Blogg

Bästa iPhone 8 Plus-fodral 2021

Många människor älskar att flagga sin iPhone. De gillar att visa upp sin smartphone i fullfjädrad form. Och varför inte, en dyr phablet som iPhone 8 Plus förtjänar att få all uppmärksamhet och uppskattning, eller hur? Vill du köpa en extremt transparent kostym till din nya iPhone? Titta noga på dessa bästa iPhone 8 Plus-fodral! Det jag gillade mest i dessa topp 10 transparenta fodral för iPhone 8 Plus är den hållbara konstruktionen.

1. Spigen Crystal Shell

Spigen Crystal Shell har en supertransparent design som låter din iPhone glöda in utan några begränsningar. Det genomskinliga fodralet har robust PC-bakpanel och mjuk TPU-kant. Förstärkta hörn ger konstruktionen mer styrka; ger det möjlighet att motstå påverkan.

Den upphöjda kanten säkerställer att kameran och skärmen förblir skyddade från grunden. Uttalade knappar är lätta att trycka på och de ger naturlig feedback. Du kan välja detta genomskinliga fodral i tre färger: klar, mörk och rosakristall.

Pris: $ 9,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 2. SUPCASE Unicorn Beetle Style

Med den solida strukturen är SUPCASE Unicorn Beetle Style det mycket skyddande fodralet. Den hårda PC: n och det mjuka TPU-materialet har stärkt konstruktionen. Hybriddesignen ser snygg ut på iPhone.

Framläppen säkerställer att pekskärmen förblir skyddad. Det finns också en upphöjd ram för den dubbla kameran för att hålla den skyddad från början. Den passar sömlöst på iPhone; ger ett säkert grepp för att förhindra glidning. Slutligen kommer det här kompakta, klara fodralet i sex färger inklusive roséguld, svart, guld etc.

Pris: $ 13,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 3. JETech

JETech har designat ett stötdämpande skydd till iPhone 8 Plus. Detta tydliga fodral är tillverkat med PC och TPU för att uppnå den smala designen. Dessutom håller materialet fodralet extremt transparent och reptåligt. Dess UV-beständiga kvalitet behåller genomskinlighet under lång tid.

Detta genomskinliga fodral skyddar din telefons skärm och kamera med dess upphöjda ramar. Kontrollera dess exakta utskärningar, så att du kan komma åt alla viktiga portar och knappar utan krångel.

Pris: $ 6,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 4. Caseology Skyfall-serien

Välj detta flamboyanta fodral från Caseology för att prata med din smartphone i stil. Det gör att din enhet kan lysa igenom helt. Detta genomskinliga fodral i militärklass tillverkat av högkvalitativ smidig akryl- och PC-material. Det skyddande höljet tål lätt stötar medan mjuk beläggning ger bättre grepp.

Med den avfasade kanten förblir skärmen och kameran skyddade. Taktila knappar är mycket lyhörda för pressen, medan exakta utskärningar ger enkel åtkomst till alla funktioner på din enhet.

Pris: $ 24,99 [$ 12,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

# 5. TORRAS

Torras ger ett mjukt skydd med en galvaniserad ram som håller det här fodralet ultratunnt. TPU-gelväskan passar exakt på din iPhone 8 Plus. Eftersom det bara är 1 mm tjockt och lätt, lägger inte fodralet någon massa till din iPhone.

Med sin kristallklara transparens kan du visa originalfärgen och designen på din premium iPhone. Kontrollera de färgade kanterna som skiljer din iPhone från andra enheter.

Pris:  $ 11,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 6. OtterBox SYMMETRY

OtterBox i SYMMETRY-serien har kombinerat stil och skydd effektivt. Det tillför sin unika fantasi i fodralet design och tillverkar exceptionella produkter. Detta fodral förbättrar ditt liv på språng och skyddar din mest värdefulla sak - iPhone 8 Plus.

Dubbelt material är nyckeln eftersom den har en snygg stil och ett utmärkt skydd. OtterBox är känt för att tillverka robusta fodral, men detta fall är ett undantag eftersom det pryder både fast innehåll och fantastisk stil.

Pris:  $ 18,69 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 7. Nytt Trent

Clearsoft har den lågprofilerade designen som spelar den andra fiolrollen för att säkerställa att iPhone fortsätter att sväva rampljuset. Ett annat anmärkningsvärt inslag i detta fodral är den gummerade ryggen som absorberar stötar.

Med den mjuka kanten har du bättre grepp när du håller fodralet i handflatan. Att vara extremt smidig och flexibel kommer du inte att ha svårt att installera och ta bort den. Du klickar enkelt på knapparna medan de exakta utskärningarna ger snabb åtkomst till kameran, högtalaren och porten. Skärmskyddet är ett viktigt skydd för pekskärmen för att säkerställa att den kan hålla bort skrapan.

Pris: $ 19,99 [$ 15,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

# 8. POETIC Affinity Series

POETIC clear-fodralet har en skyddande design och är en pålitlig kostym för iPhone. Den har tydlig rygg med den solida stötfångaren.

Datorns baksida kan motstå stötar, medan TPU-kanten ger förbättrat grepp och även motstår stötar. Sidogreppsmönstret förstärker inte bara dess design utan förhindrar också risken för att halka. Förhöjd läpp låter inte skärmens touchyta. Du kan välja detta genomskinliga fodral i fyra färger som svart, blått, rosa och klart.

Pris: $ 9,95 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 9. SaharaCase

När det gäller kvaliteten är SaharaCase ett av de finaste klara fall som finns på marknaden. Den har en robust bakpanel för att säkerställa att stöten inte kan skada din enhet.

Den mjuka stötfångaren tillför mer styrka i armouren, samtidigt som den ger mycket bättre grepp. Den levereras med skärmskydd i härdat glas som inte bara ger pekskärmen ett komplett skydd utan också ger HD-klarhet. Med den upphöjda läppen skyddar den dubbla kameran från att skrapa. Framför allt kommer detta snygga klara fodral i åtta charmiga färger att välja mellan.

Pris: $ 29,99 [$ 18,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

# 10. Spigen Ultra Hybrid S

Letar du efter mer ett funktionellt klart fall? Du kan inte bli bättre än Spigen Ultra Hybrid S. Vad som gör detta genomskinliga fodral till en riktig affär är det inbyggda metallstativet som gör din iPhone till mini-mediacenter så att du kan se filmen bekvämare. Medan bakpanelen är gjord av hård PC är stötfångaren tillverkad av mjuk TPU.

Strukturen är tillräckligt robust för att ge din smartphone skydd mot droppar. Den har också upphöjd läpp för skärm och kamera för att skydda dem från att skrapa. Förbi funktionerna kommer detta eleganta klara fodral i två färger: kristallklart och rymdkristall.

USP: Inbyggt kickstand

Pris: $ 29,99 [$ 13,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

Det är allt! Förutsatt att du gillade att utforska listan med mig.

Ditt val?

Så, vilket av dessa tydliga fall har vunnit dig? Låt oss veta ditt val och de kvaliteter du har gillat i ditt favoritgenomskinliga fodral.

Du vill också utforska dessa listor:

  • Bästa iPhone 8 Plus smala fodral
  • iPhone 8 Plus batterifodral
  • Bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus
  • Bästa iPhone 8 Plus ringhållare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found