Blogg

Bästa Face Swap-appar för iPhone och iPad 2021

Att byta ansikte med en person du alltid beundrar är en dröm. Men till skillnad från vad som händer i en 1997 Hollywood-actiondrama Face / off, kan du faktiskt inte byta ansikten av kända personligheter. Tack och lov har teknikvärlden gjort det möjligt för människor att byta ansikten på sina iPhones och iPads. iOS-utvecklare har utvecklat några ansiktsbytesappar som du kan använda för att utbyta ansikten. Snapchat har en standardfunktion för att byta ansikte, men du kanske vill utforska andra iOS-appar som hjälper dig att byta ansikten. När du har bytt ansikte kan du dela din nya avatar med vänner på sociala medier. Utan mer ado, låt oss utforska sammanställningen!

# 1. FaceApp - AI Face Editor

FaceApp är förmodligen en av de bästa ansiktsbytande apparna i App Store. Tekniskt sett är den mycket avancerad eftersom den använder artificiell intelligens (AI) för att förvandla ditt ansikte med ett enda tryck. Det bästa med den här appen är att du kan vara yngre, åtminstone i dina foton. Dessutom kan du ändra kön och lägga ett vackert leende i ansiktet.

Även om appen är gratis att ladda ner, finns det några köp i appen för att låsa upp några användbara filter tillgängliga i appen.

Pris: Gratis / Erbjuder köp i appen

Ladda ner

# 2. snapchat

Snapchat är en av de mest kända ansiktsbytande apparna i världen. En känsla bland tonåringar, Snapchat erbjuder en repertoar av andra funktioner för att skapa roliga ansikten. För att byta ansikte måste du ta smärta. Snapchat erbjuder många filter, och den mest populära har nyligen lagt till ett babyfilter.

När du har startat appen trycker du på selfie-kameran; när nätlinjerna har analyserat ditt ansikte kan du kontrollera alternativet för ansiktsbyte genom att svepa åt vänster. Du kan antingen använda ett fotobibliotek eller byta ansikte med någon i realtid.

Pris: Gratis / Erbjuder köp i appen

Ladda ner

# 3. B612 - Skönhet & filterkamera

Även om B612 kanske inte passar i den här listan, tvingade några anmärkningsvärda funktioner mig att överväga appen. Det finns mer än 1500 klistermärken i den här appen; du kan använda dem för att förvränga eller täcka ansiktet till ett sött djur. Den här appen är populär bland tjejer och är fylld med glänsande effekter och snygga analoga filter.

När du använder AR-klistermärken kommer du att möta söta karaktärer. Den här funktionen är dock tillgänglig på enheter som kör iOS 11 och senare versioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. MRRMRR - Faceapp ansiktsfilter

Maskerera dig själv med MRRMRR. Förutom ansiktsbyte erbjuder den här appen videoselfies, animationer och masker. Det finns roligare än emojis, animojis och filter i den här appen. När du har ändrat ditt utseende kan du visa din skapelse för vänner via Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, Twitter och andra sociala medier.

Med köp i appen kan du utforska ett helt spektrum av premiumfilter, obegränsad emojis och annat innehåll. Få uppdateringar varje vecka, använd alla funktioner och f och videor.

Pris: Gratis / Erbjuder köp i appen

Ladda ner

# 5. Faceover Lite: Photo Face Swap

Faceover Lite presenterar oändliga möjligheter att skapa roligt. Du kan snabbt kopiera ansikten mellan människor i din Photos-app på iOS-enhet. Denna gratis ansiktsbyteapp har fantastiska redigeringseffekter för att skapa roliga nya foton.

Du kan kopiera, klistra in, byta, vända och rotera bilder; och du kan göra allt detta snabbt. Resultatet blir både realistiskt och roligt. Du kan kopiera och använda en viss del från en persons ansikte; Du kan till exempel ta Angelina Jolies läppar och klistra in dem på dina för att skapa en mördare.

Pris: Gratis / Erbjuder köp i appen

Ladda ner

# 6. Face Swap Booth - Face Changer

Gud är i detalj! Face Swap Booth vet detta och därför ger den här appen dig de bästa verktygen och filtren för att göra djupgående förändringar i dina ansikten. Till skillnad från andra appar som ändrar hela ansiktet går Face Swap Booth i detaljer och låter dig byta ögon, läppar och näsa. Således kan du ändra hela såväl som delar av ditt ansikte.

Du kan byta så många ansikten som du vill. För att uppnå perfektion kan du justera hudtonen. Gå sedan till sömlös Facebook-integration.

Pris: Gratis / Erbjuder köp i appen

Ladda ner

# 7. Face Swap Live

Har du en förälskelse på någon kändis? Använd Face Swap Live, som låter dig placera ditt ansikte i stället för en kändis och det också i en livevideo. Unga användare skulle verkligen vilja ha den här appen eftersom den låter dem vara som deras ikoner från film- och tv-världen.

Förutom kändisar kan du använda foton av dina vänner eller bilder från Internet. Du kan ändra ansikten live från iPhone-kamerans videoflöde. Om du älskar dina husdjur kan du lägga din rörliga mun på en bild av din hund eller katt.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

# 8. Face Swap Live Lite

Face Swap Live är en betald app. Om du inte vill använda premiumversionen, gå till Lite. Denna gratisapp ger begränsat roligt i ditt liv; för en nybörjare är det dock en bra träningsplats innan de hoppar på lekplatsen.

Du kan använda vilken populär bild som helst som har blivit viral nyligen. Ladda ner från Internet och använd deras foton för att skapa ett roligt meme.

Pris: Gratis / Erbjuder köp i appen

Ladda ner

Det är allt folk!

Det är dags att byta ansikten ...

Så länge det finns ett roligt inslag i vårt liv kommer ansiktsbytande appar att finnas kvar på iOS-enheter. Människor kan dela nyttigt innehåll med en nypa humor och skratt. Glöm inte att skratt är det bästa läkemedlet!

Kom ikapp med dessa inlägg också:

  • Bästa iPhone Photo Filter Apps
  • Bästa Instagram Stories Apps för iPhone
  • Appar för tatueringsdesign för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone-appar för logotypdesign

Vilken app för ansiktsbyte vill du ladda ner på din iPhone eller iPad? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found