Blogg

Bästa USB-C till blixtkablar 2021

Det kanske viktigaste tillbehöret för din iPhone och iPad är blixtkabeln för att ladda upp den. Dessa finns i flera varianter, och en USB C till blixtkabel kan öka din enhets laddningshastighet och förbättra dataöverföringshastigheten. Dessutom kan dessa moderna kablar hålla överhettning och överström, vilket förhindrar alla möjliga skador orsakade av laddning. Eftersom det finns så mycket variation när det gäller dessa produkter har vi gjort det lättare för dig att välja mellan dessa bästa USB-C- till blixtkablar.

 1. Äpple
 2. Belkin
 3. Spigen
 4. ESR
 5. AUKEY
 6. Anker
 7. POWERADD
 8. JSAUX
 9. Xcentz
 10. UGREEN

1. Apple USB-C till blixtkabel

Originaltillbehör från Apple är de mest pålitliga följeslagarna för dina enheter, så det här är den absolut bästa USB-C till blixtkabel du kan få. Den är en meter lång och du kan ansluta den till Apple 29W, 61W eller 87W USB-C-nätadapter för att ladda din kompatibla iOS-enhet.

Dessutom kommer den också i en två meter version för utökad åtkomst till dina enheter när du laddar. Med den här kabeln till ditt förfogande kan du dra full nytta av de snabba laddningsfunktionerna på kompatibla iPhones.

Pris: $ 19,00

Kolla in på Amazon

2. Belkin USB-C till blixtkabel

Här är en laddnings-USB-C-kabel med blixtkontakt. Du kan använda den senaste snabbladdningsstandarden för en snabb strömförstärkning eller synkronisera foton och videor med din MacBook.

Det bästa är att det är en 4-fots kabel som är längre än de korta kablarna, så att du bekvämt kan ansluta och ladda din iPhone i bilen, på nattduksbordet och mer. Du kan få den i vita och svarta färger.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

3. Spigen DuraSync USB C till blixtkabel

Här är en annan kabel med MFi-certifiering som garanterar perfekt kompatibilitet när du laddar alla blixtar. Den är utformad för att motstå överdriven böjning och klarar mer än 30 000 böjningar för att hålla länge.

Samtidigt har den också en ergonomisk design för enkel anslutning var som helst. Den är 3 fot lång och erbjuder de snabbaste laddningshastigheterna på upp till 30 W för din premium iPhone eller iPad.

Pris: $ 23,99 för två

Kolla in på Amazon

4. ESR-flätad nylon USB-C till blixtkabel

Ladda din iPhone med den här kabeln som tar ditt batteri från 0 till 50% på bara 30 minuter. Denna kabel har MFi-certifikat och har testats under stränga situationer för att säkerställa en säker laddning med full snabbladdningskompatibilitet för dina Apple-enheter. Den finns i olika längder.

Denna kabel är gjord med flätad nylon för ökad hållbarhet och stil, för låt oss alla erkänna Elefanten i rummet, Apple-kablar är de mest hållbara av dem alla. Aluminiumhöljet runt laddningsstiftet har testats för att tåla att sättas i mer än 5000 gånger.

Pris: 12,99 USD

Kolla in på Amazon

5. AUKEY slitstark nylon USB-C till blixtkabel

Använd USB-C till blixtkabel och slå på telefonen snabbare eller använd den för att överföra data från din telefon till en bärbar dator i snabb hastighet. Den stöder dataöverföring med upp till 480 Mbps mellan din USB-C-utrustade Mac och Lightning-aktiverad iPhone, iPad eller iPod.

Dessutom har den en flexibel och hållbar design tack vare nylonflätning. Den tål 12000+ böjningar under hela livslängden för att hålla dig länge. Den ursprungliga Apple USB-C-nätadaptern stöder denna kabel.

Pris: $ 11,99

Kolla in på Amazon

6. Anker Powerline USB C till blixtkabel

PowerLine II som kan ladda hastigheter som är 2,5 gånger snabbare än Lightning-teknik. Den håller också tolv gånger längre än andra kablar och har visat sig tåla över 12000 böjningar i strikta laboratorietester.

Dessutom garanterar MFi-certifiering och strikt kvalitetstest att dina Apple-enheter laddas säkert med sin snabbast möjliga hastighet. Du kan vara säker på detta eftersom det levereras en livstidsgaranti vid kvalitetsproblem.

Pris: $ 16,99

Kolla in på Amazon

7. POWERADD Nylon USB C till blixtkabel

Denna kabel levereras med den nya C94-tekniken blixt till USB-C. Det kan ladda upp din iOS-enhet med exceptionellt hög hastighet och överföra filer med 480 Mbps. Den överlägsna kvaliteten i flätad kvalitet garanterar snabbare och säkrare laddning.

Den håller 15 gånger längre än andra vanliga kablar. Du kan ladda din iPhone från 0% till 50% på 30 minuter. Naturligtvis är det också Apple MFi-certifierat så att du kan vara säker på kvaliteten och tillförlitligheten. Välj mellan röda eller svarta färger.

Pris: $ 9,99

Kolla in på Amazon

8. JSAUX USB C till blixtkabel

Här är en USB C till blixtkabel med Apple MFi-certifiering och JSAUX strikt kvalitetstestning som säkerställer säkerheten för dina Apple-enheter även vid snabb laddning med högsta hastighet. Den använder den senaste C94-blixtänden, som är speciellt utformad för snabb laddning,

Det kan ta din kompatibla iPhone från 0% till 50% på bara 30 minuter. Du skulle nu kunna ladda din iPhone 2,5 gånger snabbare än den vanliga USB-A till blixtkabel som levereras med alla iPhones förutom iPhone 11 Pro och 11 Pro Max.

Pris: $ 9,99

Kolla in på Amazon

9. Xcentz nylonflätad USB C till blixtkabel

Denna Xcentz USB-C till ljuskabel är ett perfekt val för dig om du gillar produkter av högsta kvalitet. Det kan överföra data med en jättestor hastighet på 480 Mbps för ultimat bekvämlighet varje dag. Den finns i fyra färgalternativ.

Tråden är flätad med en överlägsen kvalitet av nylon och tål över 30 000 bultar. Dessutom kan den överleva en vikt på upp till 175 pund som motsvarar 80 kg. Således håller detta fodral 30 gånger längre än de andra kablarna.

Pris: $ 15,99

Kolla in på Amazon

10. UGREEN Nylon USB-C till blixtkabel

Här är en annan utmärkt kabel med en dataöverföringshastighet på 480 Mbps. Detta innebär att även stora filer som 1 GB kan överföras inom 25 sekunder. Det är ett perfekt tillbehör för att göra de flesta befintliga USB-C-enheter laddade och synkroniserade för din senaste iPhone.

Vidare innehåller kabeln inbyggt skydd mot överspänning, och den testas för upp till 15 000 böjningar. Detta gör den till en säker och hållbar produkt för alla dina Apple-enheter. Du kan få det i svart eller grönt färgalternativ.

Pris: 12,99 USD

Kolla in på Amazon

Summering 

Vilka av dessa USB C till blixtkablar väljer du för dina Apple-enheter? Låt oss veta i kommentarerna nedan. Om du har en Mac, var noga med att kolla in de bästa åskkablarna också.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa USB C-hörlurar
 • Kabelhanteringstillbehör
 • Bästa USB-C-laddare för iPhone 11
 • USB-C strömadaptrar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found