Blogg

Bästa iPhone 8 vattentäta fodral 2020

Planerar du att gå på en rolig strandfest med dina vänner eller göra dig redo för ett djärvt äventyr? Du vill ha ett av dessa bästa vattentäta fodral till iPhone 8 för att hålla din enhet säker medan du har en trevlig badupplevelse eller njuter av vandring.

För att säkerställa att din smartphone har maximalt skydd har vi valt fodral som är helt vattentäta och har IP68-klassning. Dessutom är de utrustade med den robusta strukturen för att sprida stötar och skrapa. Ser du fram emot att titta på dem? Låt oss dyka över!

Bästa iPhone 8 vattentäta fodral 2020

Snabb åtkomst:

 • Livsäker
 • Vapesoon
 • OTBBA
 • Temdan
 • Singdo
 • Lanwow
 • ImpactStrong
 • OUNNE
 • Fansteck
 • Justcool

# 1. Lifeproof FRĒ-SERIEN

Lifeproof är känt för att göra de finaste vattentäta fodral till iPhone. Dess FR waterproof SERIES vattentäta fodral är mycket funktionella. Med en IP68-klassning tål de här skyddet nedsänkning i vatten upp till 2 meter i 1 timme.

Dessutom kan de också överleva stötar upp till 2,6 m. Den starka konstruktionen är stötsäker och uppfyller MIL-STD 810F-516. Det betyder att du har fullständig frihet att bryta loss och släppa loss alla dina färdigheter medan du njuter av att simma. Vad mer? FR cases SERIES-fodral finns i 10 attraktiva färger.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

# 2. Vapesoon

Om du vill visa designen på din smartphone utan att offra på skyddet, skulle Vapesoon vara ett bättre val. Det vattentäta fodralet är tillverkat med en robust dator och mjuk TPU. Med den tydliga baksidan låter den designen på iPhone 8 lysa.

Huvudsakligen på grund av de robusta dubbla lager av hölje erbjuder den militärskyddet för smarttelefonen. Förbi försvaret från stötar har den IP68-betyg som sätter den i nivå med de bästa i branschen. När det gäller knappar är de ganska lyhörda och lätta att klicka på.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

# 3. OTBBA

OTBBA är helt enkelt coolt och borde helst leva upp till din uppgift på alla fronter. Den har en robust struktur som är lätt att uthärda oavsiktliga droppar med lätthet.

Fallet sägs motstå nedsänkning i vatten upp till 10 fot i 2 timmar. Det gör det väl anpassat för din utökade vattensport. Skärmskyddet är mycket känsligt för beröring och kan motstå repor. Eftersom knapparna erbjuder taktil återkoppling och utskärningar är mycket lyhörda kommer du att kunna komma åt alla funktioner på din enhet utan besvär.

USP: Mycket känslig pekskärm

Kolla in på Amazon

# 4. Temdan

Du bör inte se bortom Temdan om du hittar ett mer pragmatiskt vattentätt fodral ovanpå din radar. Drivs av flera lager av struktur, är fodralet slagtåligt och sveper sömlöst runt iPhone.

Den genomskinliga baksidan gör att Apple-logotypen kan lysa igenom, medan det inbyggda skärmskyddet erbjuder det välbehövliga extra skyddet till pekskärmen. Du kan använda kickstanden för att göra din handsfree-upplevelse livlig medan du tittar på media eller videosamtal.

Kolla in den flytande handledsremmen som ger din enhet mer säkerhet. Dessutom kan du välja Temdan i flera färger: svart, rosa och blått.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

# 5. Singdo

Singdo vattentät fodral för iPhone 8 låter dig dyka så djupt som 10 fot i 30 minuter medan du bär din iPhone med dig. Utanför vattnet är skärmskyddet reptåligt och det övergripande fodralet skyddar din enhet från normala fall och stötar.

Skalet och dess funktionalitet hindrar inte att visa upp skönheten i iPhone 8, eftersom den är transparent. Sammantaget är fallet värt prislappen som det pryder. Och ja, den är IP68-certifierad.

USP: Skraptåligt skärmskydd

Kolla in på Amazon

# 6. Lanwow

Lanwow är på plats när det gäller att vara ett idealiskt vattentätt fodral för din iPhone 8. Stärkt av extremt robust konstruktion, ger det militärskydd till din smartphone.

Den genomskinliga baksidan säkerställer att din iPhone kan lysa utan några spärrar. Med tillstånd av den förbättrade ljuddesignen förblir ljudkvaliteten på din iPhone tilltalande.

Högkvalitativt skärmskydd skyddar pekskärmen mot till och med brutal skrapning. Med stöd för trådlös laddning behöver du inte ta bort fodralet för att starta din iPhone trådlöst.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 7. ImpactStrong

"ImpactStrong" verkar vara ett ganska solidt alternativ. Detta vattentäta fodral har en formanpassad och robust konstruktion som kan överleva stötar.

Trots att det är så robust ser inte skalet ful ut på iPhone 8. Dessutom har det yttre skalet halkskydd, vilket gör att smarttelefonen inte glider ut ur din handflata. Således kommer du att njuta av simning utan någon rädsla.

Gillar du färgglad profil? ImpactStrong finns i så många som 13 livfulla färger så att du kan hitta en perfekt matchning för din enhet.

USP: Halkfri design

Kolla in på Amazon

# 8. OUNNE

OUNNE är ditt betrodda tunga fall. Den har en tydlig rygg och robust ram. Det robusta höljet utmärker sig i absorberande stötar.

Med det gummerade locket har du ett förbättrat grepp. Pekskärmen har extra skydd med skärmskydd. Skärmskyddet är mycket känsligt för beröring och låter dig använda din enhet bekvämt.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 9. Fansteck

Om du vill hitta ett tunt och lätt vattentätt fodral, skulle det vara lämpligt att titta närmare på Mangix. Trots att den är relativt tunn än de flesta av sina motsvarigheter, kompromissar den inte med skyddet. Skyddet står upp till märket när det gäller att skydda din enhet mot stötar.

IP68-klassificeringen gör den lika bra som alla vattentäta fodral i toppklass. Med det responsiva skärmskyddet skyddar det inte bara pekskärmen utan ger också bättre tydlighet. Med funktioner åt sidan kommer Mangix i tre fina färger: svart, blått och rosa.

USP: Fem färgalternativ

Kolla in på Amazon

# 10. Justcool

Justcool är precis vad det heter! Den har en ganska solid konstruktion som ger skydd mot din smartphone.

Kombinationen av PC och TPU har gjort den extremt hållbar. För alla som är starkt motståndskraftiga, ser det inte skrymmande ut alls.

IP68 vattentät betyg gör det i nivå med de allra bästa på marknaden. Inkluderingen av skärmskydd gör att pekskärmen aldrig utsätts för otäcka repor. Slutligen kan du få Justcool vattentätt fodral i två färger: svart och grönt.

USP: Kamera- och blixtskydd

Kolla in på Amazon

Det är allt! Förutsatt att du gillade att titta på dessa fall.

Din favorit?

Jag antar att ett av dessa vattentäta fodral har fångat dina ögon. Det skulle vara kul att känna till ditt val och de funktioner du har uppskattat i det.

Har jag missat något toppfall? Låt oss också veta det.

Du kanske också vill utforska dessa listor:

 • Bästa iPhone 8 batterifodral
 • Plånboksfodral för iPhone 8
 • Bästa iPhone 8 Clear-fodral
 • Bästa iPhone 8 Kickstand-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found