Blogg

Så här skickar du flera foton via WhatsApp på iPhone

WhatsApp är en av de mest populära meddelandeprogrammen för konversation , delning av filer , foton och videor med vänner, familj och kollegor. Den nya uppdaterade iPhone-appen ger en hel del funktioner inklusive iCloud-säkerhetskopior och enkel nummerportring. Men tillsammans med det har du alternativet för delning av flera foton.

Det är nu enkelt att skicka flera bilder samtidigt via WhatsApp. Nej, det är inte ett separat alternativ som dras under mediaalternativet, men det är inbyggt i bilddelningsskärmen. Det är därför jag skriver den här handledningen.

För att välja flera foton följer du ungefär samma process som att skicka en bild via WhatsApp men i det andra steget får du lägga till fler foton i urvalet.

Så här skickar du flera bilder samtidigt i WhatsApp på iPhone

Steg 1. Öppna valfri chatt och tryck på mediedelningsknappen (“+”) bredvid textfältet.

Steg 2. Välj "Foto- och videobibliotek".

Steg 3. Välj nu ett foto du vill skicka. ( Obs! Du kan inte välja flera bilder här.)

Steg 4. När du väl har valt fotot trycker du på “+” på nästa skärm enligt nedan.

Steg 5. Därefter måste du bara välja alla foton du vill skicka. (Du kan välja upp till 30 foton). När du har lagt till bilderna trycker du på Klar. 

Steg 6. Klicka nu på Skicka . Bilderna skickas.

Alla bilder levereras individuellt som om du skickade dem en efter en.

Det är det, det var så enkelt.

Loggar ut

Även om WhatsApp inte är den första som har en delningsfunktion för flera bilder är det viktigt eftersom WhatsApp har en enorm användarbas och många är beroende av det. Intressant nog, med den nya uppdateringen kan antalet iPhone-användare som börjar använda WhatsApp nå en rekordhög nivå.

WhatsApp har också inkluderat iCloud-säkerhetskopior den här gången. Du kan säkerhetskopiera data manuellt eller ordna ett automatiskt säkerhetskopieringsschema varje dag / vecka / månad. Har du inte uppdaterat appen än? Se till att du gör det direkt.

Du vill också läsa följande artiklar:

  • Kan inte skicka foton på Whatsapp från iPhone
  • Hur man använder WhatsApp på din iPad
  • Hur man stoppar WhatsApp från att spara foton och videor till iPhone-kamerarullen
  • WhatsApp Ny integritetspolicy 2021 | Que - Ans!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found