Blogg

Bästa appar för bröllopsplanerare för iPhone och iPad 2021

Fråga någon, "Vilken var den mest minnesvärda dagen i ditt liv?" och det vanligaste svaret du kan få är - ”Min bröllopsdag!” Du vill ha en själsfull partner som kan älska och ta hand om dig från hjärtat under hela ditt liv. Och när du äntligen träffar Herr / Fru perfekt, längtar du efter att gifta dig med din partner och önskan att göra ditt bröllop till en underbar upplevelse. Det är då de bästa Wedding Planner-apparna för iPhone kan ge den välbehövliga vingen till hela affären!

1. Bröllopsplanerare av The Knot

Om du vill ha en mer personlig och one-stop-lösning, se inte längre än denna mycket populära bröllopsplanerare för iOS. En av de största höjdpunkterna i den här appen är att du får ett massivt bibliotek med över 250 000 leverantörer och platser att välja mellan. Därför behöver du inte spendera mycket tid på att hitta rätt plats och leverantör baserat på dina krav.

Du kan skapa en helt anpassningsbar bröllopschecklista och hålla jämna steg med dem. Nedräkningen säkerställer att du kan slutföra uppgifterna som planerat.

Dessutom kan du också skapa bröllopswebbplatser för att göra det lite lättare för dina gäster att ta reda på all nödvändig information från en plats. Ännu bättre, det erbjuder också förslag på saker du bör undvika för att minska onödiga utgifter.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Bröllopsplanerare från WeddingWire

Denna bröllopsplanerare för iPhone från WeddingWire är rätt för pengarna när det gäller att förenkla hela processen. För att komma igång, skapa en lista över alla uppgifter du måste utföra och slutföra dem perfekt i tid. Och beroende på dina specifika krav kommer du också att anpassa checklistan.

Du kan ta 3D-rundturer på flera platser, och om något fångar dina ögon kommer du att besöka dem vid din egen bekväma tid. Det har en massiv katalog för bröllopsleverantörer, så att välja en mer lämplig är aldrig en stor sak.

Dessutom kommer du också att gå med i det ständigt växande samhället för att interagera med andra engagerade par för att dela idéer och få några mördartips också.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Trello

Först och främst är Trello ett organiserande verktyg och inte en traditionell bröllopsplanerare. Det kan dock vara oerhört användarvänligt för att hjälpa dig att planera din stora dag.

Att organisera en stor händelse som ett bröllop och hantera hundratals gäster perfekt är aldrig en lätt uppgift. Och det är därför en app som “Trello” kan göra en avgörande skillnad.

Vad som gör den här appen till en bra satsning är att den låter dig planera allt ditt arbete systematiskt. Därför kommer du att kunna utföra varje uppgift i tid med önskat resultat. För en enklare upplevelse kan du lägga till checklistor, etiketter och förfallodatum för att säkerställa att alla viktiga arbeten får den uppmärksamhet som behövs och är klara innan tidsfristen.

En annan sak som gör det så märkbart är det helt anpassningsbara gränssnittet. Så det spelar ingen roll om du planerar ett bedårande bröllopsfest eller skapar ett större projekt, det kan möta din efterfrågan sömlöst.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Knyt knuten

Vill du komma ihåg varje ögonblick som ledde fram till din stora dag? "Tie The Knot" kan lägga till mer krydda till varje ögonblick.

Appen låter dig skapa en nedräkning för ditt bröllop så att du kan komma närmare den speciella dagen på ett trevligt sätt. Du kommer att lägga till datum och tid för ditt bröllopsdatum och till och med ställa in ditt foto i nedräkningen.

Appen skickar dig en anmälan om nedräkningen varje dag och till och med låter dig dela den via sociala medier. Förutom att ge din känsla glädje kan det också hjälpa dig att hålla din planering i rätt synkronisering.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. BröllopHappy

“WeddingHappy” är vad du ska välja för att planera ditt kommande bröllop precis som du vill. Vad jag gillar mycket med denna bröllopsplanerare är ett helt anpassningsbart gränssnitt. Det betyder att du får fullständig kontroll över allt som betyder något för dig.

För att komma igång är allt du behöver göra att ange det förväntade bröllopsdatumet och sedan fylla i att göra-listorna. Sedan kan du enkelt hålla reda på alla viktiga saker inklusive utgifterna. Med realtidsvarningar håller appen dig uppdaterad.

Du kan hitta bröllopspersonal och kontakta dem direkt från appen. Och ja, du kommer att dela hur saker och ting går ut med dina vänner via Facebook och Instagram.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. LadyMarry

Sist men inte minst, LadyMarry är en funktionsrik bröllopsplanerare. Och det som ger den här appen en fördel över många av sina konkurrenter är den bekvämlighet som den ger till bordet.

Med den här appen till ditt förfogande kommer du inte att ha några problem att komma på alla nödvändiga uppgifter. Dessutom kan du hålla koll på framstegen utan krångel.

Du får möjlighet att välja från en omfattande lista med leverantörer baserat på både din budget och dina behov. Du kan också bjuda in dina vänner att delta i planeringen. Dessutom blir det enkelt att hantera gästlistor och spåra utgifterna.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Appy Couple Wedding App

"Appy Couple" har mycket att erbjuda. USP för denna app är möjligheten att låta dig idealiskt ta kontroll över alla bröllopsdelningsbehov. För mer flexibilitet stöder den flera administratörer och levereras med en super praktisk RSVP-chef.

Det finns en komplett gästbok så att du perfekt kan hantera dina gäster. Den har också den användbara nedräkningen för att hålla dig på laddningen. Utöver allt gör tillägget av register och presentlistorna det till en viktig bröllopsplanerare.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Bröllopsplats

Hitta den perfekta platsen för att bröllopet inte är stort när du har en app som "Wedding Spot." Appen låter dig bläddra bland över 10 000 högt rankade bröllopsställen i USA.

Du kan söka efter platsen enligt plats, budget och till och med gästantal. Och om någon plats verkar passa in i dina krav kommer du att boka en tid direkt.

Dessutom erbjuder Wedding Spot också specialrabatter och stötfångardealer. Således kan du dra nytta av dessa exklusiva erbjudanden för att spara massor av pengar!

Pris: Gratis

Ladda ner

9. WedMeGood

En förstklassig bröllopsplanerare som "WedMeGood" bör alltid granskas noggrant. Gissa vad; Jag har hittat denna app för att få jobbet gjort med den nödvändiga känslan.

Du kan använda den här appen för att hitta populära bröllopsleverantörer och boka dem. Och bara om du vill fatta ett välgrundat beslut får du också en chans att läsa recensionerna. Dessutom låter du dig filtrera alternativen baserat på olika aspekter som priset så att du lyckas få den önskade leverantören.

Vill du ha lite inspiration för att göra din fest till en anmärkningsvärd upplevelse? Tja, appen erbjuder dig också mördareidéer så att ditt efterlängtade evenemang kan vinna allas hjärta!

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Honeyfund bröllopsregister

Om du letar efter en förstklassig bröllopsregisterapp, leta inte längre än den här. Denna app låter dig skapa ett attraktivt bröllopsregister och också lägga till ett intressant socialt element till det.

Honeyfund har många iögonfallande designverktyg som hjälper dig att anpassa ditt register. Så om du vill få det att se ut ur lådan kommer appen inte att göra dig besviken. Dessutom skickar den dig presentaviseringar så att du kommer att lyckas köpa en bra present till din nära och kära.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. iWedPlanner

Vill du ha mer kontroll över dina uppgifter? iWedPlanner kan vara det bästa alternativet för att ge perfekt utförande till dina doser.

Den levereras med en smart att göra-lista som håller dig synkroniserad med allt du vill göra. För att se till att du inte glömmer att göra en viktig uppgift i tid skickar den dig också påminnelser. Således kan du hålla reda på alla uppgifter och slutföra dem mer skickligt.

iWedPlanner låter dig organisera alla dina favoritleverantörer så att det inte finns något hinder i sista minuten. Det som dock ger en körsbär till sin profil är presentspåraren och möjligheten att lista varma låtar!

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Ditt val?

Jag önskar er allt det bästa för ert äktenskap i god tid! Må dina nya omgångar ge dig massor av glädje i ditt liv!

Innan du börjar med planen, låt mig veta vilka appar som har fångat din uppmärksamhet. Och ja, föreslå också de du vill se i ovanstående sortiment.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa produktivitetsappar för iPhone och iPad
  • Kalenderappar för iPhone och iPad
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found