Blogg

Spigen iPhone 7 Plus-fodral 2021

Utan tvivel är iPhone 7 Plus extremt robust. Men phablet behöver en perfekt kostym för att skydda mot brutala droppar eller repor, eller hur? Att ge Phablet Premium-skyddet kan vara en fruktbar idé så att den inte tappar sitt överklagande.

Spigen har alltid tillhandahållit fantastiska iPhone-fodral som inte bara är trendiga utan också överkomliga. Den här gången har tillbehörstillverkaren nått jackpotten. Har du något emot att utforska utbudet av fodral från den här välkända tillbehörstillverkaren? Nu går vi!

Om du letar efter ett fodral av hög kvalitet för din 5,5-tums nya iPhone måste du utforska de senaste dräkterna från Spigen innan du går till döden. Låt oss köra ner listan!

1. Spigen Slim Armor

"Slim Armor" uppvisar den bästa designen och den komfort du vill använda din phablet i stil. Med den stötdämpande TPU såväl som det robusta polykarbonatet kan fodralet med dubbla lager enkelt besegra påverkan av eventuella droppar.

Luftkuddtekniken fungerar som ett solidt försvar för din iPhone i tuffa tider. De rundade sidorna och spolknapparna ger komfortgrepp. Stödet är grundat för videotid. Slim Armor-fodralet finns i nio färgalternativ som gunmetal, black, rose gold etc.

USP: Miljökvalitetsprovning

Kolla in på Amazon

2. Spigen Wallet S

"Wallet S" har ett professionellt utseende. Konstruerad med det finaste syntetiska läderet, kan det vara en hållbar följeslagare för din iPhone 7 Plus.

Detta plånboksfodral har det dubbelsidiga magnetbandet som låter dig fästa det bekvämt. Det har kortplatser för att hålla kort och kontanter. Stativfunktionen ger en justerbar betraktningsvinkel. Plånbok S finns endast i två färger - svart och brunt.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

3. Spigen Ultra Hybrid S

Vill du ha ett extremt tunt fodral med kristallklar genomskinlighet så att din iPhone kan prata med sin profil utan hinder? "Ultra Hybrid S" kan vara ett värt val för dig.

Den robusta datorn och den mjuka stötfångaren ger den nödvändiga skyddet för att bekämpa effekterna av oavsiktligt fall. Luftdämpningsteknik hjälper det att ge skydd av militär kvalitet. Metallstödet låter dig titta på filmer i önskad vinkel. Den upphöjda läppen låter inte repa skada skärmen. Ultra Hybrid S finns i endast två färger - jet svart och kristallklart.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

4. Spigen Slim Armor CS

Det som hjälper "Slim Armor CS" att göra ett positivt intryck direkt är den fashionabla designen. Den mjuka interiören har huggits med premium TPU-material, medan den yttre cellen har byggts med det tuffa polykarbonatmaterialet. Den har en plats på baksidan så att du bekvämt kan lagra 2 kort.

Detta fodral med dubbla lager har luftkuddteknik som enkelt kan absorbera stötar. Den har den yttre kortplatsen som kan rymma upp till tre kort. Slim Armor CS finns i tre färger som gunmetal, roséguld och svart, jetvit och rött.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

5. Spigen Ultra Hybrid

"Ultra Hybrid" är exceptionellt snygg och passar elegant med smarttelefonen. Den intensiva transparensen säkerställer att din phablet fortsätter att sväva rampljuset felfritt.

Den slitstarka datorn och den stötdämpande TPU ger inte bara det nödvändiga greppet för att hålla din enhet bekvämt utan också den väsentliga styrkan för att skydda mot eventuella skador. Det kommer också med extra skydd i hörnen för att höja skyddsnivån. Höjd ram fungerar som en säkerhetsvakt för pekskärmen. Detta hybridfodral finns i fyra färger - svart, kristall, mynta och rosakristall.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

6. Spigen Neo Hybrid

"Neo Hybrid" har elegant TPU-mönster som inte bara förstärker dess utseende och känsla utan också ger grepp. Högkvalitativa polykarbonat- och TPU-material hjälper det att klara svåra tider.

För alla som är lätta och snygga, erbjuder den det mycket krävda skyddet mot mindre droppar. Metalliserade knappar är lätta att trycka på. Neo Hybrid finns i tre färger som champagneguld, satinsilver och gunmetal.

USP: Elegant hybriddesign

Kolla in på Amazon

7. Spigen tunn passform

"Thin Fit" har en minimalistisk profil. Den kompakta designen blir den; ger charm till sin fjäder. Det robusta polykarbonatet ökar dess livslängd.

Den matta ytan ger en kant till sitt utseende. De exponerade knapparna är lätta att komma åt. Detta fodral finns i sju färger som svart, jet svart, kristallklart, champagneguld, satinsilver, jetvit och rosaguld.

USP: Hard PC back

Kolla in på Amazon

8. Spigen Tough Armor

“Tough Armor” har konstruerats för att vara en mycket skyddande kostym för din 7 Plus. Den perfekta kombinationen av mjukt TPU och muskulösa polykarbonatmaterial ger det extremt skydd mot eventuella stötar.

Det inbyggda stativet gör att du kan använda din iPhone i liggande läge med optimal lätthet. Du kommer inte ha svårt att trycka på de täckta knapparna. Tough Armor kommer i sex färger som gunmetal, svart och rosaguld.

USP: Robust design

Kolla in på Amazon

9. Spigen Rugged Armor

Fladdrande blanka accenter och kolfiberstrukturer "Rugged Armor" lyckas slå ögonbollarna direkt. Det inre spindelnätmönstret tillsammans med luftkuddteknologin hjälper det att motstå alla stötar från droppar.

Tack vare den smala designen tillför det inte mycket bulk till din smartphone. Du kan bekvämt trycka på de taktila knapparna. Robust Armor kan vara en cool handplockare både vad gäller mode och skydd. Detta robusta fodral finns i endast två färger - svart och midnattblått.

USP: Ultra-skyddande

Kolla in på Amazon

10. Spigen flytande luft

Det som gör "Spigen Liquid Air" till ett ganska bra val är det geometriska mönstret som ger ett förbättrat grepp. Som ett resultat kommer din iPhone 7 Plus att ligga bekvämt i din handflata.

Det mjuka TPU-materialet gör detta fodral väldigt flexibelt och gör det också möjligt att passa perfekt runt phableten. En anmärkningsvärd funktion är luftkuddesignen som ger den möjlighet att ge militärskydd i en tunn formfaktor.

Liquid Air har också upphöjd läpp för att ge den önskade skölden på den stora skärmen mot slitage. Slutligen, tonhöjd och midnattblå färger ser coola ut på den.

USP: Geometriskt mönster för förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

Poängen

Så vilket Spigen-fodral har vunnit din iPhone 7 Plus? Låt oss veta dess namn och den kvalitet som har lockat dig mycket.

Tillverkade av högkvalitativt material, dessa fodral är exceptionellt hållbara och skyddar din enhet från stötar och repor. De passar perfekt på din enhet; gör den snygga matchningen med phableten. Dessutom är de billigare än många andra konkurrensfall.

Du vill inte missa dessa artiklar:

  • iPhone 7 Plus Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 7 Plus plånboksfodral
  • iPhone 7 Plus Folio-fodral
  • Läderfodral till iPhone 7
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found