Blogg

Hur får jag Siri-läsningsmeddelanden, artiklar och webbsidor på iPhone / iPad

Varje nation präglar sin valuta med tanke på de blinda medborgarna så att de enkelt kan skilja mellan valörer. På samma sätt har Apple utvecklat Siri som gynnar visuellt funktionshindrade. Med röstkommandon kan användare smidigt interagera med sin iPhone och iPad via Siri.

Tidigare har vi utforskat fantastiska funktioner som hur användare kan ta med foton på iPhone / iPad med Siri och hur de kan aktivera lågeffektläge på iPhone med Siri & 3D Touch.

Nu har vi en annan svalare funktion av Siri, som du kan få Siri att läsa webbsidor med. Är det inte fantastiskt när du inte vill läsa något utan bara lyssna på lite text / innehåll? Denna funktion är användbar speciellt när du surfar på en innehållsrik webbplats. Istället för att ge dina ögon någon stress, lyssna på innehållet som sitter i din fåtölj. Dessutom finns det tillfällen när det är bekvämare att lyssna på innehåll än att läsa det - att köra, bada eller laga mat i köket är tillfällen då du inte kan läsa innehåll.

Hur får Siri att läsa webbsidor, e-post, artiklar etc. på iPhone och iPad

Steg 1. Starta Inställningar-appen på iPhone → Tryck på Allmänt.

Steg 2. Klicka nu på tillgänglighet.

Steg 3. Klicka på Tal, som finns under VISION-avsnittet.

Steg 4. Växla på talskärmen.

Steg 5. Öppna nu vilken webbplats som helst i Safari-webbläsaren.

Steg 6. Placera dina två fingrar på sökfältet och svep nedåt.

Detta kommer att anropa Siri och en Speak Screen-ruta visas på skärmen. den läser automatiskt hela webbsidan inklusive annonser. Du kan få Siri att läsa innehåll snabbare eller långsammare genom att använda Turtle and Hare-symbolen i Speak Screen-rutan.

Om du vill att Siri ska läsa annat innehåll som artiklar / mejl, välj allt innehåll på skärmen och tryck på Tala.

Hur tycker du om det här tipset? Dela din feedback med oss ​​i en kommentar på Facebook, Twitter och Instagram.