Blogg

Bästa Azan-appar för iPhone och iPad 2021

Att veta exakta böntider, särskilt under Ramadan, är viktigt eftersom det är avgörande att ta snabbt och lämna aktiva former. Beroende på längd och latitud där du bor skiljer sig tidsinställningarna. Därför kommer vi med listan över de bästa Azan-apparna för iPhone och iPad för att snabbt hjälpa dig att ta reda på den faktiska bönstiden baserat på vilken plats som helst. Dessa azan-appar är exceptionellt användarvänliga. De låter dig spåra dina böner, ställa in larm och påminnelser för att hjälpa dig att hålla dig perfekt synkroniserad med de heliga uppgifterna. Låt oss ta reda på mer om dessa topp adhan-appar för iOS!

1. Muslim Pro

Högt rankad av över 30 miljoner användare, "Muslim Pro" är en imponerande azan-app. Den visar den korrekta böntiden enligt din nuvarande plats. Du kan snabbt komma åt böntid från vyn Idag på din iOS-enhet.

Den har komplett Koran tillsammans med ljudrecitationer, fonetik och översättningar. Den färgade Tajweed hjälper dig att förbättra ditt uttal när du läser Koranen. Med den animerade Qibla-kompassen samt en karta visar den också riktningen för Mecka. Den har den fullständiga muslimska Hijri-kalendern som visar heliga datum.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Athan

Athan visar inte bara den korrekta böntiden utan låter dig också spåra din bönprestanda. Med det kan du uppnå mer bönedisciplin.

Du kommer snabbt att få reda på närliggande moskéer, skolor, organisationer med deras kontaktinformation samt anvisningar. Med widgeten i dag kan du enkelt hålla reda på din bön. Den islamiska kalendern håller dig informerad om alla kommande islamiska händelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Athan Pro

Athan Pro är en måste-ha-app för muslimer. Du kan spåra både dina erbjudna och missade böner. Tack vare de platsbaserade verktygen kommer du att kunna hitta Qibla-vägbeskrivningar bekvämare.

Appen visar de verkliga böntiderna för hundratals städer i världen. Du får tillgång till kontaktinformationen och vägbeskrivningar till närliggande moskéer. Intressant nog kommer du också att låsa upp märken och uppnå en elitstatusnivå enligt din personliga poäng.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Min bön

”Min bön” är vad du bör använda för att omedelbart ta reda på bönstiderna var som helst och genomföra din bön med fullständig hängivenhet. Direkt från appens startskärm får du reda på Qibla-riktning, bönstider samt återstående tid för din nästa bön. Det ger dig den nödvändiga friheten att också justera bönstiderna.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Azan-larm

"Azan Alarm" kan vara till stor hjälp för att hålla dig upp till uppgiften både med din disciplin och Azan. Med det kan du enkelt hålla reda på dina bönstider och ställa in alarmet så att det aldrig blir sent.

Du kan välja mellan 14 fulla azanlarm. Om du vill ha något annorlunda har du också möjlighet att välja ditt favoritljud från ditt musikbibliotek. Ännu viktigare är att du enkelt kan hitta Qibla-riktningar och välja mellan sju olika beräkningsmetoder som Islamic Society of North America, Muslim world league.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Azan

Den här är en exceptionellt användarvänlig azan-app. Med hjälp av GPS visar den exakta bönstider. Enligt dina behov kan du finjustera dina böntider och hålla fast vid dina fastställda regler. Använd bönalarmet för att göra dig redo för bönen i tid och aldrig komma sent. Förutom engelska stöder det också det arabiska språket.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Ramadan Times

Ramadan Times-appen ger dig Iftar- och Sehar-tider för Ramadan-månaden. Du kommer lätt att lära känna den återstående tiden för Iftar.

Appen stöder olika tidsberäkningsmetoder för att göra din uppgift att veta rätt tid för den heliga händelsen mycket lätt. Du kan ställa in larm för att påminna dig om de viktiga sakerna och förbereda dig på ett bättre sätt. Hijri-kalendern visar alla kommande heliga händelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Azan MP3

Gillar du att lyssna på Adzan? Om ja, bör du ladda ner Azan MP3 eftersom det är ett komplett paket.

Den levereras med en omfattande samling azan. Du kan navigera genom hela biblioteket och lyssna på din favoritbön. Till exempel kommer du att njuta av att lyssna på athan från Mecka (Makkah) eller medina eller al-masjid al-haram och mer.

Med 40 olika ljud av adhan som erbjuds kommer du aldrig att tycka att hela detta paket är tråkigt!

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Sol och måne

Appen "Sol och måne" visar tidpunkter för soluppgång, solnedgång, månuppgång och månnedgång. Den användbara kompassen visar solens och månens position.

Det låter dig ange vilken plats som helst på fyra olika sätt. Som till exempel kan du använda Google Maps, latitud och longitud, välja vilken stad som helst från tillgängliga alternativ eller använda GPS eller platstjänster för att ta reda på rätt tidpunkt för soluppgång eller solnedgång på en viss plats. Appen visar också tidigare och framtida datum för södra / norra ytterligheter.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

10. Daglig Salat

Jag gillar rätt funktionalitet för "Daily Salat." Appen kanske inte är funktionsrik, men den är väldigt funktionell när det gäller att visa rätt bönstid baserat på din specifika plats. Eftersom det automatiskt uppdaterar bönstiden har du inga problem att lära känna den exakta tiden för din salat. Du kan också ställa in pre azan-påminnelse så att den är perfekt synkroniserad med ditt schema.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Loggar ut

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Använd nu dessa bästa azan-appar för att förbättra din bönedisciplin. Utnyttja Hijri-kalendern på bästa sätt och påminnelser om att hålla dig före och förbereda dig väl för heliga händelser. Vilken av dessa appar har vunnit fler röster från dig? Finns det någon azan-app som du vill se i den här applistan? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa Qibla-appar för iPhone
  • Julappar för iPhone och iPad
  • Halloween-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found