Blogg

Bästa Selfie-pinnar för iPhone X, iPhone 8, 8 Plus år 2021

Bland så många slående funktioner är de som har stulit mitt hjärta i iPhone X den vertikala dubbla kameran och TrueDepth främre kamera. Utan tvekan är Apples iPhone 10 utmärkt för mobilfotografering. Det enda tillbehöret som många av er skulle vilja köpa för att fånga fantastiska gruppbilder med iPhone är en selfie-stick, eller hur? iPhone 8 och 8 Plus har också fått köttiga förbättringar av kamerakvaliteten. Det är därför det skulle vara trevligt att utforska dessa bästa selfie-pinnar på iPhone X, iPhone 8/8 Plus och välja den som passar bäst för din enhet.

 1. Vattentät
 2. Mpow
 3. Yoozon
 4. Fugetek FT-568
 5. Matone
 6. Selfie World
 7. LATZZ
 8. FIT Top
 9. BlitzWolf
 10. Anker

1. Vattentät

Vproof ger integrerad innovationsdesign och det gör hela skillnaden. När du kollapsar ner denna selfie-stick minskar den till bara 6,5 ​​tum liten. Det betyder att din selfie-stick är lika lång som din iPhone 11 Pro Max. Du kan enkelt hantera den här pinnen i handflatan eftersom den blir den lättaste och mest snygga pinnen. När du förlänger pinnen sträcker den sig upp till 26 tum.

Varumärket har använt aluminiumlegeringsmaterial av luftkvalitet för att tillverka denna selfie-stick; för att göra det till ett vackert stycke är utsökt utförande gjort. Det är din robusta selfie-stick tillverkad av antioxidationsmaterial. Det avger inte en otäck lukt även efter kontinuerlig användning.

USP: Integrerad innovationsdesign

Kolla in på Amazon

2. Mpow

Mpow är en världsberömd tillverkare av iPhone-tillbehör som tillverkar fodral av hög kvalitet, skärmskydd, Bluetooth-hörlurar och selfiesticks. Denna Bluetooth selfie-stick har iSnap X utdragbar monopod för att fånga utmärkta selfies med dina vänner och nära och kära.

Fyra exceptionella funktioner i denna selfie-stick är rostfritt stål, matt yta, mjukt grepp och metallbas. När de kombineras skiljer dessa fyra funktioner denna produkt från andra tillgängliga på marknaden.

USP: Kraftfullt batteri

Kolla in på Amazon

3. Yoozon

Att bära en selfie-stick ger dig mycket obehag, särskilt när du är med din familj på semester. Du måste hantera många saker som din iPhone, DSLR-kamera, Bluetooth-hörlurar och vad som helst. Tack och lov har Yoozon designat en kompakt och vikbar selfie-stick som är lätt att bära.

Yoozon har briljant integrerat ett stativ i denna selfie-stick. Titta på den trådlösa fjärrkontrollen som är fäst vid handtaget på denna selfie-stick. Skjut försiktigt fjärrkontrollen från pinnen så visas ditt stativ på bara tre sekunder. Denna smarta design öppnar och stänger stativet i ett enda steg.

USP: Integrerat stativ

Kolla in på Amazon

4. Fugetek

Vad som fått mig att vilja “Fugetek FT-568 ″ är den utdragbara designen upp till 49”. Baserat på vilken typ av bilder du vill ta kan du enkelt finjustera längden på Bluetooth-selfie-pinnen. Om du till exempel vill ta en fin bild av din grupp, förläng längden. Och om du tänker på att fånga nära selfies, förkorta längden på pinnen.

Ännu bättre, du kan också konvertera selfiepinnen till ett stativ för att spela fantastiska videor. Med den löstagbara fjärrkontrollen alltid redo är det en rolig upplevelse att ta fantastiska bilder.

USP: Utdragbar design

Kolla in på Amazon

5. Matone

Matone har lagt till en tredje dimension till de traditionella selfiesticksen, som antingen användes som selfiestick eller som stativ. Vad är den tredje vinkeln mot denna blygsamma selfie-stick? Det är din Go Pro-kamera. Ja, du kan också fästa din Go Pro-kamera på denna selfie-stick och ta fantastiska bilder och spela in videor under dina semestrar.

Denna selfie-stick är den bästa produkten du kan använda vid många tillfällen. Oavsett om det är familjesammankomster, kontorsfester, äventyrsresor eller ensamresor - du kan använda den på mer än ett sätt. Den solid byggda men super eleganta profilen gör att du kan ta denna pinne på platser.

USP: Mångsidig selfie-stick

Kolla in på Amazon

6. Selfie World

Oavsett om det är trendig design eller imponerande prestanda, det här erbjudandet från Selfie World har dig täckt. Personligen gillar jag dess kompakta design och den säkra låsmekanismen.

Du kan enkelt justera telefonhållaren så att den tar både vidvinkel- och närbildsbilder. Denna Bluetooth-selfie-stick kan förlängas upp till 27 ″ vilket är tillräckligt bra för att leva upp till din uppgift.

Det utmärker sig också som en praktisk monopod som låter dig spela in minnesvärda videor. Med nylonarmbandet är det bekvämare att bära Selfie World. Det är inte allt, du får en pålitlig livstidsgaranti på denna selfie-stick.

USP: Avancerad Bluetooth-teknik i USA

Kolla in på Amazon

7. LATZZ

Om du letar efter en mångsidig selfie-stick, gå till LATZZ. 3-i-1-funktionaliteten (selfie stick-stativ, bordsstativ, handhållet stativ) gör det till en stor tillgång för folk som har en stor förkärlek för fotografering.

Selfiepinnen och stativet har flera vikningsalternativ som gör det enkelt att klicka på bilder när som helst och var som helst. Förutom det gör aluminiumlegeringen den rostfri och hållbar nog att bära var som helst i världen. Slutligen har den också en Bluetooth-slutare för att klicka på handsfree-bilden.

USP: 3-i-1-funktionalitet

Kolla in på Amazon

8. FIT Top

Om du är ute efter en lång selfie-stick, prova FIT Top Topfit. Du kan justera den från 56 cm till 300 cm (22 tum – 118 tum). Använd den långa längden för att fånga mer landskap och inkludera fler människor i bakgrunden. Dra nytta av den korta längden för att ta en intim bild med din älskande vän.

360 graders justerbart huvud gör att du enkelt kan hitta den fantastiska vinkeln för fantastiska foton. Telefonhållaren är kompatibel med de flesta smartphones. Tillverkad av högkvalitativt aluminium och är en långvarig följeslagare för din selfietid.

USP: Justerbar telefonhållare

Kolla in på Amazon

9. BlitzWolf

BlitzWolfs selfie-stick levereras med en separat trådlös fjärrkontroll som ger dig mer bekvämlighet och komfort samtidigt som du tar tidlösa selfies med dina nära och kära. Det är din mini-selfie-stick, som är lätt att bära med dig när du är på din äventyrsresa.

Klicka på tusentals selfies på din iPhone eftersom den här pinnen har 65 mAh litiumbatteri som låter dig klicka 50000 selfies när du laddar pinnen i 45 minuter. Vill du få stabila bilder? Använd stativet och montera din iPhone och använd sedan fjärrkontrollen för att klicka på de bästa bilderna var som helst.

USP: Halkfri fotplatta

Kolla in på Amazon

10. Anker

Anker är utan tvekan ett ledande varumärke inom iPhone-tillbehör. Denna selfie-pinne för iPhones i stora storlekar är mycket justerbar eftersom den kan sträcka ut 29,7 tum för att rymma alla dina vänner och nära och kära på din iPhones skärm.

För att göra det mer bärbart har Anker använt aluminiumlegering, som är tålig men ändå lätt. Så du kan ta din fotograferingsupplevelse till alla grova terräng, där du måste gå genom skogar, branta kullar, kallt vatten och hårdhet i naturen. Jag är imponerad av dess otroliga batteritid som varar 20 timmar när du laddar den.

USP: 20-timmars batteritid

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så vilken av dessa selfiesticks har du valt för din smartphone? Jag antar att det är den som är ultraportabel och lätt kan justeras för att ge en perfekt vinkel. Låt oss veta dess namn och den kvalitet du gillade i den.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus billaddare
 • iPhone X, iPhone 8/8 Plus trådlösa laddare
 • Bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus bilfästen
 • Recension: AIR PIX av AirSelfie
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found