Blogg

Bästa iMessage-spel för iPhone och iPad 2021

iMessage är en av de främsta anledningarna till att människor väljer att stanna i Apple Ecosystem. Det tippas som ett av de säkraste sätten att skicka meddelanden och roligt också. iMessages har uppdaterats med många andra roliga funktioner som klistermärken, memoji, animoji och bubbeleffektmeddelanden; spelet integration uppdatering förblir människors favorit. Jag har en lista med spel som jag älskar att spela inom iMessage, och jag har filtrerat de bästa iMessage-spelen för iPhone och iPad.

Obs: För att spela iMessage-spelet måste den andra personen också ha spelet installerat på sin iPhone eller iPad.

1. 8 bollpool

Det klassiska och mest älskade poolspelet för iPhone kommer nu med iMessage-kompatibilitet. Ha det roligt att utmana dina vänner till poolspel nu från din iMessage själv.

Detta spel för iMessage kommer med massor av funktioner som kan avnjutas från meddelandeprogrammet. Lägg bara till det här spelet i din iMessage-applåda och börja spela det klassiska poolspelet med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Game Pigeon

Detta är ett allt i ett spel för iMessage. Spela en omgång 8-bollpool eller utmana din vän att besegra dig i slagskeppet. Överlägset spelduva är det mest omfattande spelet du kan spela från iMessage. Det har flera spelalternativ för dig och din vän att njuta av en fantastisk tid att utmana varandra.

Game Pigeon-förlängning för iMessage erbjuder olika multiplayer-spel som Cup Battle, 20 frågor, Checkers, 4 i rad och andra. Game Pigeon är speciellt utvecklad för iMessages, och därmed är grafiken i detta spel ganska snygg.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Bubble Witch Saga

Ett annat välkänt spel för att stödja iMessage är denna Bubble Witch Saga. Spelare som älskar att spränga de flerfärgade bubblorna kanske redan känner till den här appen. Du måste bara installera den här appen från din iMessage app store, och du är redo att spränga bubblor med dina vänner från iMessage.

Bubble Witch Saga är en av de appar som förstör. Du känner omedelbar tillfredsställelse när du spränger en stor grupp gillade färgade bubblor. Spela detta iMessage-spel för iPhone och iPad med dina vänner genom iMessage, efter en lång dag på jobbet och hjälp varandra att lindra stress och spänning.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Pictoword

Testa dina gissnings- och teckningsförmåga tillsammans med ditt ordförråd med detta Pictionary-spel för iMessage. Gissa ordet från två eller flera bilder och tjäna poäng. Verkar lätt, eller hur? Men lita på mig, det är inte så enkelt som du tror det är.

IMessage Pictoword-spelet är ännu roligare än det vanliga. I det här spelet får du ordet, och din vän måste gissa ordet baserat på bilden som du ritar. Du vet inte ens var tiden flög förbi med den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Tayasui skiss

Ha kul med att göra galna skisser med dina vänner i iMessage-appen. Tayasui Sketch är ett fullständigt spel som du kan använda för att skapa vackra och kreativa mönster och ritningar på din iPhone.

Gör roliga skisser med dina vänner i iMessage-appen och dela den med andra. Du kan tävla med varandra eller göra en målning tillsammans. Låt din kreativitet springa vild med den här appen. Lägg till detta i din iMessage-applåda idag.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Brevkylskåp

Om du någonsin har älskat att spela kylmagnet-spelet, skulle du vilja ha det här spelet för iMessage. För människor som har kul att skriva knäppa ord på sitt kylskåp eller de som älskar att spela korsord och scrabble är den här iOS-appen värt ett skott.

En perfekt cocktail av korsord och scrabble detta spel tar dig ner i minnesfältet med dess användargränssnitt. I det här iMessage-spelet börjar du med en handfull färgglada brevmagneter och skjuter dem för att bilda ett ord. Utvecklarna har med rätta sagt i spelbeskrivningen att "det är dags att se över det äldre äktenskapet mellan ljusa plastbokstäver och iskalla köksapparater, med Letter Fridge-appen."

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Cobi Darts

Öva ditt mål och skärpa dina färdigheter med det här roliga dartkastningsspelet som finns tillgängligt direkt i iMessage. Du kan prova alla olika roliga lägen på egen hand eller med vänner.

Den har färgglad grafik som håller dig fast och engagerande spel som kommer att resultera i episka fram och tillbaka strider medan du textar. Det finns även anpassade karaktärer som ökar upplevelsen.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Schackmatta

Ärligt talat har jag aldrig varit bra på att spela schack, men jag har känt ett par människor som tycker om ett bra schackspel och har spelat schackspel för en hel del nu.

Så, The Checkmate-appen är speciellt för alla schackälskare. Börja spela schack med dina vänner på iMessage. Du kan spela den här appen i din egen takt, vilket är det bästa med det här spelet. Gör ditt drag på din fritid och låt din vän spela sitt drag på sin fritid.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

9. Mr. Putt

Om du och dina vänner är fans av ett bra golfspel, är det här iMessage-spelet det perfekta valet för dig. Vänta inte på en ljus solig dag för att spela golf med dina vänner istället installera detta virtuella golfspel och spela med dina vänner direkt från din iMessage.

Med fyra olika arkader och platser är du säkert på ett roligt golfspel. Sväng in, slå bollen och utvärdera varandras prestationer. Du kan antingen ha en två-spelare face-off eller en grupp strid i detta exklusiva spel.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Sanning Sanning lögn

Hur bra är du för att få dina vänner att bluffa? Hur väl känner du dina vänner? Få dina svar på båda dessa frågor med det här spännande iMessage-spelet som låter dig och dina vänner spela ett gissande spel av sanningar och lögner.

Berätta för dina vänner två sanningar och en lögn och låt dem göra detsamma. Gissa vilka uttalanden som är sanna och vilka som är bluffar. Njut av det här spelet med dina vänner genom iMessage-chattar och gräva ut några intressanta, roliga fakta om dina vänner. Du vet aldrig vilka hemligheter de kan avslöja.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det sista ordet…

Jag hoppas att du älskade de här iMessage-spelen för iPhone och iPad. Låt oss veta vilket spel du är intresserad av att installera och dela dina andra spelpreferenser för iMessage också.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPhone- och iPad-appar för filmälskare
  • Fotbollsappar för iPhone och iPad
  • Snabbläsande appar för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone Emoji-appar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found