Blogg

Bästa gratis visuella nya iPhone- och iPad-appar 2021

Utforska läs- och spelupplevelse med dessa bästa gratis Visual Novel iPhone- och iPad-appar. De är designade med några vackra berättande och spelsessioner, de är en glädje att spela. Från överlevnadsutmaningar till romantik, dessa nya appar ger dig en mängd olika upplevelser. Även om de är tillgängliga gratis, låter de flesta av dig låsa upp fler funktioner så att du kan ta med ytterligare kryddor i spelet. Vänta inte och bläddra igenom listan och välj den som fångar dina ögon för en lång spelsession!

# 1. Moe! Ninja Girls

Har du en förkärlek för kärlekshistorispel? Om ja, skulle du verkligen tycka om att spela “Moe! Ninja Girls. ” I det här spelet får du chansen att bli kär i en trevlig tjej. Du måste ta bort flickans identitet och ta reda på den stora hemligheten bakom Mizaki School.

Slutet på detta kärlekshistorispel kommer att förändras beroende på de val du gör under berättelsen. Med fantastiska konstverk, rörelseeffekter och fascinerande soundtrack håller spelet dig ansluten till mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. The Arcana: A Mystic Romance

Så mycket om den vanliga kärlekshistorien. Låt oss njuta av lite mystisk romantik. Arcana är ett utmärkt mysteriespel, och hela historien spelas i en mystisk Tarot-värld. Vid kärnan i historien finns ett mordmysterium som du måste lösa.

Eftersom den är fylld med många överraskningar måste du spela spelet mycket noggrant. Därför avslöjar hemligheter och gör val försiktigt, eftersom var och en av dina åtgärder kommer att ha en enorm inverkan på resultatet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Gacha Memories

Om du älskar att spela rollen som en frälsare skulle du hitta Gacha Memories värt ett skott. Romanen har ett spännande koncept som håller dig uppslukad hela tiden.

Världen är i fara och du har en stor uppgift att skydda den mot förstörelse. När du planerar att rädda världen kommer du att gå igenom flera upp-och nedgångar.

Längs vägen kommer du också att uppleva romantik, drama och vänskap. Och resultatet beror på hur du tar itu med varje utmaning som kommer din väg!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Evig sommar

Everlasting Summer har en spännande historia som håller dig uppslukad hela tiden. Hela historien kretsar kring Semyon, spelets huvudperson.

En dag somnar pojken på en buss. Och när han vaknar mitt på en het sommar, hittar han ett stort läger som heter "Sovionok." Hans tidigare liv är relaterat till lägret. För att upptäcka vad som hände med honom måste han känna lokalbefolkningen. Kan han avslöja mysterierna?

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Letter Horror Visual Novel

Fantastisk blandning av romantik, vänskap och drama, "The Letter Horror Visual Novel" har alla känslorna att skämma bort dig! Och ja, det finns också skräck att hålla dig på tårna.

Det har lagt mer stress på förhållandet och karaktärsutvecklingen. Romanen har mycket spännande icke-kronologisk berättande med sju kapitel. Det finns sju karaktärer med olika personlighet och inställning. De val du gör påverkar historien, så du måste fortsätta mycket försiktigt. Med engelska röstskådespelare och animerade bakgrunder kan romanen hålla ditt intresse till slutet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Rumskamrater Visual Novel

Rumskamrater Visuell roman ger dig möjlighet att antingen spela som Anne eller Max. Du måste uppleva deras första år på college med dem. Du kan hjälpa dem att överleva sina högskolor och rumskamrater genom att börja med sidjobb, tävla uppdrag och välja partners för fester.

Detta är ett lätt spel som inkluderar det roliga med college-livet med intressant berättelsessession. Du kan uppleva fantastisk musik och realistisk grafik som gör att du är ansluten till den här berättelsen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Amnesia: Minnen

Vad händer om du råkar glömma ditt minne och befinner dig i en situation där du inte vet något om ditt förflutna? Det skulle vara bisarrt.

"Amnesia: Memories" är berättelsen om en tjej som befinner sig utan några minnen från före den 1 augusti. Hon har glömt allt från relationer till sin identitet. Hon stöter på en ung pojke som heter Orion dyker upp. Under Orions ledning måste du försöka återfå dina minnen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. C14 Dating visuell roman

C-14 Dating är en kombination av arkeologi, vänskap och kärlek. Du får spela som Melissa Flores, en tredjeårig antropologstudent som deltar i en sommararkeologisk praktikplats.

Fältskolan hålls i Belgien, som ligger cirka 5000 miles från ditt hemland Kalifornien. Du måste stanna där i ett par månader. Förutom att få möjlighet att gräva på en äkta förhistorisk plats kan du skapa en stor vänskap med andra och också hitta kärlek.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Arvingar och nådar

"Heirs and Graces" är ganska filmisk. Denna visuella roman handlar om en pojke som heter Marcel som är son till Lord Sandor, en rik person. Marcels mor hade lämnat Lord Sandor för att leva ett liv i fattigdom på grund av okända skäl.

Även om Marcel vet att Lord Sandor är hans far, vill han veta mer om honom. Så han ansöker om ett jobb som Sandors tjänare. Men hans biologiska far känner igen honom och ger ett erbjudande till honom. Vad ska han göra?

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Lös det - en visuell roman

Undersök döden till en berömd VD i denna spännande visuella roman. Det finns många misstänkta, och ditt jobb är att undersöka dem och hitta mördaren. Appen kommer att hålla dig engagerad i en mycket interaktiv historia där varje val du gör avgör vad som händer härnäst!

På vägen till att lösa mordet möter du misstänkta karaktärer och har möjlighet att engagera dig på olika sätt. Detta lägger till mycket intriger i historien och kommer säkert att hålla dig fast.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, vänner!

Din favorit?

Så vilken av dessa visuella romaner för iOS har du valt? Är det den som är helt baserad på kärlekshistorien?

Jag är säker på att du också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa datingappar för iPhone och iPad
  • Party Planner Apps för iPhone och iPad
  • Bästa shoppingappar för iPhone och iPad
  • Bästa RPG-spel för iPhone och iPad

Gilla det här inlägget? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet nedan och håll kontakten för att utforska fler populära iPhone-appar och iPad-appar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found