Blogg

Bästa Apple Watch-spel 2021

Medan det finns otaliga gratis och betalda spel att spela på din iPhone, finns det gott om variation för din Apple Watch! Men med tanke på klockans lilla skärm måste spel ha ett minimalistiskt gränssnitt och enkla kontroller. Naturligtvis borde de samtidigt vara trevliga men ändå utmanande nog! Så, om du vill ha en snabb uppsjö av kul när och var du behöver det, kolla in de här bästa Apple Watch-spelen.

 1. Trivia Crack
 2. Elevate - Brain Training
 3. Schack - Spela och lär
 4. Seekers Notes: Hidden Mystery
 5. Arcadia - Arcade Watch Games
 6. Battle Camp - Catch Monsters
 7. Fantastiska kockar: Match 'n Cook
 8. Square Bird Watch - Block Jump
 9. Kepler Attack
 10. Air Hockey Wear - Titta på spelet
 11. Cylindrar
 12. Touch Round - Titta på spelet
 13. pong för Apple Watch
 14. Tiny Armies
 15. Soccer Dribble Cup: hög poäng

1. Trivia Crack

Testa och öka din kunskap inom sex olika kategorier, nämligen vetenskap, sport, geografi, underhållning, historia och konst. Utmana dina vänner eller onlinemotståndare till en kamp av smarta.

Den stöder över 20 språk och är också ett av de bästa trivia-spelen för iPhone och iPad. Det håller dig engagerad med de söta karaktärerna, massor av upplåsbara prestationer och en imponerande mängd frågor.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Elevate - Hjärnträning

Den här är mer en utbildningsapp än ett spel, men det är så kul att vi var tvungna att inkludera den i den här listan. Det hjälper dig att bli mer fokuserad, skärpa ditt sinne och förbättra dina talförmåga.

Den har över 35 spel som är utformade för att stärka många kognitiva färdigheter, inklusive minne, fokus, matematik, förståelse, etc. Delta i personliga dagliga mentala träningspass och följ dina prestationer över tiden.

Pris: Gratis (Elevate-prenumeration - $ 3,99)

Ladda ner

3. Schack - Spela och lär

Här är ett annat Apple Watch-spel för att utmana ditt sinne medan du har kul. Spela med miljontals spelare runt om i världen eller en intelligent datormotståndare och förbättra dina schackfärdigheter.

Du kan justera svårighetsgraden som du vill och analysera dina spel för att veta var du har gjort fel. Den är full av taktik, pussel, interaktiva lektioner och videor som gör den till en av de bästa schackapparna för din iPhone och iPad.

Pris: Gratis (guldmedlemskap - 4,99 USD)

Ladda ner

4. Seekers Notes: Hidden Mystery

I det här spelet är din uppgift att rädda en stad som heter Darkwood från onda krafter. Knäcka trollbindande pussel och förlora dig själv i spännande berättelser med oväntade vändningar.

Det erbjuder över 6500 spännande uppdrag och du får chansen att samla in mer än 830 unika föremål. Dessutom kan du också skapa specialföremål och till och med byta dem med andra.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Arcadia - Arcade Watch Games

Den här praktiska appen ger 15 roliga arkadspel till din Apple Watch. Samla frukt i Fruity Snake, ta skatter med The Claw, bli galet i indisk GP, rensa bubblor i Bubble Mania, förstör fiendens rymdskepp i Galaxy Invaders och mer!

Det finns dagliga, veckovisa och All Time-topplistor för att hålla din konkurrenskraft hög. Det är det perfekta spelet att döda lite tid när du är uttråkad, väntar på läkarmottagningen eller sitter fast på en lång pendling.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

6. Battle Camp - Catch Monsters

Det är dags för de starkastes överlevnad i detta monsterjaktspel. Gör dig redo att fånga, träna och utveckla över 1200 monster i denna otroliga virtuella värld. Ditt uppdrag är att bilda trupper och slåss mot dina fiender.

Du kan också knyta allianser med andra spelare och utöka din samling monster. Spela online med vänner eller främlingar och föra krig och kaos för att stiga till toppen av topplistan!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Fantastiska kockar: Match 'n Cook 

Om du älskar att spela match-tre pusselspel på din iPhone eller iPad, kommer det här spelet att ge dig samma upplevelse på din Apple Watch. Matcha ingredienserna för att tillaga smaskiga godisar och bli en fantastisk kock!

Det finns över 560 nivåer, och längs vägen kommer du att stöta på hinder, olja och till och med en motbjudande råtta. Dessutom finns det bedårande karaktärer att låsa upp när du reser världen på kulinariska äventyr, allt från din handled.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

8. Square Bird Watch - Block Jump

Det här spelet kan verka förenklat i början, men det är ganska utmanande och beroendeframkallande när du börjar. Det handlar om att rulla fågeln för att undvika färgstänk, och det finns hundratals nivåer för att underhålla dig.

Dessutom har nivåerna olika inställningar, och du kan låsa upp olika karaktärer för att lägga till det roliga. Den färgglada grafiken är en njutning för ögat och gör det till ett perfekt val att bara stanna en stund.

Pris: Gratis (Ta bort annonser + obegränsad livslängd - $ 0,99)

Ladda ner

9. Kepler Attack

Kolla in det här arkadspelet där du måste flyga genom rymden och förstöra vågor av utomjordingar. Det har presenterats i Apples samlingar "Great on watchOS 6" och "Our Favorite Apple Watch Apps".

Spelet med kort burst är perfekt för din klocka, och de snabba utomjordiska attackerna är spännande. Samtidigt använder den intuitiva kontroller med Digital Crown.

Pris:  $ 1,99

Ladda ner

10. Air Hockey Wear - Watch Game

Njut av den gamla klassiska Air Hockey på din handled med detta enkla men vackert designade spel. Använd "Digital Crown" för att flytta horisontellt och tryck på skärmen för att attackera. Gör 7 mål för att vinna.

Grafiken är minimal, men spelet lyckas fortfarande vara engagerande och utmanande. Dessutom hjälper det minimalistiska tillvägagångssättet att optimera energiförbrukningen och stöder också mörkt läge.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Cylindrar

Detta livfulla och färgstarka watchOS-spel passar både barn och vuxna. Målet är att stapla upp cylindrarna så högt som möjligt. Det är konstigt tillfredsställande och avkopplande, så perfekt för de stunder när du behöver en paus.

Även om det kan verka för förenklat, kommer det att utmana dig att nå högsta poäng och fortsätta att nå mer. Det rena gränssnittet och det enkla spelet gör det enkelt att spela från din handled.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Touch Round - Titta på spelet

Flytta Digital Crown på din Apple Watch för att försöka göra det snabbaste varvet i banan i detta spännande racingäventyr. Du kan välja mellan 5 kretsar och 20 bilar, alla med olika egenskaper.

Det är bland de enda racingspelen som är utformade för Apple Watch, och du kan till och med skicka dina poäng till topplistan. Tävla med vänner för att se vem som är den snabbaste föraren och aldrig bli uttråkad.

Pris: Gratis

Ladda ner

13. pong för Apple Watch

Njut av det klassiska spelet Pong på din Apple Watch och spela när du är på språng. Du kan välja mellan tre svårighetsgrader och även anpassa det med dina önskade färger.

Designen är minimal men ändå vacker. Det blir beroendeframkallande på nolltid. Naturligtvis är övning avgörande om du vill avancera på nivåerna och behärska rörelserna - ett utmärkt val för när du inte har något att göra eller behöver en paus från jobbet.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

14. Tiny Armies

Säg hej till detta lilla men ändå snabba erövringsspel. Du måste svepa dina enheter för att besegra fienden och strategisera när du stöter på berg, sjöar och skogar längs vägen.

Du kan spela ensam eller slåss med vänner, och de snabba spelutbrotten är perfekta att ta del av från din handled. Det är ett minimalistiskt mästerverk som fångar andan i både turbaserade strategispel och brädspel.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

15. Soccer Dribble Cup: hög poäng 

Detta snygga lilla sportiga spel har bara tre regler -dribblar genom försvararna, når motståndarens mål och naturligtvis gör poäng! Perfekt för alla dina fotbollsentusiaster där ute.

Grafiken är söt och det är lätt att spela även på klockans lilla skärm. Detta gör det användbart att ha till hands när du känner dig uttråkad eller känner dig konkurrenskraftig.

Pris: Gratis (Lås upp alla - $ 0,99)

Ladda ner

Summering 

Vilka Apple Watch-spel är dina favoriter och varför? Dela dina erfarenheter med oss ​​i kommentarerna nedan. Och glöm inte att kolla in de bästa apparna för din klocka också.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Golfappar för Apple Watch
 • Apple Watch Sports Apps
 • Musikappar för Apple Watch
 • Bästa Notes-appar för Apple Watch