Blogg

Bästa säkerhetsappar för iPhone och iPad 2021

Apple har tagit användarsäkerhet och integritet som sitt yttersta bekymmer. Tid och nu har den släppt uppdateringar och satt nya standarder för att säkerställa detsamma. Ett bra exempel på detta är iOS 14-uppdateringen. Den senaste uppdateringen presenterade många nya funktioner som ökar användarnas säkerhet och integritet. Medan de flesta av uppdateringarna säkerställer en perfekt överensstämmelse från backend, behöver du säkerhet för enhetens filer och mappar. Det är här du behöver en app. Med tanke på de ökande farhågorna tänkte jag på att dela en lista över några av de bästa säkerhetsapparna för iPhone och iPad som kan förändra din telefons säkerhetsstandarder. Låt oss ta en titt.

 1. Hitta min iPhone
 2. Apple plånbok
 3. Surfshark VPN
 4. Lookout Mobile Security
 5. iNet Pro Network Scanner
 6. Säkerhet Photo + Video Pro
 7. Foscam Surveillance Pro
 8. Secret Apps Photo Lock
 9. Avast säkerhet och integritet
 10. iDiskret

1. Hitta min iPhone - tappa aldrig din iPhone

Designad av Apple är Find My iPhone en app som kan hjälpa dig att hitta dina enheter oavsett var du förlorar dem. Den använder din iPhone, iPad, iPod Touch eller Mac i realtid för att identifiera var de befinner sig. Inte bara det, även om din enhet är i tyst läge, spelar den ljud i 2 minuter på full volym så att du enkelt kan hitta den.

Dessutom kan du visa ett anpassat meddelande, få vägbeskrivningar till enhetens plats, radera innehåll på distans och visa den senaste platshistoriken.

Standard installerad på iPhone och iPad

2. Apple Wallet - Den säkraste plånboken

Det finns så mycket mer du får med Apples My Wallet-app. Det säkrar och låter dig använda debet- och kreditkort, boardingkort för flygbolag, transitkort, student-ID-kort, evenemangsbiljetter och mycket mer. Med de inbyggda funktionerna i iPhone och Apple Watch kan du också använda den som din bilnyckel som kan användas för att låsa upp och komma åt din bil. Du får också tjäna genom belöningar och lojalitetskort när du använder det.

Standard installerad på iPhone och iPad

3. Surfshark VPN - Gör anspråk på din digitala säkerhet

Att vara säker i dagens webbvärld är av yttersta vikt. Med Surf Shark VPN kan du vara säker på en säker webbupplevelse; det är en av de bästa tillgängliga VPN-tjänsterna och erbjuder tjänster på flera enheter. Den levereras också med en inbyggd annonsblockerare. Inte bara detta, du kan ha sina tjänster till de mest överkomliga priserna.

Pris : $ 2,21 / månad (24 + 3 månader)

Ladda ner

4. Lookout Mobile Security - Total säkerhet för din enhet

Lookout Mobile Security-appen är utformad för att leverera opartisk säkerhet i alla aspekter. Det pryds av säker surfning, stöldvarningar, SSN-klocka, återställning av identitet, hjälp etc. Förutom detta kommer den med säker WiFi-funktionalitet, som varnar dig om du går med i ett nätverk som är farligt eller under attack.

Det håller också ett öga på din ekonomiska och personliga information och varnar dig när den upptäcker att något utsätts för ett potentiellt hot.

Pris : Gratis (köp i appen börjar på $ 2,99)

Ladda ner

5. iNet Pro Network Scanner - Ansluter dig säkert

iNet Pro Network Scanner-appen är utrustad med funktioner inklusive nätverksskanning, ping, portscanning, enhetsinformation, omfattande hjälpavsnitt, skicka skanningsresultat via e-post etc. Förutom dessa har den en Bonjour-webbläsare som också kallas nollkonfigurationsnätverk. Det möjliggör automatisk upptäckt av datorer, tjänster och enheter i ett IP-nätverk. Dessutom får du wake on LAN-funktionalitet, vilket är extremt enkelt att använda och ställa in.

Pris : $ 8,99

Ladda ner

6. Säkerhet Photo + Video Pro - Håll dina personliga stunder privata

Med Safety Photo + Video Pro kan du hålla dina foton och videor säkert låsta för dig själv. Om din iPhone eller iPad används eller nås av andra kan den här appen vara till stor hjälp. Den levereras med funktioner som ett biometriskt lås av foton och videor, inkräktarrapport, prickmönster för ytterligare säkerhet etc.

Dessutom kan du också ta foton och videor privat från själva appen.

Pris : $ 3,99

Ladda ner

7. Foscam Surveillance Pro - Håll ett öga var du än är

Foscam Surveillance Pro-appen har listats som en av de bästa övervakningsapparna som finns i App Store. Den är utformad för att styra kameror i alla åtta riktningar och använder dig av tvåvägsljud med ansiktsavkänning och rörelsespårning. Du kan också justera ljusstyrkan och växla till liggande läge för bättre synlighet. Du kan också ta skärmdumpar och spara dem i din iPhones galleri.

Dessutom kommer den också med in- och ut-funktion för förbättrad övervakning.

Pris : $ 4,99

Ladda ner

8. Secret Apps Photo Lock - Dölj dina hemliga kontakter

Secret Apps är en one-stop app för att ha alla saker på din iPhone / iPad säkrade och lösenordsskyddade. Med appen kan du skydda dina foton, videor, lösenord, anteckningar, kontakter etc. med hjälp av en stift, lösenord eller biometrisk autentisering. Det stöder också lockfågeläge och ger märkesvarningar för att meddela dig om inbrottsförsök som görs i din frånvaro. Du kan också behålla några '' hemliga kontakter '' på din iPhone och iPad.

Pris : Gratis (köp i appen börjar 1,99 USD)

Ladda ner

9. Avast Security & Privacy - Håll dig skyddad från virus

Avast Security and Privacy-appen är inget nytt namn i antivirusbranschen. Appen levereras med funktioner som är fria att använda som skanning av hot och sårbarhet, skadlig webbplatsblockerare, WiFi-säkerhet, identitetsskydd för ett konto och fotovalv för 40 foton. Men med en premiumprenumeration kan du ha identitetsskydd för alla dina konton och ett fotovalv för obegränsade foton. Förutom dessa får du också VPN-skydd med din premiumprenumeration.

Pris : Gratis (köp i appen börjar vid $ 2,49)

Ladda ner

10. iDiscrete - Din hemliga filhanterare

iDescrete släppte nyligen sin version 3.0 och det är naturligtvis värt vartenda öre. Genom att installera den här appen investerar du i att skydda ditt privata innehåll, inklusive bilder, videor och andra filer. Den stöder nästan alla filformat och säkerställer att ingen kan komma åt dem utan din tillåtelse.

Kanske är det den perfektion som appen är skapad som inspirerade utvecklarna att ge den det här namnet.

Pris : $ 2,99

Ladda ner

Säkra din iPhone med dessa bästa säkerhetsappar

Bland de appar som anges ovan har jag några av dem på min enhet och ser till att jag använder dem då och då. Jag är övertygad om att det är viktigt att inte lämna något gap för någon att utnyttja ditt personliga utrymme.

Vad tycker du om det här? Dela i kommentarerna nedan.

Du kanske vill ta en titt på:

 • iPhone- och iPad-appar för entreprenörer
 • Bästa Stargazing-appar för iPhone och iPad
 • Videospelarappar för iPhone och iPad
 • Hur blockerar du iPhone-appar från att spåra dig
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found