Blogg

Bästa DJ-appar för iPhone och iPad 2021

Under de senaste åren har DJ-appar förvandlats från att vara en nyhet till praktisk musikblandning. Även om de aldrig kan ersätta skivspelare och konsolers fulla funktionalitet, är de en anmärkningsvärd resurs för husfester eller andra små evenemang. De är fulla av funktioner och gör att du kan räffla en budget! Här är några av de bästa DJ-apparna för iPhone och iPad .

 1. edjing Mix
 2. djay
 3. Pacemaker
 4. Music Maker JAM
 5. DJ Mixer Studio
 6. Du slår
 7. DJ Mix Pads 2
 8. Cross DJ
 9. Deej
 10. DJ Player Professional

1. edjing Mix

“Edjing Mix” gör din iPhone till en fantastisk DJ-uppsättning med mer än 20 fx och funktioner. Det låter dig remixa med lätthet och effektivitet. Eftersom du snabbt kan komma åt dina spellistor från iTunes, Deezer (kräver ett premiumkonto) och SoundCloud blir din uppgift att mixa och matcha mycket enkelt.

Mer än 50 miljoner låtar är bara några få klick från att få upp din festtid. Kösystemen gör att du kan förbereda din låt precis som du vill.

Kompatibilitet:  iPhone, iPad och iPod Touch

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

2. djay

Algoriddims djay består av alla funktioner som effektivt kan göra din iPad till en bra DJ-installation. Du kan komma åt upp till 25 spår från ditt eget musikbibliotek. Det har ett användarvänligt gränssnitt och har mycket låg latens konvergerar, vilket ger dig en mer professionell känsla och effekt.

Både elever och experter kan använda den här appen för att dabba med låtar, vilket ger resultat av hög kvalitet. Några av de utmärkta funktionerna i appen inkluderar beatmatchning och automatiskt tempo, en blandad spellista med dina låtar och looping.

Denna DJ-app är kompatibel med alla huvudljudformat som .wav, .aac, .mp3 och .aiff.

Kompatibilitet:  iPhone, iPad och iPod Touch

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

3. Pacemaker

Pacemaker DJ är en enkel app laddad med många kraftfulla funktioner för Spotify-användare. Du kan enkelt välja låtar från din privata spellista och ladda den på din festspellista för blandning utan att göra om spellistor.

Den har platta gränssnittselement och pastellfärger istället för skivspelare som ser realistiskt ut. Du har allt kreativt utrymme för att blanda låtar med alternativ till skrapan, antingen skivspelare, synkronisera beats av flera låtar och även crossfade med en skjutreglage.

Appen ger många effekter som du kan inkludera från kontroller i mitten av skivspelarna.

Kompatibilitet:  iPhone, iPad och iPod Touch

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

4. Music Maker JAM

Här är en annan app som gör det enkelt att skapa musik med tusentals slingor, beats och prover i studiokvalitet som du kan använda för att börja mixa spår. Du kan till och med direkt dela dina skapelser med en global publik.

Dessutom låter det dig spela in sång och remixa spår genom att skaka din enhet. För ännu mer kontroll kan du justera tempo och harmonier, redigera sångdelar och lägga till fantastiska realtidseffekter. Bäst av allt är det superlätt att använda och garanterar timmar av kul.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod touch

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. DJ Mixer Studio

DJ Mixer Studio verkar vara ett ganska bra paket. Det imponerande användargränssnittet och effektiva redigeringsverktyg gör det till en värdig satsning för din DJ-tid.

Appen är helt integrerad med iCloud-musik och iTunes-musikbibliotek. Därför kan du direkt få tillgång till alla dina spår och spellistor för snabb redigering.

Funktioner som crossfade-effekter och flera ljudeffekter ger dig mer kontroll. Du kan mixa och matcha spår, justera tempo och tonhöjd för att skapa imponerande spår som kan föra alla till dansgolvet!

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod touch

Pris:  Gratis

Ladda ner

6. U-slag

U Beats är en enkel app för iPhone och iPad för att blanda dina favoritspår direkt på dina handflator. Det låter dig lägga till trummor, rullar och andra effekter i dina befintliga spår. Inte bara det, du kan också skapa en melodi direkt från grunden.

Appen levereras med förbyggda ljudeffekter, olika instrument och många andra funktioner för nybörjare såväl som avancerad DJ. Den gratis versionen av appen är en utmärkt plats att börja med, och om du gillar det kan du prenumerera på olika tillgängliga planer.

Kompatibilitet:  iPhone, iPad och iPod Touch

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 3,99)

Ladda ner

7. DJ Mix Pads 2

Vill du någonsin skapa och remixa musik utan ansträngning? "DJ Mix Pads 2" är precis rätt folie för dig att liva upp din DJ-tid med det roliga och känsla som behövs. Med den här DJ-appen kan du skapa och remixa musik med optimal lätthet.

Det finns många olika typer av ljud och beats för att ge mer krydda. De professionella ljudeffekterna ger musiken mer värde och förbättrar dess kvalitet. Du kan också lägga till ett anpassat ljud så att din musik sticker ut.

Kompatibilitet:  iPhone, iPad och iPod Touch

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

8. Cross DJ

Cross DJ har alla nödvändiga funktioner i ett DJ-system, till exempel en mixer med EQ i mitten och två däck på sidan. Cross DJ Free erbjuder dig två effekter, flanger och eko med andra tillgängliga via köp i appen.

Appens loopningsfunktion är användarvänlig och köpoängen är korrekta. Eftersom Cross DJ har samarbetat med Soundcloud kan du söka efter dina låtar som är lagrade i ditt Soundcloud-konto och använda dem för DJing.

Gränssnittet kan verka underhänt, men det här är en ganska kompetent app som går bra som kan leverera stor tid.

Kompatibilitet:  iPhone, iPad och iPod Touch

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Deej

Den fashionabla namnet "deej" är en måste-ha-DJ-app för nybörjare. Appen har en interaktiv handledning som hjälper greenhorns att lära sig konsten att redigera musik naturligt.

Med fantastiska öglor och effekter berikar det din musik. Det finns också en liten krosseffekt som pryder ditt spår. Du kan använda trebandsutjämnare för att styra din musik helt.

Dessutom kan du spela in dina sessioner och ladda upp dem till SoundCloud, MixCloud och Dropbox.

Kompatibilitet:  iPhone, iPad och iPod Touch

Pris:  $ 5,99

Ladda ner

10. DJ Player Professional

DJ Player utmärker sig genom att stödja ett brett utbud av enheter och USB-gränssnitt. Den här appen överträffar dina förväntningar genom att ge dig många extra verktyg och låta dig skapa många effekter på din enhet.

Medan den kompletta listan med funktioner kan skapa ett komplicerat arbetsområde kan personer som bekanta sig med kontrollerna ta fram inspirerande musik. Så snart du synkroniserar någon ljudkälla, fungerar appen snabbt för att ladda musik i din mixerbås, så att du kan blanda den till ditt nöje.

Alla alternativ i appen är synligt märkta och användarvänliga. Den levereras med kraftfulla funktioner som flera utmatningslägen, MIDI-anslutning, Timecode vinylkontroll och mer.

Kompatibilitet:  iPhone, iPad och iPod Touch

Pris:  Gratis (DJ Player Pro i 5 månader - $ 2,99)

Ladda ner

Summering 

Så vad väntar du på? Gå och släpp några slag! Och låt oss veta nedan vilken DJ-app du tycker är bäst för din iPhone.

Du kanske också vill se:

 • Bästa iPhone-appar
 • Videoredigeringsappar för iPhone
 • Bästa iPhone Bakgrundsappar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found