Blogg

Så här lägger du till signatur i Messages-appen på iPhone och iPad

Det finns ingen funktion i iOS för att lägga till en signatur i meddelanden eller iMessage som vi gör i ett e-postmeddelande. Funktionen är inte så användbar heller när det gäller meddelanden. Å andra sidan visar det sig vara till hjälp när du skickar ett meddelande till en avsändare som inte har ditt kontaktnummer sparat.

Det finns olika appar tillgängliga i App Store för detta lilla jobb; sa det, de kräver också några dollar, vilket inte verkar vara genomförbart alls. Det finns ett litet trick eller snarare säga en funktion som gör det enkelt att skriva in din signatur i ett meddelande.

Det finns ingen funktion för att automatiskt lägga till en signatur. allt vi kan göra är att skriva en kortkod som resulterar i din fullständiga signatur. Kolla bara guiden nedan för att förstå hur du gör det.

Så här lägger du till signatur i Messages-appen på iPhone och iPad

  1. Tryck på Inställningar → Tryck på Allmänt

  1. Rulla ner lite så hittar du tangentbordet , tryck på det

  1. Nu under den menyn trycker du på " Ersättning av text ."

  1. Tryck på " + " -tecknet längst upp till höger på skärmen

  1. I fältet Fras skriver du din signatur som du vill inkludera i ditt meddelande → Under den i genväg skriver du de 2-3 tecken som kommer att få denna signatur i ditt meddelande → När du är klar trycker du bara på " Spara " från längst upp till höger på skärmen

Det är det, nu när du skriver genvägstecken kommer din signatur att komma upp.

Ja, det här är inte den perfekta lösningen, men åtminstone slipper du skriva hela din signatur varje gång du skickar ett nytt meddelande.

Hjälpte det här tricket att lägga till signaturen? Låt oss veta genom en kommentar.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Skapa signatur och underteckna dokument på iPhone och Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found