Klicka på "Gå till mapp"> Ange kod i popup-fönstret ...">
Blogg

Så här hittar du iBooks-biblioteksplats på Mac

Medan iTunes gör det enkelt att lagra musik i din valda sökväg på Mac, var lagras iBooks exakt? Tja, de är något dolda, och därför måste du gräva lite för att komma dit. Även om du inte kan ändra iBooks-biblioteksplatsen har du möjlighet att bläddra igenom den manuellt. Baserat på hur du har lagrat dem, här är två sätt att hitta iBooks-biblioteksplatsen på din Mac. Låt oss ta en titt.

Obs! Om du tar bort eller byter namn på filer kommer det att desorganisera ditt iBooks-bibliotek. Så undvik att göra några ändringar i dem. Du kan också synkronisera iBooks på iPhone och Mac.

 Så här hittar du iBooks-biblioteksplats i macOS

  1. Klicka på " " från Finders toppmeny. Nu från rullgardinsmenyn klickar du på " Gå till mapp ".
  2. I popup-fönstret anger du ~ / Library / Containers / com.apple.BKAgentService / Data / Documents / iBooks  och klickar på Go .
  3. Detta tar dig till ett nytt sökfönster med tre undermappar. För att komma åt dina iBooks, dubbelklicka och öppna mappen Böcker .

Hitta iBooks-plats för iCloud-importerade resurser

När du importerar en läsbar ePUB- eller PDF-fil till iBooks / Apple Books synkroniserar din app dem automatiskt med iCloud för att göra dem tillgängliga från dina anslutna Apple-enheter som iPhone, iPad och Mac. Du måste notera; dessa filer buntas och lagras separat jämfört med dina vanliga iBooks.

Vägen till att hitta dem är liknande, som nämnts ovan. Du kan dock välja att kopiera och lagra dem för att skapa en kopia i ditt system.

Hur du säkerhetskopierar och ändrar filer i ditt iBooks-bibliotek

Du kan kopiera och klistra in dina lagrade iBooks från ovanstående plats i önskad mapp. Det rekommenderas dock att du inte tar bort, byter namn på eller gör någon annan ändring, eftersom det kan påverka din biblioteksstruktur negativt.

Om du vill ta bort en e-bok eller byta namn på den kan du överväga att göra detsamma med iBooks-appen för iPhone.

Vanliga frågor relaterade till iBooks biblioteksplats

F. Lagras iBooks i molnet?

Dina ePub-, PDF-, iBooks-författartitlar synkroniseras automatiskt i molnet och kan nås när du vill. Du kan också välja att kopiera och klistra in dem på önskad plats på Mac.

F. Är böcker gratis på Apple Books?

I Apple Books eller iBooks finns miljontals läsningar, inklusive betalda, gratis och rabatterade. Du kan välja att komma till gratisavsnittet och se om du kan hitta en bra läsning.

F. Hur synkroniserar jag iBooks mellan iPhone och Mac?

Gå till iPhone-inställningar → rulla ner och tryck på Böcker → växla på iCloud Drive (om den inte redan är på). Starta sedan Böcker på din Mac → välj Böcker-menyn → klicka på Inställningar →  se till att fliken Allmänt är markerad, om inte redan. Då måste du markera rutan för Synkronisera bokmärken, höjdpunkter och samlingar över enheter. Och det är klart!

Fråga: Är Apple-böcker samma som iBooks?

Ja, det är detsamma. Apple ändrade började ringa iBooks Apple Books efter lanseringen av iOS 12. Det var samma gång de gjorde några andra förbättringar i iBooks-upplevelsen.

Är du redo att hitta din iBooks-biblioteksplats på Mac?

iBooks eller Apple Books på iPhone och iPad är ett utmärkt sätt att läsa oavsett var du är. Det kan dock vara svårt att läsa på en mindre skärm, och att använda Mac för att överträffa detta kan tjäna ett stort syfte. Om du stod inför samma sak hoppas jag att stegen som nämns ovan visade sig vara till hjälp. Om det finns något annat jag kan hjälpa dig med är du välkommen att dela i kommentarfältet nedan.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg: 

  • Synkroniseras inte iBooks mellan Mac och iPhone eller iPad? Så här fixar du
  • Hur man presenterar en iBook från iBookstore på iPhone
  • Aktivera Auto-Night Theme i iBooks på iPhone
  • Så här fixar du Zoom fungerar inte på Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found