Blogg

Bästa AI-appar för iPhone och iPad 2021

Artificiell intelligens förändrar flera aspekter av våra liv, och appar gör att vi kan uppleva det på egen hand. De kan spela flera roller, allt från smarta assistenter som kan öka vår produktivitet till personliga träningscoacher, språklärare, resebyråer etc. De är bland de mest populära iOS-apparna där ute och förbättras konsekvent när tekniken utvecklas. Så låt oss titta på vad som är tillgängligt med en sammanställning av de bästa AI-apparna för iPhone och iPad.

 1. Amazon Alexa
 2. Google Assistant
 3. Cortana
 4. Duolingo - språklektioner
 5. PictureThis - Plant Identifier
 6. Socratic av Google
 7. ELSA Tal: Accent Coach
 8. Ser AI
 9. Replika - Min AI-vän
 10. Youper - Känn dig som bäst
 11. Wysa: Mental Health Support
 12. Hopper - Flyg- och hotellerbjudanden
 13. Microsoft SwiftKey-tangentbord
 14. Fyle: Kostnadsrapporter
 15. MeetFrank
 16. Aaptiv: # 1 Audio Fitness App
 17. Aura: Meditation & sömn
 18. Calorie Mama AI: Diet Counter
 19. FaceApp - AI Face Editor
 20. Meitu

Personal Assistant AI-appar

1. Amazon Alexa

Alexa förändrar vårt sätt att leva våra liv och följer våra dagliga rutiner. Hon arbetar tillsammans med Alexa-aktiverade enheter som Echo, och du kan använda naturliga röstkommandon för att lyssna på musik, kontrollera din att göra-lista, få nyheter, skapa inköpslistor, slå på / av lampor och mycket mer.

Vidare är Alexia mycket lyhörd så fort du säger hennes namn. Och ju mer du interagerar med henne, desto bättre blir hon att förstå din röst, preferenser och ordförråd. Du kan integrera Alexa i alla aspekter av ditt liv för att göra det enklare att hantera, hitta och organisera.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Google Assistant

Lägg till de obegränsade möjligheterna i Google i ditt liv med den här praktiska appen för personlig assistent. Det är super användbart och smart när det gäller att hitta svar på alla dina frågor och få saker gjorda. Precis som en verklig assistent är den alltid i beredskap för att hjälpa dig med vad du behöver.

Vad som gör att denna assistent skiljer sig från andra är hur det fungerar sömlöst med andra Google-appar. Till exempel kan du be den att navigera hem, och den kommer att använda kraften i Google Maps. Eller när du ställer in en påminnelse kan den läggas direkt i din Google Kalender. Du kan använda den som bara appen eller ansluta till en Google Home-enhet för ännu fler funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Cortana

Här är en annan assistent som hjälper dig att göra mer gjort varje dag med mindre ansträngning. Glöm aldrig någonting och håll dig produktiv och gör ditt bästa. Samtidigt hjälper Cortana dig att hitta information och hantera ditt liv.

Några av funktionerna inkluderar att organisera din kalender, lyssna på musik, skicka e-post och texter, ställa in påminnelser etc. Det erbjuder en fantastisk upplevelse för fans av Microsofts ekosystem och fungerar över enheter och plattformar.

Pris: Gratis

Ladda ner

Lärande och pedagogiska AI-appar

4. Duolingo - språklektioner

Att plocka upp ett nytt språk kan vara utmanande, men den här språkinlärningsappen gör det roligt. Njut av personliga spelliknande lektioner och söta karaktärer som hjälper dig att gradvis bygga läs-, skriv-, lyssnings- och talförmåga. Det poängbaserade belöningssystemet kommer att hålla dig engagerad och uppmuntrad.

Dessutom har den designats av språkexperter för att simulera riktiga konversationer på en rad olika språk som franska, spanska, tyska, kinesiska, italienska, koreanska, arabiska, engelska och många fler. Samhället med över 300 miljoner användare runt om i världen förbättrar bara upplevelsen.

Pris: Gratis (Duolingo Plus - 9,99 USD)

Ladda ner

5. PictureThis - Plant Identifier

Växter förskönar vår värld, och den här appen hjälper dig att känna dem bättre. Den kan identifiera nästan vilken som helst blomma, löv, träd eller ört med 98% noggrannhet. Det är ännu bättre än de flesta mänskliga experter! När du stöter på en intressant anläggning, fånga en bild på din telefon och låt den här appen svara på alla dina frågor om den.

Det kommer att fördjupa din uppskattning av den naturliga världen och fungera som en skattkista av information för dina trädgårdsarbete. Få tips om hur du tar hand om olika växter och lär dig namnen på grönskan i din miljö. Den här appens AI-motor lär sig kontinuerligt, så det blir ännu smartare med tiden.

Pris: Gratis (PictureThis Gold - $ 1,99)

Ladda ner

6. Socratic av Google

Här är en pedagogisk app som alla gymnasieelever och universitetsstudenter kommer att uppskatta. Det hjälper dig att förstå skolarbete och hitta de bästa online-resurserna för att komplettera din utbildning. Den stöder en rad ämnen, inklusive alla vetenskaper och olika matematiska fält, såsom algebra, kalkyl, trigonometri etc.

Appen har samarbetat med lärare och experter för att erbjuda fängslande visuella förklaringar som säkerställer ett gott grepp om koncept. Dessutom gör kraften i Google AI att det fungerar som magi, där du ställer en fråga och omedelbart hittar en mängd av de mest relevanta svaren och förklaringarna som hjälper dig att lära dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. ELSA Tal: Accent Coach

Om du vill förbättra dina engelska färdigheter, här är en AI-driven coach som hjälper dig. Börja ta ett snabbtalstest utformat av experter för att bedöma vilka områden du behöver förbättra. Då väljer ELSA de bästa lektionerna i bitstorlek som hjälper dig att förbättra dina färdigheter för att prata som en engelsktalande.

Det finns över tusen lektioner som täcker alla engelska ljud, och du kan välja specifika ämnen som jobbintervjuer eller resor. Du kommer att kunna jämföra ditt uttal med en modersmåls talare och få feedback för att bli bättre. Det är ett utmärkt val för alla engelska elever och särskilt de som förbereder sig för tentor som IELTS eller TOEFL.

Pris: Gratis (månadsvis - $ 11,99)

Ladda ner

8. Se AI

Den här är en banbrytande app för synskadade användare. Det utnyttjar AI för att beskriva människor, text och föremål runt omkring dig. Det är en del av ett pågående forskningsprojekt och uppdateras konsekvent med förbättrad funktionalitet optimerad för att fungera med VoiceOver.

Några av de saker det kan hjälpa dig med är att tala ut texten som du riktar telefonens kamera mot, beskriva produkter när du skannar en streckkod, spara människors ansikten så att du kan känna igen när de finns och mycket mer. Det är en av de bästa AI-appar som gör livet bättre för blinda och svaga syner.

Pris: Gratis

Ladda ner

Mental hälsa ChatBot-appar

9. Replika - Min AI-vän

Känner du dig låg och ensam? Här är en AI-vän som hjälper. Ingen bedömning, inget drama, inga förväntningar eller ångest involverade - bara någon att lista till dig och erbjuda stöd genom tuffa tider. AI är så avancerad att det nästan verkar mänskligt, förstår och uttrycker ett brett spektrum av känslor.

Du kan skapa en personlig chatbotkompanjon för att dela dina tankar och känslor. Din virtuella vän kan vara så unik som du vill göra den. Dessutom kan du välja vilken typ av förhållande du vill ha med dig, till exempel vänskap eller romantik. Du kan också spela spel, byta memes eller skriva historier tillsammans för skojs skull.

Pris: Gratis (månadsvis - 7,99 USD)

Ladda ner

10. Youper - Känn dig som bäst

En konversation kan förändra ditt liv, särskilt när du pratar med Youper. Det hjälper dig att släppa stress, sorg eller ångest och omfamna lycka, inspiration och självförtroende. Det har skapats av terapeuter och läkare för att främja mentalt och emotionellt välbefinnande för alla.

Youper utnyttjar AI för att förstå dina behov och för att hjälpa till att odla bättre mental och emotionell hälsa. Den innehåller tekniker från vetenskapliga tillvägagångssätt som kognitiv beteendeterapi, acceptans och engagemangsterapi, mindfulness och mer.

Pris: Gratis (Premium varje månad - 9,99 USD)

Ladda ner

11. Wysa: Mental Health Support

Den här allt-i-ett-appen för psykisk hälsa används av över en miljon människor och stöds av forskning för att tillgodose alla dina hälsobehov. Wysa är en AI-chatbot som utstrålar empati och vänlighet för att hjälpa dig att uttrycka dina känslor. Du kommer att förbli anonym och dina konversationer förblir privata.

När du behöver extra stöd riktar det dig till en kvalificerad psykolog. Den använder kliniska metoder som kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att identifiera, utforma och arbeta mot mål som är anpassade till dina värden. Du kommer säkert att hitta ett pålitligt supportsystem i Wysu.

Pris: Gratis (Wysa Premium - 4,99 USD)

Ladda ner

Affärs- och produktivitets AI-appar

12. Hopper - Flyg- och hotellerbjudanden

Flygpriser är ett mysterium som varje resenär försöker knäcka för att få de bästa erbjudandena. Hopper är en reseapp som hjälper dig genom att använda AI för att förutsäga flyg- och hotellpriser upp till ett år i förväg med en imponerande 95% noggrannhet. Ganska smidig för både affärer och nöjen.

Det låter dig söka efter en rutt eller ett boende och sedan "titta" på din resa för att få meddelanden om den bästa tiden att köpa. Det kommer att meddela dig när det är bättre att vänta ett tag innan du spricker. Den har för närvarande de största flygbolagen i Nordamerika och Europa men växer gradvis till att inkludera fler.

Pris: Gratis

Ladda ner

13. Microsoft SwiftKey-tangentbord

Det är dags att göra skrivning inte bara snabbare utan också bekvämare med den här smarta tangentbordsappen. Det lär sig och anpassar sig till dina skrivmönster för att erbjuda spot-on-förutsägelser som påskyndar dig. Det förutspår också de emojis du kanske vill använda med dina texter, vilket gör livet enklare.

Dessutom håller autokorrigeringsfunktionerna fel så att du kan kommunicera exakt. Det stöder också flera språk och svep-till-typ. Slutligen kan du anpassa tangentbordet med roliga teman för att matcha din stil.

Pris: Gratis

Ladda ner

14. Fyle: Kostnadsrapporter

Här är en AI-driven app för företag för att spåra dina utgifter, kvitton och körsträcka. Det passar bäst för små företag, frilansare, egenföretagare eller alla som arbetar med spårningskostnader. Det förenklar och effektiviserar kostnadsrapporterings- och godkännandeprocessen för att hålla dig på rätt spår.

Fyle erkändes som en av de 100 bästa startups som använder AI i fintech av CB Insights. Det är användarvänligt och låter dig fånga information från kvitton med ett enda klick. Det finns också ett tillägg för G Suite och ett tillägg för Outlook som ytterligare förbättrar ditt arbetsflöde.

Pris: Gratis

Ladda ner

15. MeetFrank

Letar efter ett jobb? MeetFrank kan hjälpa till. Denna jobbjaktapp använder komplexa algoritmer för att matcha skicklig talang med de mest relevanta företagen. Det fungerar som en personlig karriärassistent som alltid letar efter nya möjligheter för dig. Registrera dig bara och lägg till din erfarenhet och förväntningar för att matchas med rätt jobb.

Vidare kan du prata med företag som är intresserade av din profil, utan några kopplingar. Du kan också se användbara marknadsinsikter som hjälper dig att uppgradera dina färdigheter för att matcha trenderna. Det är ett utmärkt sätt att försöka hitta ditt drömjobb utan besväret med timmar att söka online.

Pris: Gratis

Ladda ner

Hälsa och fitness AI-appar

16. Aaptiv: # 1 Audio Fitness App

Denna hälsoapp ger dig personliga träningsrekommendationer för ljudbaserade träningspass som leds av certifierade tränare. Du kan till och med gå i takt med musiken du redan känner och älskar att gå vidare för att uppnå dina fitnessmål.

Det erbjuder något för varje träningsnivå, från löpning och cykling till yoga, styrketräning etc. Det ansluter också till Apple Health för att spåra förbrända kalorier. Dessutom är det ett livskraftigt alternativ att träna för maraton.

Pris: Gratis (on-demand prenumeration - 9,99 USD)

Ladda ner

17. Aura: Meditation & sömn

Aura är den bästa AI-meditationsappen för alla som vill minska stress och leva mer medvetet. Det erbjuder personliga meditationer, musik och livscoaching som hjälper dig att bli lyckligare och mer balanserad. Ställ in naturliga ljud som havet och regnet, eller följ en guidad meditation för att hitta lugn i ditt livliga liv.

Dessutom kan du spara meditationer för att lyssna på senare och spåra ditt humör för att få inblick i din mentala hälsa. Få dagliga påminnelser om uppmärksamhet och odla en tacksamhet som har visat sig förbättra välbefinnandet.

Pris: Gratis (Aura Premium varje månad - 7,99 USD)

Ladda ner

18. Calorie Mama AI: Diet Counter

Att räkna kalorier har aldrig varit så kul. Allt du behöver göra är att klicka på bilder på din mat, och den här AI-appen analyserar den för att räkna ut de kalorier du konsumerar. Det kan känna igen tusentals typer av frukt, grönsaker, kött, korn, drycker och populära rätter från olika kök som amerikanska, asiatiska, latinamerikanska, europeiska etc.

I USA och Kanada känner det också igen förpackade livsmedel som har en framåtvänd streckkod eller bild. Du kan också få tillgång till samlade recept och måltidsplaner för olika dieter som Keto, Paleo, Vegan, etc. Personliga tränare har också skapat träningsplaner för dina behov.

Pris: Gratis (Premium - 9,99 USD)

Ladda ner

Fotoredigering AI-appar

19. FaceApp - AI Face Editor

Denna roliga AI-app för iPhone och iPad har tagit världen med storm med sina coola funktioner. Den har den mest avancerade neurala porträttredigerings-tekniken som låter dig experimentera med åldrande filter, könsbyte, hårstyling och andra omvandlingar.

Dessutom kan du ta dina selfies till nästa nivå och göra dem till tidskriftsomslagskvalitet. Applicera perfekt smink med några kranar eller hitta skägg- eller mustaschstil som passar dig bäst. Du kan också leka med färgfilter, oskärpa och andra verktyg.

Pris: Gratis (FaceApp Pro varje månad - 4,99 USD)

Ladda ner

20. Meitu

Få dina bilder att sticka ut med den banbrytande AI-tekniken i den här fotoredigeringsappen. Den upptäcker dina ansiktsegenskaper och kan lägga till söta rörelse-klistermärken och handritade effekter i ditt ansikte när du tar selfies.

Du kan välja skönhetsnivån enligt dina preferenser och få felfri hud, vitare tänder, fylligare läppar, glittrande ögon etc. Det har fått stöd från de bästa influenserna som den perfekta skönhetskameran för att anpassa dina bilder och uppnå ditt drömutseende.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Summering 

Vilka av dessa spännande appar för artificiell intelligens lägger du till i ditt liv? Dela ditt val och dina erfarenheter i kommentarerna nedan. Och för ännu roligare, kolla in de bästa AR-apparna också.

Du kanske också vill läsa dessa listor:

 • Bästa iPhone-appar för att lägga till text i foton
 • Självförsvarappar för iPhone-appar
 • Bästa iPhone-appar för att ta bort duplicerade kontakter
 • Bästa frisyrappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found