Blogg

Bästa iPhone 6 Plus batterifodral 2021

Även om iPhone 6 Plus har ett starkare batteri än iPhone 6, väljer människor batterifall för att undvika en nödsituation och där deras iPhones tar slut. iGeeksBlog har redan listat batterifodral för iPhone 6, och här är listan över de bästa batterifodralna för iPhone 6 Plus-ägare. Batterifodralet fungerar också som skydd för iPhone 6 / 6s Plus och har därför kanten över enkla fodral som bara ger skydd.

 1. Pxwaxpy
 2. Yacikos
 3. Lonlif
 4. REDGO
 5. Feob
 6. QTshine
 7. ROMOSS
 8. Trswyop
 9. STOON
 10. Swaller

1. Pxwaxpy batterifodral med strömindikator för iPhone 6s Plus

Detta batterilucka från Pxwaxpy har fått mycket uppskattning på Amazon. Efter att ha tittat omslaget noggrant kan jag se att det lever upp till faktureringen.

Det massiva 8500mAh-batteriet kan ge mer än 100% juice till din smartphone så att det kan fortsätta gunga din förlängda musiktid eller titta på film länge. LED-indikatorn hjälper dig att spåra strömmen med lätthet. Pxwaxpy är designmässigt lite robust för att motstå stötar.

USP: Synkroniseringsteknik

Kolla in på Amazon

2. Yacikos uppladdningsbart laddningsbatterifodral för iPhone 6s Plus

Det massiva och uppgraderade 8500mAh inbyggda Li-polymer batteriet ger fantastisk användningstid. Det ger upp till 17 timmars samtalstid och 60 timmars musikuppspelningstid. Ett internt chip skyddar din mobil från överhettning, kortslutning och överladdning. Detta fodral fungerar också som ett skyddande skydd och förhindrar repor och daglig slitage på iPhone.

Designen är bärbar och elegant, vilket passar perfekt till din iPhone 6 plus. Den avancerade synkroniseringstekniken låter dig samtidigt ladda din telefon och detta batterifodral tillsammans. Du behöver inte ta bort det här fallet för att synkronisera din iPhone med en dator.

USP: Massivt 8500 mAh batteri

Kolla in på Amazon

3. Lonlif bärbart skyddande laddningsfodral för iPhone 6s Plus

Förpackad med ett massivt 5500 mAh batteri kan Lonlif vara en perfekt tillgång för din smartphone under långa resor. Det kan lita på att leverera över 100% extra kostnad till din iPhone.

När det gäller design ser Lonlif väldigt hållbart ut och har fyra LED-indikatorer som hjälper dig att enkelt spåra strömstatus. Användningen av högkvalitativt material har förstärkt strukturen för att överleva stötar. Dessutom verkar utskärningarna vara korrekta, medan de uttalade knapparna är lätta att trycka på.

USP: Massivt 5500mAh batteri

Kolla in på Amazon

4. RUNSY [Uppgraderat] batterifodral för iPhone 6 Plus

RUNSY har ett ganska bra 5000 mAh batteri och lovar att vara ett av de bättre iPhone 6 Plus batterifodralet på marknaden. Batteriet är utrustat för att leverera 100% extra juice till smarttelefonen samtidigt som det skyddas mot faror som överhettning.

På hållbarhetsfronten har RUNSY ett stöttåligt hölje som kan ge det nödvändiga skyddet till iPhone 6 Plus mot fall. Tack vare de upphöjda ramarna ser det till att 5,5-tumsskärmen förblir lyft från den plana ytan för att hålla repor borta.

Med närvaron av fyra LED-indikatorer blir spårning av strömstatus ganska enkel. Med tanke på dessa kvaliteter verkar RUNSY ett säkert bet på $ 37,99.

USP: Inbyggt överhettningsskydd

Kolla in på Amazon

5. Feob bärbart laddningsbatterifodral för iPhone 6s Plus

Sjukt på iPhone-batteriet tar slut plötsligt när du är mitt i ett spel? Slå det här bärbara laddningsfodralet på din iPhone så är du gyllene. Väskan ger tillräckligt med ström för upp till 17 timmars samtalstid och 13 timmars videouppspelning.

Det här bärbara Feob-fodralet håller din iPhone säker med kortslutningsskydd och överhettning samt inbyggt överladdningsskydd. Med 360-graders repskyddssäkerhet ser den till att din dyra iPhone inte får repor och skrapningar.

USP: 360-graders repskydd

Kolla in på Amazon

6. QTshine uppladdningsbart utökat batterifodral

Drivs med ett kapabelt 8500mAh litiumpolymerbatteri, detta laddningsfodral är din följeslagare för utomhusaktiviteter, resor såväl som daglig användning. Certifierat av CE, FC och RoHS skyddar diagramdesignen och det interna chipet på detta batterilock din smartphone från överhettning, kortslutning, överladdning och plötslig urladdning. Allsidig! Är det inte?

Du har möjlighet att enkelt synkronisera din enhet med en dator utan att ta bort fodralet. Dessutom kan du ladda din iPhone och detta batterifodral samtidigt. Indikatorn för 4 LED-batterinivåer visar hur mycket juice som finns kvar och avslutar gissningsspelet. Ta tag i det här säkra bärbara laddningsfodralet direkt!

USP: Certifierad av CE, FC och RoHS

Kolla in på Amazon

7. ROMOSS Encase-serie batterifodral för iPhone 6s Plus

ROMOSS iPhone 6 Plus batterifodral är byggt med den senaste tekniken och har 2800 mAh batterikraft som ger din iPhone nästan 100% batteritid. Njut av mer samtalstid och webbläsartid på din telefon. Dess perfekta utskärningsöppningar ger dig bekväm tillgång till alla portar och knappar.

Fodralet skyddar din telefon i det mest avancerade texturerade gummit som förhindrar överhettning. Skalets tunna struktur förbättrar din iPhone 6 Plus tunnhet. Slutligen har den en inbyggd magnet som låter dig montera din enhet på ett magnetiskt bilfäste.

USP: Inbyggd magnet

Kolla in på Amazon

8. Trswyop batterifodral med 360 skyddande design

Hel stötfångardesign och hårt skal bak i detta bärbara laddningsfodral skyddar din iPhone 6 Plus från repor och normalt slitage. Det inbyggda interna chipet skyddar telefonen och detta fodral från kortslutning och överladdning samt överhettning.

Ett stort 8500 mAh batteri håller din iPhone alltid redo att gunga. I det här fallet läggs 17 timmars samtalstid, 12 timmars surfning och 60 timmars musiklyssning! Dessutom skapar detta skydd inte något hinder och låter dig komma åt din iPhones hörlursport utan problem.

USP: Inbyggda magneter för att stödja magnetiska bilfästen

Kolla in på Amazon

9. STOON Löstagbart laddningsbatterifodral för iPhone 6s Plus

För att hålla ditt actionfyllda spel eller titta på media i topputrustningen kan du inte gå fel med STOON. När det gäller ström kan 5500mAh-batterier leva upp till grundbehovet ganska bra.

Fodralet har en enkel och robust design som inte tillåter stötar att skada enheten. Med det halkfria exteriören tycker din handflata att det är lite lättare att hålla i smarttelefonen.

Med den magnetiska designen kommer du att kunna installera och ta av locket utan krångel. Och ja, det passar också med magnetiska bilfästen för en smidig handsfree-upplevelse. Slutligen kommer STOON med 12 månaders garanti.

USP: Bedårande magnetisk design

Kolla in på Amazon

10. Swaller

Detta kraftfulla 5000mAh tunna batterifodral ger din iPhone ytterligare 120% effekt, vilket innebär ytterligare 25 timmars pratsam eller 15 timmars surfing.

Det är ett perfekt val för friluftsentusiasten, eftersom du kan använda ditt batteri utan att oroa dig för att det tar slut. Vidare är det smarta laddningsfodralet inte bara en bärbar laddare utan också ett skyddande fodral som avvärjer repor och annat slitage.

USP: 3 färgalternativ

Kolla in på Amazon

Det är allt som finns!

Så det här är mina bästa batteriluckor för iPhone 6 / 6s Plus. Vilken har sett mer utrustad ut för att passa dina behov?

Håll koll på oss för mer ...

Som kraftanvändare vill jag alltid ha mycket juice i tanken så att min körning med omfattande mediaspel eller actionfylld spel aldrig får ett plötsligt slut. Och med ett fast batterifodral alltid i farten, behöver jag inte oroa mig för en plötslig apokalyps.

Ta också en titt på nedanstående sammanställningar:

 • Bästa iPhone 7 Plus batterifodral
 • iPhone 8 Plus batterifodral
 • Bästa iPhone Xs Max batterifodral
 • Bästa iPhone XR batterifodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found