Blogg

Bästa iPhone 8 trådlösa laddningsfodral 2021

Jag laddar mest min iPhone 8 trådlöst på grund av den bekvämlighet som den erbjuder. För att se till att jag inte behöver ta bort fodralet varje gång jag behöver ladda enheten väljer jag locket som stöder Qi-standarden för trådlös laddning. Med det breda utbudet av alternativ som finns är det inte en stor sak att hitta de bästa iPhone 8-kompatibla laddningsfodralen.

Om du också vill dricka upp din enhet trådlöst vill du ha ett av dessa fall. Även om många av dessa omslag har slät hud, finns det en hel del fall med mycket skyddande uppbyggnad som ger en smart skydd för din smartphone. Och ja, vi har också inkluderat några genomskinliga fodral för folk som gillar att låta sin enhet glöda utan hinder. Därför kan du välja ett ärende beroende på ditt behov.

 1. Spigen Ultra Hybrid S
 2. ESR
 3. RANVOO
 4. Spigen Liquid Air Armor
 5. ESR
 6. JETech
 7. Anker Ice-Case
 8. RANVOO
 9. EasyAcc
 10. TORRAS kärleksserie
 11. Spigen Neo Hybrid

1. Spigen Ultra Hybrid S

Om du vill ge din iPhone full licens för att lysa elegant, skulle "Spigen Ultra Hybrid S" -fallet vara ett bra alternativ. Den extremt transparenta designen säkerställer att du kan flagga din smartphone med aplomb.

Blandningen av hård PC och mjuk TPU har gjort det tillräckligt hållbart för att ge din smartphone skydd mot droppar. Luftdämpningsteknik stärker hörn för att tåla stötar. Metall kickstand förbättrar din handsfree-upplevelse. Dessutom kan du välja Ultra Hybrid S i två färger: rymdkristall och kristallklar.

USP: Kristallklar design

Kolla in på Amazon

2. ESR

ESR har en iögonfallande tunn profil. Eftersom väskan är mycket flexibel är den enkel att installera och ta bort. TPU-struktur gör ett bra jobb med att hålla fingeravtryck borta och låter inte smuts byggas upp. Dessutom erbjuder det också förbättrad grepp som kan vara praktiskt för folk som har butterfingers.

Den 1 mm upphöjda läppen för skärmen och 1,3 mm kameraring hjälper fodralet att erbjuda nödvändigt försvar mot repor. Dessutom finns ESR i sex fascinerande färgvarianter.

USP: Mjuk texturerad hud

Kolla in på Amazon

3. RANVOO

För att visa upp din iPhone 8 i stil, skulle du älska att ha detta extremt flexibla fodral. Det mjuka TPU-materialet har spelat en viktig roll för att göra detta lock så elastiskt.

Stötfångarkonstruktionen lägger till nödvändiga muskler i vapenhuset för att hjälpa locket att överleva den låga effekten. Med mikrostrukturen kan locket också bekämpa fläckar och fingeravtryck. Så förvänta dig att detta tydliga fall håller transparensen intakt länge.

Dessutom finns det här tunna klara omslaget från RANVOO i fyra charmiga nyanser, nämligen rött, roséguld, silver och svart.

USP: Ultraflexibel

Kolla in på Amazon

4. Spigen Liquid Air Armor

Vad som gör "Spigen Liquid Air Armor" till ett värdigt tävlande för ditt val är det gummierade greppet och formprofilen. Tillverkad av högkvalitativ TPU, den är extremt mjuk och flexibel. Därför kommer du inte ha svårt att installera fodralet på din enhet.

Designen i ett stycke slingrar sig felfritt på iPhone 8. Strukturerad yta känns varm vid beröring, medan de taktila knapparna ger bättre klick. Dessutom kommer Liquid Air Armor endast i två färger: svart och midnattblått.

USP: Säker greppdesign

Kolla in på Amazon

5. ESR

Vill du ha ett mer funktionellt fodral till din iPhone 8? Du bör inte missa ESR.

Väskan har dubbelskiktad konstruktion förstärkt av robust PC-rygg och mjuk stötfångare. Den mjuka ramen tillåter inte att smarttelefonen glider bort från dina händer.

För mig är det största inslaget i detta fall metallstativet som gör att du kan placera din smartphone både i stående och liggande läge som verkligen kan stärka din medievisningsupplevelse. Utöver förbättrad handsfree-upplevelse finns det här fodralet från ESR i tre färger: svart, silver och rosaguld.

USP: Förbättrad handsfree-upplevelse

Kolla in på Amazon

6. JETech

Mycket få tydliga fall för iPhone 8 är lika kända (fyra och en halv stjärnor av över 3 000 kundrecensioner) som den här från JETech. Tillverkaren har använt kombinationen av PC och TPU-material för att göra det tillräckligt snyggt för att se elegant och robust ut för att motstå stötar.

Men vad som gör detta tydliga täckning ett snitt över många av sina motsvarigheter är UV-motståndet. Som ett resultat blir inte fodralet gult eller tappar det tydligheten.

Den upphöjda läppen tillåter inte att den bakre kameran och pekskärmen grovs upp av skrapor. Ännu bättre, du har möjlighet att välja din favorit JETech-klädsel i sex iögonfallande färger: rött, roséguld, guld och mer.

USP: Anti-gul

Kolla in på Amazon

7. Anker Ice-Case

Anker Ice-Case är för de som gillar att visa upp sin iPhone. Sportig transparent design, gör det möjligt för smarttelefonen att avslöja sin charm utan någon spärr. Kombinationen av PC och TPU-material ger den önskade soliditeten för att överleva oavsiktliga droppar.

Förstärkt stötfångare stärker dess struktur ytterligare. Utskärningarna är mycket exakta; ger bekväm åtkomst till kamera, port, knapp och sensorer. Dessutom kommer Ice-Case med 18 månaders garanti och finns i tre färger: svart, gunmetal och roséguld.

USP: Förstärkt stötfångare

Kolla in på Amazon

8. RANVOO

Jag gillar den tunna och kompakta designen på RANVOO. Fodralet är förberett med en hård dator och ser ganska smal ut, men det är tillräckligt starkt för att avvärja repor och tål även mindre påverkan.

Gummibelagd rygg tillåter inte damm eller smuts att byggas upp. Täckta knappar är ganska känsliga för beröring. Tillgången på sex färgalternativ som svart, blå, mörkblå, guld, rött och rosaguld gör att du kan välja en perfekt passform för din smartphone. Dessutom får du ett års tillverkargaranti i RANVOO-fodral.

USP: Attraktiv sned design

Kolla in på Amazon

9. EasyAcc

Kvaliteten som har tilltalat mig i EasyAcc är den ultratunna designen som gör en fantastisk matchning med iPhone. Kopplad hård PC-konstruktion toppas av den matta ytan som förstärker dess utseende.

Förhöjd kant låter inte pekskärmen glida på ytan. Det finns också en avfasad kant för att kameran ska hålla den skyddad. Den har några skärningar längst ner så att du enkelt kan ta bort fodralet. Dessutom finns EasyAcc i attraktiva färgvarianter som svart, blått och rött.

USP: Höjd kant för kamera och skärm

Kolla in på Amazon

10. TORRAS kärleksserie

Omfamna flytande silikongel. TORRAS Love Series har en ganska känslig profil. Det högkvalitativa PU-lädret har gett det en varm känsla. Mjukt texturerat exteriör passar alla handflatans konturer, vilket gör det bekvämare att bära iPhone i händerna.

Inre mikrofiberkudde har pansar sin struktur för att motstå repor. Dessutom kan det också skingra mindre påverkan. Dessutom finns Love Series-fodral i sju underbara färger och toppas av livstidsgarantin.

USP: Inre mikrofiberkudde

Kolla in på Amazon

11. Spigen Neo Hybrid

Kvaliteten som har tilltalat mig i "Spigen Neo Hybrid" är den välbyggda designen som inte bara gör ett imponerande par med iPhone utan också ger det ett pålitligt skydd. Kombinationen av hård PC och flexibel TPU har stärkt hybridstrukturen för att motstå stötar och absorbera stötar.

Hörnen har en extra sköld för att slå ner stötar. Det gummerade mönstret gör att du kan hålla din smartphone bekvämare. För att alla ska vara så skyddande stöder Neo Hybrid trådlös laddning. Dessutom kan du välja det här fodralet i sex färgalternativ inklusive guld, gunmetal.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så, vilket av dessa fall kommer att matcha din iPhone 8? Låt oss veta namnet i kommentarerna nedan.

Jag trodde att du också skulle vilja titta på dessa inlägg:

 • Bästa plånboksfodral för iPhone 8
 • iPhone 8 batterifodral
 • Bästa iPhone 8 Slim Cases
 • Bästa iPhone 8-fodral