Blogg

Bästa läxa- och uppgiftsappar för iPad / iPhone

Som student fruktade jag aldrig den ständigt ökande arbetsbelastningen och inte heller utmaningen att bli den mest bedårande studenten någonsin drev mig tillbaka till väggen. Det enda som dödade mig - oftare än inte - var att spåra uppdrag, eftersom jag ofta skulle missa några av dem. Ack, jag hade inte en kraftfull surfplatta som iPad och smart utformade appar på den tiden! Jag är verkligen glad att se de bästa iPad- och iPhone-apparna som gör hantering och spårning av läxor och uppdrag till en smärtfri upplevelse.

Så om du tycker att ditt barn belastas av mycket läxor och inte längre vill att han / hon ska springa från pelare till inlägg för att övervaka uppdrag, utforska dessa topp-iOS-appar som kan låta din lilla undring komma på uppgifter med fulländad lätthet. Jag slår vad om att ditt barn alltid kommer att vara ett steg före och aldrig glömma att slutföra en uppgift.

# 1. Dokument av Readdle

Tycker du att det är lite tråkigt att hantera många filer och viktiga dokument? Spendera inte längre mycket tid på att hålla dina filer synkroniserade med din höga efterfrågan genom att göra det bästa till den bästa filhanteraren för iOS — Dokument.

Appen fungerar med flera molntjänster som Apples iCloud, Microsofts OneDrive Dropbox och Box för att säkerställa att du har önskad effektivitet för att hantera dina dokument. Med flera kraftfulla verktyg kan du redigera dokument, kommentera PDF-filer, bläddra bland foton och läsa e-böcker. Åh ja, du kan också titta på videor och spela din favoritmusik.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Power Planner

Power Planner har online-synkronisering för studenter. Den här funktionen gör det möjligt för studenter att komma åt sina läxor var som helst. Även om dina barn sover i hemma hos vänner, kan de ladda ner sina uppgifter och filer.

En smart app gör det möjligt för dina barn att hantera terminer, gå in i lektioner med tidsplaner och rumslokaler, lägga till uppgifter och tentor, få automatiska påminnelser om kommande läxor etc.

Om du väljer en premiumversion av den här appen kan barn lägga till mer än fem betyg per klass.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

# 3. Socratic Math & Homework Help

Rankad som den 8: e bästa appen i utbildningskategorin och uppnått 5 stjärnor av nästan 10 000 betyg, “Socratic Math & Homework Help” är det ingen introduktion, eller hur? Vad jag har tyckt verkligen beundransvärt i den här appen är förmågan att vara en fantastisk guide för att hjälpa barn att lösa läxor och matematik.

Ditt barn behöver bara ta bilden av en matematisk ekvation för att få det snabba svaret. Tack vare steg-för-steg-guiden kommer han att lätt kunna förstå tricket för att lösa problemen. Ännu bättre, appen stöder flera ämnen inklusive matematik (algebra, kalkyl, statistik, diagram etc.), vetenskap, kemi, historia, engelska, ekonomi etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Chipper: Läxplanerare

Chipper har fem huvudfunktioner till sin kattunge: en digital schemaläggare; uppdragsspårare; läxplanerare, att göra-lista och karriärcoach. Med så många utmärkta funktioner packade i en app är det troligtvis lite dyrare än andra appar. Men människor är villiga att förbise prenumerationerna på den här appen.

Oavsett om ditt akademiska liv eller ditt yrkesområde är Chipper där för att organisera dina lektioner, möten, jobb, personliga evenemang och studietid.

Om du använder Chipper för dina skolbarn eller collegeåringar kan du spåra förfallodatum för projekt, klassarbete och undersökningar. Läxplaneraren har anpassningsbara påminnelser och aviseringar; du är alltid beredd med dina läxor.

Att göra-listan hjälper dig att skapa studieplaner för större projekt och uppdrag. Och en karriärcoach ansluter dig till ämnesexperter; få vägledning från experterna för att förbereda dig för tentor.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

# 5. Pocket Schedule Planner

Att spåra klasser och uppdrag är en bit av kakan med Pocket Schedule Planner! Appen har ett snyggt användargränssnitt och lättanvända funktioner som ger den väsentliga bekvämligheten för att få jobbet gjort utan stress alls.

Baserat på ditt behov kan du enkelt organisera hela kurserna och övervaka dem enkelt. För att ta besväret ur ekvationen kan du sortera alla dina uppgifter i ett separat avsnitt. Dessutom låter det dig hantera den detaljerade informationen om din guide så att ingenting går för miss.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. myHomework studentplanerare

“MyHomework” är en av de mest anmärkningsvärda back-to-school-apparna för iOS. Med den här appen kan du enkelt hålla koll på dina lektioner, läxor, uppgifter och tester. Det finns en smart kalenderdisplay som låter dig omedelbart ta reda på den information som krävs.

Stödet för tids-, block- och periodbaserade scheman ger dig mer flexibilitet för att komma på toppen av din uppgift. Påminnelser om läxor låter dig aldrig glömma viktiga saker. Om du någonsin känner dig begränsad kan du uppgradera till premiumversionen ($ 4,99) av appen för att låsa upp alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. OmniFocus 3

OmniFocus har alltid varit en av mina favorituppgiftshanteringsappar för både iOS och macOS. Även om det inte är särskilt utformat för studenter, kan det vara oerhört viktigt för att hjälpa dem att hantera sina uppgifter och uppgifter. Med appen kan du enkelt gå in i en uppgift och tilldela ett förfallodatum. Med påminnelser om aviseringar håller det dig ansvarig.

Eftersom det är platsmedvetet kommer du att kunna tilldela en plats till en specifik uppgift och påminnas om den när du når den platsen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Läxa-appen

Den här är vad du bör välja för att hantera hela din läxa med fullständig sinnesro! Du kan enkelt lägga till dina uppgifter och slutföra dem i tid. För att säkerställa att du inte missar några viktiga uppdrag kommer du också att kunna hålla koll på dem.

Det låter dig lägga till underuppgifter för att hålla dina läxor fullt organiserade. Med anpassade påminnelser kommer du att vara uppmärksam på saker du måste göra. Det finns en kalender i appen som hjälper dig att snabbt kolla in dina uppgifter dagligen, månadsvis och årligen. Slutligen stöder denna utbildningsapp bara två språk som engelska och koreanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9 . iStudiez Pro Legendary Planner

Dags att öka din produktivitet! iStudiez Pro kan få ut det bästa av dig genom att låta dig slutföra dina projekt mer effektivt. Appen har en smart inbyggd planerare som låter dig enkelt ange alla typer av scheman. Du kan lägga till semesterperioder och avbryta separata lektioner vid utestående händelser.

Du kommer också att kunna organisera dina uppgifter efter datum eller kurs eller efter prioritet eller sortera dem i väntande och slutförda. Det låter dig också se dina kalenderhändelser från tredje part. En annan anmärkningsvärd funktion i denna app är kompatibiliteten med flera språk som engelska, arabiska, katalanska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Klassansvarig - Min läxaapp

Hantera alla dina klasser, uppdrag, sessioner och många andra saker med appens intuitiva gränssnitt. Du kan också märka dina läxor med den specifika klassen som gör det lättare att organisera saker. Dessutom kan du sortera dina läxor efter förfallodatum, vilket gör saker lättillgängliga när du vill.

Du kan också ställa in påminnelser för läxor, uppgifter och lektioner. För att återigen göra saker enklare finns det olika åsikter för läxor, uppdrag, lektioner och andra saker. Sammantaget har appen alla funktioner du kan behöva för att hålla din utbildning synkroniserad. Ge det ett försök.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Nu när du har utforskat de bästa apparna för utbildning, låt oss veta vilken du har valt för ditt barn. Och berätta också din feedback om de appar som nämns ovan.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa kalenderappar för iPhone och iPad
  • Bästa Task Manager-appar för iPhone och iPad
  • Utbildningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa iPad Pro Drawing Apps
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found