Blogg

Bästa 9,7-tums iPad 2018-tangentbordsfodral 2021

Ett tangentbordsväska har länge varit ett av mina favorittillbehör för iPad. Bortsett från att göra smidig typsegling, erbjuder fodralet också flera betraktningsvinklar. För att säkerställa att min surfplatta har extra säkerhet väljer jag locket som också kan motstå stötar. Efter att ha bläddrat igenom flera alternativ och nästan tittat på deras fördelar och nackdelar har jag listat ut de bästa 9,7-tums iPad-tangentbordslådorna.

Om du planerar att använda din nya iPad 2018 som en praktisk bärbar dator bör du överväga dessa toppfall på allvar. De parar felfritt med surfplattan och har mycket lyhörda tangenter. Dessutom kommer många av dem i flera färgvarianter!

  • Bästa tangentbordsväskor för 11-tums iPad Pro 2018
  • Bästa tangentbordsväskor för 12,9-tums iPad Pro 2018

1. Favoriter

Favormates är utan tvekan ett av de mest anmärkningsvärda tangentbordshöljena för 9,7-tums iPad. Med en kompakt design och mycket lyhörda nycklar, det är precis vad du vill förvandla din surfplatta till en smartphone-anteckningsbok.

Tack vare det 130 graders roterande klämskyddet har du flera betraktningsvinklar. Därför kommer både din filmtid och typning att få en bättre upplevelse.

Det finns sju bakgrundsbelysningsfärger och tre ljusstyrkainställningar för att säkerställa att du inte har några problem när du skriver i miljöer med svagt ljus. Utöver allt kommer Favormates i fem heta färger: svart, silver, guld, rosaguld och den vintergröna rymdgrå!

USP: 130 graders roterande musselskydd

Kolla in på Amazon

2. ZAGG

Om pengar inte är ett problem och du kan resa ett avstånd för ett premiumtangentbord, måste ZAGG vara ett bra alternativ. Den har taktila nycklar, vilket kan vara oerhört användbart för att förbättra din skrivhastighet.

Det inbyggda batteriet räcker i upp till två år efter fulladdat batteri. Med den robusta konstruktionen kan den ge iPad det nödvändiga skyddet. Och ja, det finns också stativfunktionalitet för att stärka din medias tittande och typupplevelse.

USP: Lång batteritid

Kolla in på Amazon

3. NokBabo

NOKBABO ser så raffinerad ut och passar obefläckat på iPad! Välsignad med 130-graders roterande musselskydd; fodralet uppfyller idealiskt dina visnings- och typkrav. Nycklarna är väldigt smidiga och gör skrivningen vanlig.

De sju färgerna LED-bakgrundsbelyst kommer mycket bra i svagt upplysta miljöer. Dessutom har du också möjlighet att finjustera ljusstyrkan.

Det finns en speciell utskärning på baksidan för att låta Apple-logotypen lysa igenom. Du kan välja detta snygga tangentbordsväska i tre färger: svart, rosaguld och silver. Dessutom stöds NokBabo av två års garanti.

USP: Formpassande profil

Kolla in på Amazon

4. KVAGO

KVAGOs kompakta design är värt att uppmärksamma! Väskan snäpps fast på iPad och försvarar den också mot både repor och stötar. Alla tangenter är extremt lyhörda och erbjuder skarp feedback som gör skrivning till en tilltalande upplevelse.

Beroende på ditt behov kan du också justera bakgrundsbelysningens färger och ljusstyrka för att fortsätta arbeta med ditt projekt på nätterna. 130-gradersrotationen är bra för att ha problemfria betraktningsvinklar. Dessutom finns KVAGO i tre färger: svart, silver och guld.

USP: Taktila nycklar

Kolla in på Amazon

5. Alpatronix KX130

Alpatronix KX130 är rätt på pengarna när det gäller att vara praktiskt tangentbordsväska för iPad. Med den lågprofilerade designen ser den formell ut på surfplattan.

ABS-tangenterna har en fin känsla och gör det lätt att skriva. Därför har du inga problem när du skriver en anteckning eller gör ett snabbt projekt. Syntetiskt läder exteriör ger bättre håll och håller också bort nötning. KX130 varar mer än 120 timmar efter att ha fyllts på helt. Slutligen stöds tangentbordet av två års begränsad garanti.

USP: Mer än 120 timmar arbetstid

Kolla in på Amazon

6. YEKBEE

Yekbees iPad-tangentbordsväska är ett av de mest sålda tillbehören. Detta trådlösa tangentbordsväska är ett perfekt tillbehör om du behöver göra presentationer in och ut på kontoret. Du kan rotera skärmen utan problem till 360 grader för att visa upp ditt arbete eller din presentation.

Yekbee ger en elegant finish på tangentbordsväskan; samtidigt har varumärket tagit tillräckligt hand om utmärkt grepp och skydd av affärskvalitet. De bakgrundsbelysta sju färgerna förbättrar din typupplevelse på natten.

USP: Sju bakgrundsbelysta färger

Kolla in på Amazon

7. COO

För att ge din kropp extra komfort och minska ögonbelastningen, ger COO vinklar med flera synpunkter. Medan du arbetar på din iPad behöver du inte justera stolen. justera helt enkelt iPads visningsposition och ställ in ögonnivån.

Detta tangentbordsväska levereras med automatisk viloläge / väckning. När du öppnar fodralet vaknar din iPad och när du stänger locket sätts enheten i viloläge. Denna funktion sparar batteriet på din iPad.

USP: Automatisk vila / vakna

Kolla in på Amazon

8. Fintie

Detta supertunna tangentbordsväska lägger till maximalt skydd med minimal bulk. Det justerbara stativet håller din iPad säkert i liggande läge. Vidare skyddar det slitstarka PU-läderytan och halkskyddad gummifodrad interiör mot fall och repor.

Den stöder automatisk viloläge / vakna funktion med endast fallet. Bluetooth-räckvidden är cirka 10 meter, och fjädermekanismen under varje tangent säkerställer ett taktilt svar vid varje slag. detta hjälper dig att skriva snabbare med färre fel än på en pekskärm. Bäst av allt, det här fodralet finns i en rad färgalternativ som matchar dina preferenser.

USP: Snygg look

Kolla in på Amazon

9. SENGBIRCH

Jag har valt SENGBIRCH för en märkbar funktion - 360 graders rotation som gör att du enkelt kan justera din iPad för att få bättre visnings- och skrivvinklar. Om du är villig att ha obegränsade tittarpositioner är den här vägen att gå.

Det låter dig också anpassa bakgrundsbelysningen så att du skriver snabbt i körfält även i mörk miljö. På grund av den inbyggda magneten slår den på iPad-skärmen när du öppnar locket och stänger av skärmen när du stänger locket. Trots att den har en tunn formfaktor kan den uthärda mindre droppar. Slutligen kommer SENGBIRCH i tre färger: svart, guld och rosaguld.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

10. Logitech

Logitech, ett av de framstående tillbehörsmärkena, tillverkar högkvalitativa tangentbordsväskor för iPad Pro. Den här är speciellt gjord för 9,7-tums iPad. Väl placerade tangenter och justerbara bakgrundsbelysning är höjdpunkterna i detta tangentbordsväska.

Du skulle gärna skriva långa texter med nycklar i full storlek, 19 mm nyckelhöjd och 1,3 mm nyckelresor. Du kan förvara din Apple Pencil i den inbyggda tygpennhållaren för enkel räckhåll.

USP: Väl placerade nycklar

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Du väljer?

Nu när du har navigerat genom ovanstående fall, låt mig veta vilken som är tidsinställd för dina specifika behov. Och berätta också vilka kvaliteter du har funnit beundransvärd i just det omslaget.

Missa inte:

  • Bästa 9,7-tums iPad 2018-fodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found