Blogg

Bästa iPhone XR skärmskydd i härdat glas 2021

När det gäller att skydda din premium iPhone XR måste du noga välja rätt fodral samt skärmskydd. Det senare är kanske ännu mer oumbärligt eftersom pekskärmen är den överlägset delikaste delen av din enhet och lätt lockar skador i form av repor, stötar eller fläckar. Gör det till en prioritet att skydda det från vardagligt slitage med dessa bästa iPhone XR skärmskydd .

 1. Spigen skärmskydd i härdat glas
 2. ESR 3D böjt härdat glas
 3. Trianium HD Clarity Glass Protector
 4. Ailun Anti Scratch skärmskydd
 5. Maxboost 0,25 mm härdat glas
 6. JETech Privacy Screen Protector
 7. TORRAS Diamonds hårt skärmskydd
 8. Supershieldz Bubble Free skärmskydd
 9. Caseology iPhone XR skärmskydd
 10. Mkeke kompatibelt skärmskydd

1. Spigen skärmskydd i härdat glas

Du kan inte gå fel med ett skärmskydd från ett ledande namn som Spigen. Den innehåller ett innovativt installationssats för automatisk justering för enkel användning. Allt som krävs är tre enkla steg och inga bubblor dyker upp.

Vidare erbjuder en oleofob beläggning dagligt fingeravtrycksmotstånd. Detta säkerställer att din iPhone-skärm ser snygg och obefläckad ut över tiden.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

2. ESR 3D böjt härdat glas

ESR är en annan mästare för kvalitetsskydd för din förstklassiga iPhone. Detta skärmskydd erbjuder specialdesignade 3D-böjda kanter för ökad komfort och förbättrat kantskydd.

Dessutom har den härdat speciellt för att tåla upp till 10 kg kraft, vilket hjälper till att skydda din skärm från skador. ESR erbjuder 100% nöjdhetsgaranti. Så du kan få en återbetalning eller ersättning om du är missnöjd med produkten.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

3. Trianium HD Clarity Glass Protector

Detta kristallklara skärmskydd skyddar konsekvent din skärm från repor, slitage och stötar. Det är hållbart med en skyddande hydrofob och oleofob beläggning som stöter bort fingeravtrycksmärken och flytande rester.

Den levereras också med ett fulladdat kit för en snabb och enkel installationsupplevelse. Och Trianiums livstidsgaranti garanterar kundnöjdhet.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

4. Ailun Anti Scratch skärmskydd

På grund av den avrundade designen på iPhone XR täcker detta skyddade härdade glas inte hela skärmen för att förbättra kompatibiliteten med de flesta fall. Samtidigt ger det maximalt skydd mot repor, repor och stötar.

Den har 99,99% högupplöst klar hydrofob och oleofob skärmbeläggning för att skydda mot svett och oljerester från fingeravtryck. Utför ditt liv enkelt utan att oroa dig för att skada din telefon.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

5. Maxboost 0,25 mm härdat glas

Detta Maxboost-glasskärmskydd täcker helt din iPhone-skärm utan att störa väskan. Vid behov är den belagd med hydrofoba och oleofoba transparenta lager för att hålla bort svett och oljerester från fingeravtryck.

Dessutom innehåller den en bekymmersfri installationsram för enkel användning. Det finns också livstidsskydd för ditt skärmskydd i härdat glas. Ett perfekt val för att hålla skärmen orörd under lång tid framöver.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

6. Skärmskydd för JETech Privacy

Håll dig säker med detta specialdesignade sekretessskärmskydd som hindrar andra från att se din skärm. Du måste vara direkt framför skärmen för att kunna se den. Detta är fantastiskt för att hålla nyfikna ögon borta från känslig information.

Den är tillverkad av ultratunt premium (0,33 mm) härdat glas. Dessutom skyddar den mot damm, fingeravtryck och repor. Den öppna designen säkerställer också fallvänlighet.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

7. TORRAS Diamonds hårt skärmskydd

Detta härdat glas iPhone XR skärmskyddfilm är tillverkat av superstarkt explosionssäkert härdat glasmaterial i nano-storlek. Med hårdhet som överstiger det andra skärmskyddet på marknaden är din skärm certifierad att överleva även om den faller från en höjd av 6Ft (1,8 meter) till hård mark.

Samtidigt är den så tunn att du inte känner något på skärmen medan du håller bort repor och fläckar. Slutligen kommer den med två års återbetalnings- eller utbytespolicy.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

8. Supershieldz bubbelfritt skärmskydd

Med 9H-hårdhet och 99,99% HD-klarhet är här ett annat skärmskydd i härdat glas som bibehåller den ursprungliga pekupplevelsen på din iPhone. Det är hydrofobt och oleofobt för att minska svett och fingeravtryck.

Den har 2,5D rundat kantglas för komfort på fingrarna och handen. Dessutom är det tillverkat av högkvalitativt härdat glas för maximalt repskydd och inga rester när det tas bort.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

9. Caseology iPhone XR skärmskydd

Reptålig och splitträt, detta är ytterligare ett utmärkt skärmskydd för daglig användning. Det skyddar mot droppar, repor och allmänt slitage. Den oleofoba beläggningen är vattentät och skyddar mot fingeravtrycksfläckar och olja

Dessutom säkerställer den bubbelfri installation och kant-till-kant-skydd. Slutligen är det ett 9H skärmskydd i härdat glas med 99,9% HD-klarhet och komplett pekskärmsnoggrannhet och lyhördhet.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

10. Mkeke-kompatibelt skärmskydd

Detta skärmskydd täcker exakt 6,1 ″ skärmen på din iPhone XR och är otroligt fallvänlig. Den har en öppen design och levereras med en enkel installationssats som gör det enkelt att applicera på din enhet.

Det högpresterande slagmotståndet kan överleva hårda repor, slag och slitage. Dessutom stör det inte Face ID, så du kan fortsätta använda alla dina telefonfunktioner utan störningar.

Pris: $ 7,99

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Vilka av dessa skärmskydd valde du för din iPhone XR? Dela dina preferenser i kommentarerna nedan, liksom andra rekommendationer du kan ha.

Du kanske också vill se:

 • iPhone XR Clear Fodral
 • Bästa läderfodral för iPhone XR
 • Robusta fodral till iPhone XR
 • Bästa iPhone XR plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found