Blogg

Kalendervarningar fungerar inte på iPhone eller iPad? Här är en fix

Kalendervarningar är som standard inställda på att varna dig en dag innan händelsen inträffar. Men detta kan ändras och om du synkroniserar flera kalendrar kan det ändras. Tydligen kan detta leda till problem som att kalendervarningarna inte fungerar alls.

Även om det finns flera berättelser om detta, kommer vi att undersöka hur vi fixar kalendervarningarna som du vanligtvis tänkt. Till att börja med är detta temat: Jag vill ställa in kalendervarningar som jag vill. Tack och lov låter iOS dig göra det. Här är hur.

Så här ställer du in kalendervarningar för evenemang / födelsedagar etc på iPhone och iPad

Steg 1. Öppna appen Inställningar .

Steg 2. Bläddra ner och tryck på Kalendrar.

Steg 3. Scrolla ner. Under kalendrar , bör du se standard Alert Times . Tryck på det här.

Steg 4. Du kan nu trycka på vart och ett av alternativen (födelsedagar, händelser, heldagshändelser) för att ställa in en specifik varningstid för dessa.

Typiska varningstider

# 1: För födelsedagar vill du vanligtvis ha en varning 1 dag före (9.00) om du planerar noggrant eller på dagen för händelsevarningen om du planerar dagen.

# 2: För händelser som är tidsspecifika vill du ha en varning på 30 minuter före (eller mindre).

# 3: För heldagshändelser behöver du uppenbarligen bara en varning på dagen.

Men naturligtvis är allt detta bara relativt. Du kan ställa in vilken som helst specifik varningstid enligt dina önskemål.

Nu är allt detta för enskilda händelser som du har i din kalender. Fungerar dessa på alla kalendrar som du synkroniserar? Ja, oavsett vilket konto du synkroniserar från. Gmail, Exchange, iCloud, etc.

Observera dock att om du stöter på varningsproblem kanske du vill kontrollera händelseegenskaperna från själva Kalender-appen. Antag att en händelse har en varning inställd på ingen inom sina preferenser, du kommer inte att få en varning.

Läs också:

  • Så här lägger du till amerikansk helgdag till iPhone, iPad och Mac-kalendern
  • Bästa kalenderappar för iPhone

Det är allt!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found