande är den imponerande designen som kompletteras med snyggt hantverk. Dessa träfodral är väldigt kompakta och ser inte skrymmande ut på din phablet. Tack vare de snygga utskärningarna har du enkel åtkomst till alla portar och knappar.

Funktioner:

 • En unik design med skarpare kanter
 • helt naturligt trä utan extra graveringar
 • perfekta utskärningar för full tillgänglighet
 • robust (och därför lite tjockare än de flesta fall)

USP: Överlägset hantverk

Kolla in Alexcious

6. CYD

CYD: s amerikanska flaggmönster inspirerar många användare att köpa detta träfodral till sina iPhone 6 / 6s Plus-enheter. Flaggan är huggen på äkta trä, stödd av TPU. Denna smala och mjuka träpanel är lika mjuk som din flickväns fotled.

Träets baksida i detta fodral är polerat manuellt för att göra det lätt att hålla. CYD har lämnat 1,0 mm upphöjd kant för att skydda telefonens skärm. CYD använder naturligt körsbärsträ och mjukt TPU-gummi.

USP: Handgjord snidning

Kolla in på Amazon

7. Max-king

Det finns inga två identiska löv i världen. Två naturliga saker kan inte vara desamma, och detta gäller Max-Kings träfodral för iPhone. Varje trälinje på fodralet är unik så att du inte hittar någon annan samma fodral i världen. Tänk på din hälsa, Max-king har använt giftfritt trä från naturligt ebenholts och TPU-material.

Kombinationen av ebenholts och TPU har skapat ett utmärkt kvalitetsfodral med vacker struktur. När du håller fodralet i handen luktar det inte dåligt eftersom träväskan avger lätt trädoft. Det reptåliga fodralet är säkert för din telefon och din hud också.

USP: Ingen dålig kemisk lukt

Kolla in på Amazon

8. kwmobile

Tänk grönt, tänk naturligt! Det är mottoet för kwmobile - ett varumärke som designar halksäkra träväskor för dina iPhones. Den här är gjord av naturligt massivt trä som är halksäker. Du kan hålla din iPhone tätt i dina händer och ströva runt de trånga stadsplatserna. Din premiumenhet glider inte av dina händer.

För din iPhones säkerhet har kwmobile tillverkat den här biten av hållbart och miljövänligt material. Det är perfekt skydd och ett vackert utseende i mörkbrun med barock kompassdesign. När du får det här fallet kan du hitta en annan träkorn. Detta beror på det naturliga träets unika egenskaper.

USP: Barock kompassdesign

Kolla in på Amazon

9. Nurbo

Många iPhone-användare är oroliga för trälådor. De har en fråga i tankarna: hur kan jag komma åt portar och knappar på min enhet? Om du är tveksam, använd Nurbos träfodral för iPhone 6 Plus. Nurbo har tillverkat detta fodral av styv plast och trä. Denna kombination har skapat en unik vintagestil.

Detta innerhölje är tillverkat av polykarbonat och detta förhindrar sprickor, splittringar eller brott. Naturligt träkorn och yta tillför oemotståndlig charm till detta fall. Njut av enkel åtkomst till din iPhones knappar och portar, och skydda din telefon mot fingeravtryck, repor, damm, kollisioner och nötning.

USP: Vintage stil

Kolla in på Amazon

Sammanfatta!

Jag antar att du har valt ett vackert träfodral till din iPhone 6s Plus. Vad heter det och vilken kvalitet du gillar i det? Det finns tre viktiga egenskaper som solid konstruktion, exakta utskärningar och formanpassad design som gör att dessa trälådor sticker ut. Dessutom är de inte skrymmande alls.

Du kanske vill titta på:

 • Bästa iPhone 6s Plus Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone 6s Plus plånboksfodral
 • iPhone 6s Plus Bumperfodral
 • Bästa iPhone 6s Plus Folio-fodral
 • Bästa iPhone 6 Plus bambu fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found