Blogg

Bästa tatueringsdesignappar för iPhone och iPad 2021

Tatueringar har varit i trend för alltid nu, och hur ofta har vi haft lust att få det gjort. Men vi skulle ha gett upp idén att få en tatuering helt enkelt för att vi inte kunde hitta rätt design som passar oss. Vi har sammanställt en lista över de bästa tatueringsdesignapparna för iPhone och iPad.

1. INKHUNTER Prova tatueringsdesigner

Detta är en av de mest använda apparna för tatueringsdesign som finns tillgängliga. Den använder Augmented Reality för att visa dig tatueringen på din kropp i realtid. Du kan antingen välja en design bland de stora alternativen som finns i appen eller skapa och ladda upp din egen.

Den enda nackdelen med den här appen är att den har alldeles för många annonser, som kan vara besvärande. Men allt detta är verkligen en bra app om du funderar på att göra en tatuering.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Tattoodo

Nu är detta mer än bara en tatuering design app. Det är som sociala medier för tatueringsälskare. Så i grund och botten än att bara designa din tatuering kan du faktiskt ladda upp dina mönster så att folk kan se och gilla, du kan också göra detsamma med andra, du kan få vänner att hitta tatueringsstudior nära dig och mycket mer.

Så du kan upptäcka eller bli upptäckt, inspirera eller bli inspirerad av den här appen. Användargränssnittet är ganska likt Pinterest, och det känns som om du surfar på pins.

Pris: Gratis / Erbjuder köp i appen

Ladda ner

3. Tatuera dig själv

Detta är en spännande app som låter dig lägga till tatueringar i dina foton. Det finns massor av mönster att välja mellan, till exempel drakar, stammönster, änglar, skalle, djur etc. Välj din favorit och ha kul att dekorera din kropp.

Du kan lägga till mer än en tatuering i varje foto, och det kan tjäna som inspiration för att få bläck i verkliga livet. Skala, vänd, rotera och ombeställ dina tatueringar som du vill, och glöm inte att dela dem på sociala medier som Facebook och Instagram!

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Tattoo Designs App

Att välja den perfekta tatueringen är som att välja din partner; det är ett livstidsåtagande. Jag kan föreställa mig nervositeten och vilken typ av stresstatueringjungfrur som går igenom när man väljer sin första tatuering. Men den här appen gör din uppgift mycket enklare.

Med en massa kategorier och alternativ att välja din design för bör detta vara din go-to-tatuering design app. Inte bara förutformade alternativ, men det gör det också möjligt att skapa dina egna mönster.

Pris: Gratis / Erbjuder köp i appen

Ladda ner

5. Tatueringsteckensnitt - designa din texttatuering

Om du ser fram emot att få en offert, en fras eller ett namn tatuerat på dig själv är det här den enda appen du borde leta efter.

Appen kommer laddad med över 120 högkvalitativa teckensnitt som du kan anpassa storlekarna på. Teckensnitt av specialdesignade ger din tatuering en känsla av individualitet och unikhet.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

6. Tatueringstencil

Tattoo Stencil-appen är faktiskt alla konstnärers dröm. Det skapar tatueringstenciler för artister på språng.

Denna app kommer att vara mycket användbar för blivande tatueringsartister eftersom det sparar dem mycket pengar. Det skulle vara till stor hjälp och har förmågan att ersätta de dyra och snygga stencilproducenterna.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

7. Hudrörelse

Detta är en unik tatuering som designar iOS-appen som omvandlar ditt ljudklipp till en ljudvåg med hjälp av Augmented reality-tekniken. Det ger också en realtidsvisning av ljudet på din kropp.

Det kan konvertera ljudklipp på upp till 30 sekunder till en ljudvåg. Så få dina nära och kära eller husdjurens röster tatuerade på dig själv nu och bär alltid något av dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Inksquad

Den här relativt nya appen liknar Tattoodo-appen. Det har också en gemenskap av tatueringsdesigners och artister. Eftersom det är relativt nytt har det inte ett stort samhälle, men det har några vackra och invecklade tatueringsdesigner.

Vad jag verkligen gillar med den här appen är möjligheten att föreslå en tatueringskonstnär utifrån dina krav och behov. För att leta efter en bra artist är lika viktigt som att hitta en perfekt tatuering.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Tatuera mitt foto

Tattoo My Photo-appen är perfekt för människor som planerar att bli färgade för första gången. Den här appen integrerar mönster och ger den perfekta tatueringskonsten, som du kan prova på ditt foto.

Du kan välja en bild från biblioteket eller ta en bild som bäst passar din stil. När du är klar kan du prova det med olika tatueringskonst från appen. När du väl är nöjd med designen kan du antingen ta den till tatueringsartisten eller ladda upp din bild och bara flagga den.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut…

Det var listan killar. Jag hoppas att dessa iOS-appar kommer att vara till hjälp för alla tatueringsälskare där ute. Berätta om dina favoritappar i kommentarerna nedan.

Du kanske vill läsa:

  • Bästa husdjursvårdsappar för iPhone och iPad
  • Fotbollsappar för iPhone och iPad
  • Bästa matfotograferingsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found