Blogg

Bästa USB-C Power Banks för MacBook Pro 2021

Även när jag är ute från stationen förblir jag ansluten till mitt arbete. Därför bär jag min MacBook Pro vart jag än går. En sak till som jag aldrig misslyckas med är en laddare med hög kapacitet för att inte låta den bärbara datorn ta slut. Rent baserat på bärbar design, robust batteri och tillförlitlig prestanda är dessa mina bästa USB-C-kraftbanker för nya MacBook Pro.

 1. Råstyrka
 2. Anker PowerCore
 3. Zendure
 4. iMuto
 5. OMNI
 6. MAXOAK
 7. AUKEY
 8. Charmast
 9. Omars
 10. ZeroLemon

1. RAVPower

RAVPower är ett absolut odjur. Den externa laddaren har ett enormt 20100 mah-batteri och erbjuder mycket extra avgift till den bärbara datorn.

Det driver upp din MBP snabbt och med nödvändig effektivitet. Det finns fyra LED-indikatorer som gör att du enkelt kan hålla koll på strömstatusen. Med avancerad kretsdesign erbjuder den fullständig säkerhet mot kortslutning eller överladdning. Utöver säkerhet har RAVPower en liten och kompakt design som gör den ultrabärbar.

USP: Hög effektivitet

Kolla in på Amazon

2. Anker PowerCore

Anker PowerCore + utmärker sig i att tillhandahålla snabb laddningslösning och levereras med ett 13000 mAh batteri som ger jämn prestanda. Den externa laddaren har integrerat PowerIQ och VoltageBoost för att fylla på din bärbara dator med högsta hastighet.

Den har en ganska liten design och kan lätt glida in i även en liten ficka. Aluminiumkropp med matt yta har en ergonomisk design som ger bättre grepp. Med flerprojekt-systemet säkerställer det att hot som kortslutning, lågspänning eller överladdning förblir borta. Slutligen kommer PowerCore med 18 månaders garanti.

USP: Multi-protect system

Kolla in på Amazon

3. Zendure

Med kraftbanken 20100mAh från Zendure kan du ladda din MacBook Pro nästan 1,5 gånger. 45W USB-C med 3A ger snabb laddning för ditt odjur. Dessutom kan du ladda din iPhone såväl som den stöder båda. Det bästa är att det är TSA-godkänt så att du kan bära det på planet utan problem.

Kraftbanken är utrustad med högkvalitativa batterier som bibehåller 95% effekt även efter sex månaders beredskap. Det är utan tvekan en av de bästa USB-C Power bankerna för MacBook Pro. Slutligen erbjuder företaget också två färgalternativ: svart och silver.

USP: Batterier av hög kvalitet som inte tömmer strömmen i vänteläge

Kolla in på Amazon

4. iMuto

Med det monströsa 30.000 mAh batteriet är iMuto en kraftfull extern laddare. Qualcomm Quick Charge 3.0-teknik hjälper den att ladda enheter som stöds 4 gånger snabbare än en standardladdare.

3A-utgången är tillräckligt bra för att ladda din enhet med en anständig hastighet. Det finns en strömbrytare som låter dig enkelt starta och avsluta laddningen. Den digitala skärmen visar återstående ström, medan ett avancerat skyddssystem håller din enhet säker medan den laddas. Dessutom kommer iMuto med 12 månaders garanti.

USP: Monströst batteri

Kolla in på Amazon

5. OMNI

Kolla in den här allt-i-ett-USB-C-strömlösningen som är perfekt för inte bara din MacBook utan även andra enheter som kameror och telefoner. Den har en batterikapacitet på 20000 mAh och laddas säkert och effektivt.

Dessutom kommer den i ett paket som innehåller en USB-laddningskabel, en USB-C-laddningskabel, snabbladdare och skyddsfodral.

USP: 71 wh (20000 mAh) batterikapacitet

Kolla in på Amazon

6. MAXOAK

MAXOAK är för människor som vill ha massor av extra juice för att hålla anteckningsboken laddad hela tiden. Det massiva 36000 mAh-batteriet laddar din bärbara dator med blixtsnabb hastighet. Du har fyra USB-portar (inklusive Type-C) för att hålla alla dina enheter påslagen.

Integrerad med ett smart IC-chip, erbjuder denna externa laddare maximal skydd för din MBP från vanliga faror som överladdning och överström. Därför kommer du alltid att vara orolig fri för din enhets säkerhet. Bortsett från mycket säker laddning stöds MAXOAK av en tillförlitlig 18 månaders garanti.

USP: Hållbar uppbyggnad

Köp från Maxoak

7. AUKEY

AUKEYs kraftbank är mycket uppskattad för att tillhandahålla en pålitlig laddningslösning. Med ett enormt 30000 mAh batteri kan det erbjuda mycket laddning till din bärbara dator.

Inkluderingen av AiPower-laddningsteknik gör det möjligt att tillhandahålla säker laddning. Den stöder också Qualcomm Quick Charge 3.0-teknik för att ladda enheter som stöds med blixtsnabb hastighet. Den externa laddaren levereras med högeffektiv synkron IC för att förbättra batteriets livslängd. Utöver funktionerna är AUKEY tillgänglig med 24 månaders garanti.

USP: Synkron IC med hög effektivitet

Kolla in på Amazon

8. Charmast

Kvaliteten som sticker ut i Charmast är högeffektiv. Det är surrat med ett ganska robust 26800 mAh batteri som utmärker sig när du laddar din enhet i snabb hastighet. Den intelligenta porten identifierar snabbt din bärbara dator och erbjuder lämplig laddning.

Det motstår också hot som överspänning så att den bärbara datorn har det nödvändiga försvaret i alla faror. Med den lätta och kompakta designen har du önskad bekvämlighet när du bär laddaren.

USP: Snabbladdning

Kolla in på Amazon

9. Omarer

Omars presenterar en anpassad USB-C powerbank för din MacBook. Den här har en 80W AC-port, två 5V / 4.2A USB-A-portar som stöder tre utgångar samtidigt. Det överlägsna kvalitets litiumjonbatteriet har en kapacitet på 24000 mAh, vilket garanterar prestanda och säkerhet.

Efter andra säkerhetsåtgärder skyddar denna kraftbank din enhet från överbelastning. Omars har använt avancerat kortslutningsskydd för fullständigt skydd av dina enheter. Förutom din Mac kan den ladda alla 110V-hushållsapparater också.

USP: Säker och hållbar

Kolla in på Amazon

10. ZeroLemon

Om du ofta flyger och gillar att fortsätta arbeta på din Macbook Pro är ZeroLemon den kraftbank du borde ha. Den har ett enormt 30000mAh batteri för att hålla din enhet vid liv nästan hela tiden. Powerbanken har också tillräckligt med säkerhetsåtgärder för att skydda Macbook från laddningsrelaterade problem.

Förutom det finns ytterligare fem USB-portar för att ladda din iPhone eller någon annan gadget. Med tanke på kapaciteten och antalet portar är den här lite skrymmande men kanske perfekt för människor som arbetar i timmar.

USP: Fem ytterligare USB-portar

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Din favorit?

Har du plockat upp någon av dessa kraftbanker för din MBP? Har du något emot att berätta om dess namn och de kvaliteter du har gillat i det? Det skulle vara kul att känna till ditt val.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Power Banks för iPhone
 • Bästa MacBook Pro-stativ
 • USB-C strömadaptrar för iPhone
 • Bästa MacBook Air 2020-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found