Blogg

Bästa iPad Pro skärmskydd i härdat glas 2021

Den bästa produkten måste utsmyckas med de bästa tillbehören. Ett hushåll på en miljon dollar ser ut som en skit om du placerar en illa dörrmatta vid ingången, kommit överens? På samma sätt bör din iPad Pro, som förmodligen är en av de bästa prylarna under decenniet, skyddas av de bästa tillbehören i världen. Våra redaktörer har arbetat övertid för att handplocka varje iPad Pro-skärmskydd för att komma till listan över de tio bästa. Om du undrar varför vi ska presentera den här listan över skärmskydd av glas, särskilt när vi redan har behandlat filmskydd, är svaret skillnaden mellan de två. Från kvalitet till prestanda till pris kan du se en anmärkningsvärd skillnad mellan ett glasskärmskydd och dess motsvarighet i plast.

1. Sparin

Om du tror att ”smal figur” är ett Hollywoodfenomen, tänk om igen. Slemhetens virala inverkan har gripit allt och allt; även de livlösa sakerna sparas inte. Titta på detta ultratunna iPad Pro-glasskydd. Varför ska du lägga till extra bulk på din iPad?

Njut av denna högupplösta och högupplösta Retina-skärm med enkel installation, perfekta utskärningar och vacker design. Du kan klistra in det här skärmskyddet utan problem. Och inte att glömma, det är bubbelfritt.

USP: Anti-rep

Kolla in på Amazon

2. PERFEKTSIKT

Med 2,5D böjd kantad design ger PERFECTSIGHT pekskärmens helskärmstäckning. Med de exakta utskärningarna installeras den fläckfritt på skärmen.

På grund av det högkvalitativa härdat glaset har det 9H-hårdhet som kan motstå skärpan på även kniven. Det anti-blåa ljusmaterialet minskar ögonbelastningen. Därför kommer dina ögon inte att brinna även efter att ha använt enheten i timmar. Dessutom är skärmen ganska lyhörd för beröring och håller också fingeravtryck i schack.

USP: Anti-blått ljusmaterial

Kolla in på Amazon

3. TANTEK

När du använder en iPad Pro måste man täcka ett stort område. Man har inte råd att trycka två gånger på någon app. TANTEK vet detta och har därför utformat ett mycket lyhört skärmskydd som snabbt registrerar din kran. Med noll bubblor och 99,99% transparens är konsumtion och typning av innehåll på detta odjur en utmärkt upplevelse.

TANTEK har använt branschledande 9H-hårdhet för att tillverka detta äkta härdade glas för att skydda originalskärmen på din iPad Pro.

USP:  Branschledande hårdhet

Kolla in på Amazon

4. MEGOO

“MEGOO” har kommit med ett skärmskydd av högsta kvalitet som ger högupplöst klarhet. Bortsett från att ge en förbättrad betraktningsvinkel, skyddar skärmförsvararen också pekskärmen från scuffs.

Den pålitliga 9H-hårdheten har gjort den tillräckligt stark för att bekämpa stötar och erbjuda pekskärmen den nödvändiga skölden. Den är exakt kapad och har släta kanter. Som ett resultat tycker skärmförsvararen att det är lite lätt att montera på skärmen.

USP: Exakt skurna och släta kanter

Kolla in på Amazon

5. SHARKSBox

Med "SHARKSBox" får din iPad Pro-pekskärm en solid försvarare. Tillverkad av förstklassigt gorillaglas, det är exceptionellt reptåligt.

Anti-damm-nano-beläggningen låter inte smuts samlas upp på skärmen. Således kommer du alltid att tycka att det är ganska lyhört för beröringen.

Eftersom skärmen är bubbelfri kan du installera den utan hicka. Dessutom kommer SHARKSBox med en tillförlitlig 18 månaders tillverkargaranti.

USP: Anti-damm nano-beläggning

Kolla in på Amazon

6. JETech

När du pratar om de bästa skärmskydden för iPad Pro kan du inte utesluta erbjudanden från JETech. Höjdpunkten i detta skärmskydd är 0,33 mm tjocklek som ger det möjlighet att enkelt motstå skrapa. Med branschstandardens hårdhet har den den styrka som behövs för att skydda pekskärmen.

Tack vare de rundade kanterna installeras den smidigt på skärmen. Den höga tydligheten förbättrar din tittarupplevelse. Dessutom håller det smuts och smuts bort för att hålla skärmen lyhörd.

USP: 0,33 mm tjocklek

Kolla in på Amazon

7. amFilm

Med sin 0,33 mm tjocklek är amFilm en pålitlig och elastisk följeslagare för din iPad Pro. Installera den här glasskärmen och upplev ultraklar transparens upp till 99,9%.

Skyddet ger dig en naturlig tittarupplevelse; Dessutom är den mycket hållbar och reptålig eftersom den har 9H hårdhet. Eftersom det är speciellt utformat för Apple iPad Pro är skyddet kompatibelt med Apple Pencil och oklanderlig känslighet för pekskärmen.

USP: 2,5D rundad kant

Kolla in på Amazon

8. Tech Armor

Tech Armors skärmskydd i härdat glas har gått igenom så många kvalitetstester att du blindt kan lita på dess styrka och prestanda. Tech Armors skärmskydd är ett känt namn inom iPhone-skyddande tillbehör och är kompatibelt med Apple Pencil. Du kan smidigt skriva, rita och skissa med Apple Pencil.

Detta ballistiska glas är tillverkat av premiummaterial och expertdesign. Du kan använda det härda glaset på din iPad Pro 2015 och 2017.

USP: Ballistiskt glas

Kolla in på Amazon

9. Syncwire

Syncwire skärmskydd har perfekta utskärningar och är utformad för att vara fallvänlig. Att vara gjord av högkvalitativt härdat glas kan du lita på att den har den industristandarda soliditeten. Således kan det utan problem bekämpa stötar och skav.

2,5D böjda kanter spelar en viktig roll för att hjälpa den att passa fläckfritt på den stora skärmen. Dessutom förbättrar den oleofoba beläggningen dess användbarhet och skärmskyddet kan motstå svett och skurar obefläckat.

USP: 2,5D böjda kanter

Kolla in på Amazon

10. Supershieldz

Din 12,9-tums iPad Pro är så fascinerande att alla vill smeka skärmen med fingrarna. Tack och lov har Supershieldz kommit fram till rätt lösning; detta skärmskydd är utrustat med anti-fingeravtryck och antireflexbehandlad mattskyddsteknik.

En annan anmärkningsvärd funktion är den japanska PET-filmen, vilket gör installationen extremt enkel och det lämnar inga rester efter appliceringen. Du kommer att uppleva en naturlig känsla medan du interagerar med din stora iPad Pro och njuta av verklig beröringskänslighet.

USP: Japansk PET-film

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Så har du valt försvararen för pekskärmen? Låt oss veta om det.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa 12,9-tums iPad Pro-fodral
  • 12,9-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
  • Bästa 12,9-tums iPad Pro Folio-fodral
  • Bästa 9,7-tums iPad-fodral