Blogg

Bästa Alla hjärtans dag-appar för iPhone 2021 (Appar som gör din dag)

Varje dag är tänkt att älska din SO, men alla hjärtans dag har en särskild betydelse för att skämma bort dem lite extra (har jag rätt, damer?). Jag önskar dock att det var så enkelt.

En klok man sa en gång: "Det är de små sakerna som räknas." Men du vill inte gå för lite (eller för extra för den delen), och FOMO slår dig hårt när du planerar saker. De goda nyheterna är att det är 2021, kärleksfåglar! Låt tekniken vara din wingman. Här är en lista över de bästa Alla hjärtans dag-apparna för iPhone som hjälper dig att planera ditt perfekta datum.

 1. Tinder
 2. Mellan
 3. 1800 blommor
 4. Bläckkort
 5. Etsy
 6. Luft tid
 7. Fotocollage Maker & Creator
 8. Tom's Love Letters
 9. Flixster
 10. Lyckligt par
 11. Öppet bord

1. Tinder: Hitta din perfekta matchning!

Ted har alltid höjt mina datingförväntningar, särskilt i den här scenen. Var hittar vi män som dessa? Svaret på denna fråga är Tinder! Låter ganska roligt, eller hur? Enligt en Statistas rapport använder hela 30% av den amerikanska vuxna befolkningen Tinder, och användarbasen ökar för varje kvartal. På grund av den nya korona är zoomdatum också den nya normalen!

Tänk inte två gånger; installera appen, slutföra din profil och svep för kärlek. Du vet aldrig; en av dina matcher kan sluta bli den för dig! Om inte, får du fortfarande ett datum för Valentine's (en vinn-vinn-situation för alla).

Pris: Gratis (köp i appen börjar vid $ 0,99)

Ladda ner

2. Mellan: Ett älskares paradis

Har du någonsin velat flytta in hos din partner? Mellan är en app som låter dig uppnå det virtuellt. En app designad speciellt för par. Mellan ger dig allt utrymme du vill ha med dina partners.

Skicka mer romantiska texter, spara oförglömliga minnen i appen och spara dem även efter att du bytt telefon. Du kan också mata dina scheman och viktiga datum och kolla in din partners scheman för att planera viktiga händelser tillsammans. Dessutom är dess kostnadsfria samtalsfunktion säker att använda och helt krypterad. Finns även på iWatch!

Pris: Gratis (köp i appen börjar vid $ 0,99)

Ladda ner

3. 1800 blommor: Skicka blommor

Ett romantiskt datum måste ha blommor. Men vad händer om din SO förblir långt, långt borta eller är karantän någonstans? 1800 blommor är den perfekta blommans leveransapp som kan hjälpa dig med leverans samma dag i 195 länder. Från fantastiska rosor till vackra orkidéer, den här appen erbjuder allt.

Jag föreslår också att du skickar blommor för att be henne ut och bära en själv medan du träffar henne.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Bläckkort: Dela kärleken genom att skicka anpassade kort

Den här appen är en möjlighet för singlar att bli kreativa. Lägg till dina foton i appen, välj ett perfekt meddelande för att fråga henne och voilà! Du har ett anpassat kort för din älskade. Den här appen är säkerligen en pärla eftersom den låter dig ta det konventionella sättet att skicka ett kort och lägga till vintage-känslan. Faktiskt en go-getter, om din SO gillar Casablanca eller vill att du ska vara kreativ i dina metoder.

En platt $ 2-avgift som utvecklingskostnad är allt som krävs för det leendet du kommer att värna om i flera dagar.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Etsy: Hitta unika valentinpresenter

Det finns faktiskt ingen kreativ marknadsplats, precis som Etsy. Etsy är en kreativ app när det gäller att köpa den perfekta presenten till dina partners; det erbjuder ett brett utbud av produkter, från handgjorda smycken, vintagevaror för hans garderob till DIY-kit för att öka din kreativitet.

Beställ en produktiv present till din partner eller skaffa ett DIY-kit och skapa något tillsammans. Extremt enkel att använda, snabbare leverans, och låt oss erkänna det - den handgjorda presenten är helt annorlunda.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Lufttid: Titta tillsammans, lev tillsammans

Förstärk din virtuella dejtingupplevelse med den här videostreaming-appen, en plattform som låter dig skapa ditt rum och strömma innehåll samtidigt. Välj bland ett stort antal alternativ för att titta på filmer i olika genrer, rycka, strömma musik tillsammans eller titta på bilder och videor från din telefon.

Passionerad om spel? Titta på spelströmmar tillsammans, chatta eller videosamtal samtidigt. Denna app är ett måste om du och din SO inte bor i samma stad och vill ha en film-date sorta-upplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

OBS: Letar du efter ett större innehållsbibliotek, fortsätt sedan till Netflix.

7. Photo Collage Maker & Creator: Gör kärlek collage!

Måla en bild av din kärlekssaga genom att använda Photo Collage Maker and Creator. Med hundratals layouter att välja mellan, välj din favorit och visa upp din resa med elan.

Lägg till roliga ramar, texter, olika emojis och till och med klistermärken för att dekorera dina bilder. Det hjälper dig att snabbt kombinera bilderna till ett vackert collage och dela dem över sociala mediekanaler. Ingen tid att göra en film, inga problem! Låt oss göra ett fotocollage istället! Fungerar också bra för jubileer.

Pris: Gratis (köp i appen börjar vid $ 0,99)

Ladda ner

8. Tom's Love Letters: Passionerade, animerade kärleksbrev

Ett av de mest kreativa sätten att erkänna din kärlek. (sötaste faktiskt!) Talking Tom och Talking Angela är den sötaste wingman och wing-woman du någonsin kommer att hitta. Dela kärleken och känn dig bedårande samtidigt.

Appen levereras också med 19 gratulationskort att välja mellan och ett par låtar för att lägga till en bit bakgrundsmusik till din kärlekshistoria. Använd den här appen för att fråga din meddelande eller skicka resplanen inspelad med Toms röst.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Flixster: Bokning av tider + biljetter

Om du är ett par som vinner filmen trivia nätter är det här en perfekt app. Med pandemisituationen fortfarande stark blir det ett besvär att avgöra vilka biografer som visar filmer och har lediga platser.

Med mer än 30 000 skärmar rikstäckande kommer Flixster utan tvekan att skaffa dig de övre raden i hörnet. Jag vill säkert inte slösa bort min tid på att vänta i kö när jag enkelt kan boka biljetter från mitt hem och få mer tid med mitt datum. För de i vördnad, ja. Filmer visas; du måste vara på rätt plats vid rätt tidpunkt!

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Lyckliga par: Vinn din partner med spel

En frågesport-app för par är bra att krydda ditt förhållande. Från sex olika ämnen att välja mellan låter den här appen dig stärka ditt emotionella band med din partner och arbeta med intimitet.

På grund av de livliga tidtabellerna eller långa sträckor missar par att dela ett djupare band och ansluta känslomässigt. Denna app låter dig arbeta med det segmentet. Den här Alla hjärtans dag, lära känna din partners ambitioner, drömmar, mål och gå över till en mer tillfredsställande upplevelse.

Pris: Gratis (köp i appen kostar 1,99 USD)

Ladda ner

11. OpenTable: Låt oss boka två

Kommer du ihåg scenen när Chandler försöker muta servitören för att få sitt bord och förstöra riktigt dåligt? Medan Chandler kunde komma undan med det, och det såg lustigt ut, lita på mig, du vill inte att din SÅ ska vara upprörd och väntar på ett bord på datumkvällen!

Det är därför vi har ett öppet bord till undsättning. Med över 52 000 restauranger att välja mellan erbjuder OpenTable en omfattande lista med filter som hjälper dig att göra din romantiska kväll perfekt. Den här appens bästa funktion är att den låter dig skicka RSVP till ditt datum direkt från appen.

Fixa en romantisk restaurang, välj rätt vin och sätt stämningen rätt; OpenTable hjälper dig att hitta 'The One'.

Pris: Gratis

Ladda ner

Planera ett perfekt datum med de bästa Alla hjärtans dag-apparna för iPhone!

Jag skulle älska alla appar på listan, bara om det fanns en sammanställning av dessa appar. Jag planerar att använda 1800 blommor för att fråga honom, planera vårt schema med Mellan och använda Netflix för att titta på en film i ett mysigt rum med massor av snuggles. Tja, du bör också använda Toms kärleksbrev för att dela ett sött meddelande efter datum kväll.

Vad tror du? Hjälpte vi dig att reda ut din date night? Låt mig veta dina åsikter i kommentarsektionen nedan.

Du kanske också älskar dessa inlägg: 

 • Bästa Alla hjärtans dag iPhone bakgrundsbilder
 • Bästa gratis ringsignalappar för iPhone
 • Bästa Alla hjärtans dag iOS 14 appikoner
 • Bästa Alla hjärtans dag-filmer på Amazon Prime och Netflix
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found